- 1 Ocak 2015
- 31
- 5
- 13
- 32
- Konu Sahibi mutsuzgalibaki
-
Kaynanan tam cadiymis bosver takma kafana. Yalniz 1 seneden fazla suredir cocugun olmuyosa bi sorun olabilir doktora gitmekte fayda vararkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle
kvglum evdemi?
b:evet anne veriyimmi telefonu
kv:anca sen telefonu ver bebek vereme Allah oglumu kurtarsın
ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen
Once sen tek git, sende sorun yoksa kocan gider. Elalemin ne dedigi onemli degil de belli ki sen istiyosun, esin de gayret etsin birazben gitmem diyo eşim yalvardım kac aydır ama yok diyo olur bi gün elbet diyo umudumuzu yitirmeyelim diyo utanıyo bence
Milletin icinde de mi seni rezil ediyoinşallah kocam burda yazdıkları gormez bilgisayardan bişey yapacagından korkuyorum ona herşeyi anlatmıyorum kaynanam hele sohbette bana neler yaptı anlatsam inanmazsınız
Ham meyveler kalsın bogazında tovbe est gece gece sinir oldum ya Allah aşkına takmamaya çalış bak benım cevremde cok var bebek sıkıntısı ceken arkadasım kafana cok takarsan okadar problem olur ılk önce sen gıt bı tedavı ol bakalım sende sıkıntı varmı.eger yoksa esıne yonelırsın en azından ufakta olsa bı sonuc elde edersinben tek gitsem olurmu bilmiyorum hiç bu işleri kaynanam cok kotu her fırsatta aklına bişey takmıs onu diyip duruyo "meyvesiz ağaç"
Neden olumlu dusunmuyosun olumlu ol bıraz ıyı dusun ıyı olsun. Kıyamamben annemi babamı tanıyamadım onların sevgisini şevkatini göremedim bu dünyadan kücük cocukken ayrıldılar teyzem Allah ondan bin kere sagolsun beni büyüttü bu yaşıma getirdi eşimin evlenirken bi sözü var onu asla unutmam ben senin hem annen baban olucam seni üzdügüm zaman ise kendimi asla affetmicem demişti Allah onu basımdan eksik etmesin bi kere bagırmadı kızmadı elini kaldırmadı ama eger testi yaptırıp sorunun bende oldugunu anlarsam o zaman bende kendimi asla affetmicem
İnşallah canım inşallah Allah aynı acıyı size yaşatmasın Allah aynı kaynanayı size hiiiiç vermesinNeden olumlu dusunmuyosun olumlu ol bıraz ıyı dusun ıyı olsun. Kıyamamanne babada yok gercekten üzülme bak benım kuaförum sekız senedır ugrasıyo ve işin ilginc yanı ne kocasında ne kendınde problem yok. Ama sabırlı uzulsede zamanı var demekki dıyor. Sende hakkınfa hayırlısını ıste bol bol dua et. İnşşallah hayırlı haberler alırsın
doktora niye gelmiyo?arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle
kvglum evdemi?
b:evet anne veriyimmi telefonu
kv:anca sen telefonu ver bebek vereme Allah oglumu kurtarsın
ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?