hayattan bıktım daraldım sadece benim suçummu?

arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle

kv:eek:glum evdemi?
b:evet anne veriyimmi telefonu
kv:anca sen telefonu ver bebek vereme Allah oglumu kurtarsın

ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen
Biraz polyyanna tarzı olacak ama, hiç değilse eşiniz yanında. Rabbim inşallah bebek nasip eder de kaynananız sesini keser

Kaynananı niye bu kadar büyütüyorsun canım sende ağzının payını ver Allahtan kocan yanında ama onu da ikna et doktora girmeye

arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle

ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen

Sen dr git sonuçlardan sonra sende problem yoksa eşine dr git de . yok hayır gitmiyorum derse raporları alırsın ve kvdene gidersin . sonuçları gösterirsin oğlunu ikna et dersin . sonuçlarında bir problem varsa da tedavi olursun . sana tavsiyem bu olabilir

Yaşadığımız bu çağda artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.
Sizin ki elinizin altında internet var yani her türlü bilgiye ulaşabilir durumdasınız.
Olay o kadar basit ki aslında.Siz ve eşiniz doktora gideceksiniz.
Eşinizin doktora gelmemesi işi bozuyor.
Eşinizi mükemmel bulduğunuza göre önce maşallah nazar değmesin diyelim o zaman onun ile birlikte bu konuyu internetten araştırın heralde buna da hayır demez,özellikle ona tedavi olduktan sonra bebek sahibi olan aileleri gösterin,eğer sorun onda olsa da bunun onun erkekliğini eksiltmeyeceğini ve onu hala mükemmel bulacağınızı söyleyin...vb.
Kaynananın çirkin sözlerini de boşver o konuşsun sen duyma bunlara da ağlayıp kendini ezik duruma düşürüp eşini kışkırtma.

böyle bişey dedi die kimse annesine zarar vermez okadarda deil ne kaza cıkacakmıs elindenki hayret bişeysiniz tamam kızar falan ama kaza çıkacak kanısına hemde annesine karsı nasıl vardınız.neden üzülüyosunuzki madem sizi üzüyo kv bukadar oda gitsin konussun kadında kendini bilir seni üzmez artık dertlenceginize sevinin bence

Doktora gitmeden sorunun sende olduğu tespitini nasıl koydunuz ? Burada bir üye hatırlıyorum benzerdi derdi, o da suçlanıyordu çocuğu olmuyor diye kaynanası tarafından, meğer sorun kocasındaymış. Yerinde olsam o kadınla asla ama asla konuşmam. Eşini ikna et doktora gidin gerekli tedaviyi görün. Böyle hayat mı geçer ? İlla olmayacaksa da evlat edinirsiniz, böylesi de çok güzel. Allah kayınvaliden olan o insanlıktan uzak oluşum kadını da ıslah etsin, bildiği gibi yapsın. :KK12:

bina olarak yan bile ile gün yapıyoruz orda demedigini bırakmadı kimsede bana arka cıkmadı geldim eve agladım kocam gelene kadar bıktım usandım yemin ederim cocuk olsada yine sevmiyecek beni biliyorum ama ben onu seviyorum ne yaparsa yapsın çünkü o bu dünyaya mükemmel bir oglan geitmriş

belliki gonlun cok guzel,kvni bu olanlara ragmen seviyorum diyebilmen temiz kalplilik gerektirir.uzulmeyin esinle,elbet bi gun olur bebeginiz.:KK36:

utanıyo herhalde bilmiyorumki söylemiyo gidelim diyorum yok demekki zamanı var felan diyo bugün 1 saat uyudum yada uyumadım her gece böyleyim kafama takıp duruyorum cekip gitmek istiyorum burdan ama kocam beni cok seviyo yani öyle hissediyorum benım uzuntume dayanamaz diye korkuyorum
Öncelikle Allah kolaylık versin.Ben de aynı sıkıntıları yaşamıştım biten evliliğimde.Sorun hep bendeymiş gibi gösterildi kaynana hep bana yüklendi.ilk iki sene onların istediği doktora gittim ama yalan yanlış ilaçlarla oyaladılar bende 3.yılda aklımı başıma aldım haberleri olmadan başka doktora gittim ve tüm tahlillerimi yapptırdım.sonu olarak temiz çıktım şükür ve sorunun oğlunda olduğunu anladım o zaman kaynananın yüzünü görmeliydin.Oğluda doktora gitmek istwmemişti ama sorun onda çıkınca mecbur kaldı ve ameliyet oldu ama yinede çocuk olmadı ama bazı problemler yüzünden biz ayrıldık.Şimdi daha iyi anlıyorum hayatta bazı şeyler olmuyorsa Rabbim en doğru zamanı biliyordur.Siz kendiniz kimseye söylemeden bir doktota görünün belki sorun eşinde o yüzden doktora gitmek istemiyor. Şu hayatta eşin bile olsa pek güvenilmiyor.

Back