hayattan bıktım daraldım sadece benim suçummu?

kaynanayi dinleme
toparlan doktora git.
ilerde esin de gelir.. hersey yolunu bulur
üzülme

ay bu kayınvalideler elin çocuğuna böyle laf söyleme cesaretini nerden buluyor ya? hayır bak kızı da varmış o da başkasının gelini insan biraz düşünür.

ay bu kayınvalideler elin çocuğuna böyle laf söyleme cesaretini nerden buluyor ya? hayır bak kızı da varmış o da başkasının gelini insan biraz düşünür.
görümcemde cok iyi insandır aynı binada oturuyoruz bana tek kelime kötü laf etmedi beni cagırır sıkılmayayım diye o gelir ama bu kaynanamın benımle ne derdi varki yani tek suclu benmiyim 1 senedir böyle 1 sene benimle o kadar iyiydiki görümcemden kocamdan farksızdı ama şimdi böyle oldu canıma tak etti dayanamıyorum artık kocama söylücem bidaha bişey derse yetti artık

kaynanayi dinleme
toparlan doktora git.
ilerde esin de gelir.. hersey yolunu bulur
üzülme
inşallah canım ama dinlememek elde degil bina gününde söyledi fırsat bulunca söylüyo her zaman söylüyo kimsede bana destek cıkmadı söyledigi halde kimsede niye öyle diyosun demedi ama kocamın yanında söylemiyo cünkü biliyo kocamın huyunu direk siler

görümcemde cok iyi insandır aynı binada oturuyoruz bana tek kelime kötü laf etmedi beni cagırır sıkılmayayım diye o gelir ama bu kaynanamın benımle ne derdi varki yani tek suclu benmiyim 1 senedir böyle 1 sene benimle o kadar iyiydiki görümcemden kocamdan farksızdı ama şimdi böyle oldu canıma tak etti dayanamıyorum artık kocama söylücem bidaha bişey derse yetti artık

ben hep söylenmesi gerektiğini düşünüyorum ki ciddi bi şey olduğunda söylediğinizde "ama senin annemle sorunun yoktu ki niye böyle dedi" diyemesinler.

Allahıma şükrediyorum kocamın bana böyle konusmadıgına o konussa napardım ben onu o kadar cok seviyorumki her namazın sonunda dua ediyorum ona bişey olmaması ıcın

kayınvalidene şunu de, ben elimden geleni yapıyorum sen önce oğlunu doktora gitmeye ikna et belki onda bir sorun var

Ben cok mu fesadim bilmiyorum ama sessiz kaldigina gore esinde bir sorun olabilir mi. Kendisi bunu az cok biliyordur ya da tahmin ediyordur da gitmek istemiyordur.
bir de neden kaynananin sozlerini kaale alip uzuyorsun kendini ver cevabini oturt. Hadsizlik siparisle mi cocuk yapacaz de. Senin isyanin bana mi Allaha mi de. De biseyler ve sustur.
Bir de ne yapip edip esini ikna etmelisin.
Bizim de olmuyo4du dr.a gittik dr. Erken oldugunu denememiz gerektigini soyledi ama ben biliyorum ki sorun var. Iyi bir kac ayd3nedik esim tekrar gitmeye yanasmiyor dr olur gencsiniz dedi diye. En sonunda biktim rahatligindan ve rest cektim dr.a gitmezsen bu is bitecek diye . Yine ciddiye almadi babami aradim. Bebek konusunda sikintili oldugimuzu biliyorlardi ama ayrinti bilmiyorlardi. Arayacagima inanmiyordu. Babami arayip gelin ne olacaksa olsun . Ben biktim rahatligindan vs. Diye konustum. Ertesi gun dr.a gitti aramam zoruna gitti. Yapamaz edemez diye dusunuyordu
Tabi boyle yap demiyorum. Bu isin tersi de olabilirdi. Esim gururyapip evliligi de bitirebilirdi. Ama goze almistim. Esinizin huyuna gore biseyler yapmaniz lazim. Dr.a ilk siz gidin biyerden baslamis olursunuz ama su var. Dr. Kadindan once erkegin sperm tahlilini istiyor. Cunku malesef kadinlardan daha yaygin erkeklerin durumu

kayınvalidene şunu de, ben elimden geleni yapıyorum sen önce oğlunu doktora gitmeye ikna et belki onda bir sorun var
canım oyle dersem bunu bana karsı koz olarak kullanır gider kocama karın sorunun sende oldugunu soyluyor der son 1 yıldır onun gıbı degısenı hıc gormedım tam şeytan oldu cıktı basıma

arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle

kv:eek:glum evdemi?
b:evet anne veriyimmi telefonu
kv:anca sen telefonu ver bebek vereme Allah oglumu kurtarsın

ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen
Bırakın karışmayın annesinin ağzının payını versin. Ne kadar ayıp ya. Daha 2 senelik evlisiniz, eşiniz istemiyor doktora gitmeyi siz mi suçlu oluyorsunuz bu durumda.

Ben cok mu fesadim bilmiyorum ama sessiz kaldigina gore esinde bir sorun olabilir mi. Kendisi bunu az cok biliyordur ya da tahmin ediyordur da gitmek istemiyordur.
bir de neden kaynananin sozlerini kaale alip uzuyorsun kendini ver cevabini oturt. Hadsizlik siparisle mi cocuk yapacaz de. Senin isyanin bana mi Allaha mi de. De biseyler ve sustur.
Bir de ne yapip edip esini ikna etmelisin.
Bizim de olmuyo4du dr.a gittik dr. Erken oldugunu denememiz gerektigini soyledi ama ben biliyorum ki sorun var. Iyi bir kac ayd3nedik esim tekrar gitmeye yanasmiyor dr olur gencsiniz dedi diye. En sonunda biktim rahatligindan ve rest cektim dr.a gitmezsen bu is bitecek diye . Yine ciddiye almadi babami aradim. Bebek konusunda sikintili oldugimuzu biliyorlardi ama ayrinti bilmiyorlardi. Arayacagima inanmiyordu. Babami arayip gelin ne olacaksa olsun . Ben biktim rahatligindan vs. Diye konustum. Ertesi gun dr.a gitti aramam zoruna gitti. Yapamaz edemez diye dusunuyordu
Tabi boyle yap demiyorum. Bu isin tersi de olabilirdi. Esim gururyapip evliligi de bitirebilirdi. Ama goze almistim. Esinizin huyuna gore biseyler yapmaniz lazim. Dr.a ilk siz gidin biyerden baslamis olursunuz ama su var. Dr. Kadindan once erkegin sperm tahlilini istiyor. Cunku malesef kadinlardan daha yaygin erkeklerin durumu

hepsini okudum öncelikle teşekkür ederim canım bildigini sanmıyorum sadece telefonda söylediklerini söyledim cıldırdı birden parladı o sözleri duyunca son bi şans ona dedi eger bidaha böyle bişey duyarsam silerim onu dedi ama bidaha bişey derse söylicem artık kocam onun hakkından gelir dr olayına hic yanasmıyor ikna edemiyorum ama bu aksam onada bişeyler söylicem zorlucam bakalım ne olacak hayırlısı canım sende cocuk bekliyosun galiba Allah saglıklı bi şekilde kucagında göstersin cocugunu analı babalı büyütsün canım

Bırakın karışmayın annesinin ağzının payını versin. Ne kadar ayıp ya. Daha 2 senelik evlisiniz, eşiniz istemiyor doktora gitmeyi siz mi suçlu oluyorsunuz bu durumda.

eşim zaman lazım elbet Allah bi cıkıs kapısı gösterir diyo işte doktara gidelim diyorum biraz daha ugrasalım felan diyo

vallahi kaynanamı dusundukce uykum kacıyo bakalım oglu onu silince ne yapacak nereye gidecek bişeye ihtiyacı oldugunda ben böyle kötü bi insan degildim bunları dusunecek ama o beni bu hale getirdi

ben tek gitsem olurmu bilmiyorum hiç bu işleri kaynanam cok kotu her fırsatta aklına bişey takmıs onu diyip duruyo "meyvesiz ağaç" :KK43:

E kendisi de "yontulmamis odun " o zaman

:KK45::KK45::KK45::KK45:
Birak ya , yasli insanalr bazen boyle patavatsiz oluyo :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Hic umursama, esinin tavri ilgilendiri sadece seni baskalarinin dedikleri cok da fifi. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben 3 yillik evliyim, cocugm yok, istemiyoz daha ,

kv tek kelime etmis degildir bu konuda :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
, yaninda biri bisey diyince de hemen savunuyo beni laf ettirmiyo saolsun :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

E kendisi de "yontulmamis odun " o zaman

:KK45::KK45::KK45::KK45:
Birak ya , yasli insanalr bazen boyle patavatsiz oluyo :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Hic umursama, esinin tavri ilgilendiri sadece seni baskalarinin dedikleri cok da fifi. :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ben 3 yillik evliyim, cocugm yok, istemiyoz daha ,

kv tek kelime etmis degildir bu konuda :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
, yaninda biri bisey diyince de hemen savunuyo beni laf ettirmiyo saolsun :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

cok şanslısın canım inşallah asla huzurun bozulmasın kocam benim herşeyim tek dayanağım o beni asla yanlız bırakmadı hep bana destek cıktı Allah onu basımdan eksik etmesin

O zaman annesini susturacak net.
bidaha öyle bişey duyarsam ilişkimi keserim silerim dedi zaten canım ama yani üzülürüm oylede olursa yarın bir gün cocugumuz olursa ona bi torunu oldugunu unuttururum felan diyodu telefon olayından sonra yani ben cok gunaha girerim sanki anneyle ogul arasına girerek bilmiyorum kafam karısık

Niye ezdiriyorsunuz kendinizi anlamıyorum.
Bu kadar kelimeden sonra niye?
Biraz ağzınız laf yapsın.
Onun bu lafları strese sokuyordur belkide, bu yüzden de çocuk olmayabilir.

Bir arkadaşında yazdığı gibi önce siz bir tedavi sürecine başlayın.
Sorun sizde değilse eşinizi ikna etmek daha kolay olur.

Back