hayattan bıktım daraldım sadece benim suçummu?

mutsuzgalibaki

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
31
5
13
32
arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle

kv:oglum evdemi?
b:evet anne veriyimmi telefonu
kv:anca sen telefonu ver bebek vereme Allah oglumu kurtarsın

ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen

arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim eşimle kac kere ugrasmamıza rağmen çocuk konusunda sonuç alamadık kv benim yüzümden oldugunu söylüyo her fırsatta ben hayattan cok daraldım asıcam kendimi o olucak doktora gidelim diyorum gelmiyo eşim Allahı var bana bu konuda üzülecegim bi kelime bile etmedi ama annesi hic sussmuyooo beni cıldırtıyo telefondan beni arıyo (ki eşimide arıyabilir ) konuşma söyle

kv:eek:glum evdemi?

ve bu konusmadan sonra yatak odasında agladım eşim geldi noldu dedi anlattım annem artık cok olmaya basladı dedi boşver ben alıstım felan dedim ama yok ben ona sorarım felan diyo benim yüzümden kavga edecekler diye korkuyorum cocugum olmadıgınamı uzuleyım eşimin elinden bi kaza cıkacagınamı uzuleyim bilemiyorum ya kızlar cok daraldım ne yapmam gerek bana tavsiyelerde bulunun lutfen
Kaynanan tam cadiymis bosver takma kafana. Yalniz 1 seneden fazla suredir cocugun olmuyosa bi sorun olabilir doktora gitmekte fayda var

Kayınvalideniz sizin yüzünüzden çocuğunuzun olmadığını söylüyor ve ciddiye mi alınıyor?

Bir de eşiniz annem çok olmaya başladı artık demiş. Ne kadar güzel. Ama size çocuğunuz olmaması konusunda tek kelime etmemek yerine annesine birçok kelime sarfetmeliymiş. O zaman annesi sizinle zaten bu şekilde konuşamazdı.

Bir de elbette doktora gidin.

inşallah kocam burda yazdıkları gormez bilgisayardan bişey yapacagından korkuyorum ona herşeyi anlatmıyorum kaynanam hele sohbette bana neler yaptı anlatsam inanmazsınız

bina olarak yan bile ile gün yapıyoruz orda demedigini bırakmadı kimsede bana arka cıkmadı geldim eve agladım kocam gelene kadar bıktım usandım yemin ederim cocuk olsada yine sevmiyecek beni biliyorum ama ben onu seviyorum ne yaparsa yapsın çünkü o bu dünyaya mükemmel bir oglan geitmriş

Eşin gelmiyorsa şimdilik sen yalnız git belki doktorun önereceği bir kaç yöntemle çözüm bulunur . Senin tahlillerin vs. bittikten sonra seninle ilgili herhangi bir tedaviye gerek yoksa o zaman en azından eşinde sorun var mı diye ikna çabalarına devam etmelisin . Belki senin bu kadar uğraştığını görünce dayanamayıp gururunu bir kenara bırakır .

Kayınvalidene diye çok şey var aslında ama Allah ona akıl , fikir , vicdan versin en kısa zamanda .

ben tek gitsem olurmu bilmiyorum hiç bu işleri kaynanam cok kotu her fırsatta aklına bişey takmıs onu diyip duruyo "meyvesiz ağaç" :(

Ay çok sinir oldum ... Böyle kadınları alıp meydanda asıcaksın ibreti alem diye .. Tamam çocuk önemli ama huzur mutluluk dahada önemli oğlunun çocuğu olsa ama şirret bir eşi olsa gün yüzü göremese hergünü kavgalı geçse dahamı iyi olacaktı . Rabbim verdiyse bu sıkıntıyı vardır bir hikmeti .
Sen tek olarak git doktora tahlillerini yaptır sende bişey çıkmazsa eşini ikna etmeye çalış ve bence eşin o saatten sonrada ikna olur zaten

Suna bak... Ben onu sevıyorm cunku dunyaya mukemmel bır oglan getırmıs dıyorsun. Vallahi hayran kaldım bu lafına.kinci biri degılsın belliki. Ama bişi dıyımmı o kaynananı keske bı bana yollasan. Lafa bak bebek vereme. Zıkkım sankı kız bılerek vermıyo. Benım ablamında dort senedır olmuyo ve adam gbı bı hastaneye gıtmedıklerı ıcın.bıldıgımkadarıyla büyük bi sorunlarıda yok bı an once tedavı olun varsa bi sıkıntı :KK43:

ben tek gitsem olurmu bilmiyorum hiç bu işleri kaynanam cok kotu her fırsatta aklına bişey takmıs onu diyip duruyo "meyvesiz ağaç" :KK43:
Ham meyveler kalsın bogazında tovbe est gece gece sinir oldum ya Allah aşkına takmamaya çalış bak benım cevremde cok var bebek sıkıntısı ceken arkadasım kafana cok takarsan okadar problem olur ılk önce sen gıt bı tedavı ol bakalım sende sıkıntı varmı.eger yoksa esıne yonelırsın en azından ufakta olsa bı sonuc elde edersin

görümceminde ilk evlendikleri senelerde cocukları olmamıs kaynanası onada boyle yapmıs şimdi 4 tane aslan gibi erkek evlatları var onu her gördügümde ümitleniyorum ama bi kac güne kalmaz doktora gitcem kendimi testten gecircem inşallah bende o mutlu günü yasıcam inşallah ben Allahıma inanıyorum benım gıbı bi garibi güldürecek

ben annemi babamı tanıyamadım onların sevgisini şevkatini göremedim bu dünyadan kücük cocukken ayrıldılar teyzem Allah ondan bin kere sagolsun beni büyüttü bu yaşıma getirdi eşimin evlenirken bi sözü var onu asla unutmam ben senin hem annen baban olucam seni üzdügüm zaman ise kendimi asla affetmicem demişti Allah onu basımdan eksik etmesin bi kere bagırmadı kızmadı elini kaldırmadı ama eger testi yaptırıp sorunun bende oldugunu anlarsam o zaman bende kendimi asla affetmicem

ben annemi babamı tanıyamadım onların sevgisini şevkatini göremedim bu dünyadan kücük cocukken ayrıldılar teyzem Allah ondan bin kere sagolsun beni büyüttü bu yaşıma getirdi eşimin evlenirken bi sözü var onu asla unutmam ben senin hem annen baban olucam seni üzdügüm zaman ise kendimi asla affetmicem demişti Allah onu basımdan eksik etmesin bi kere bagırmadı kızmadı elini kaldırmadı ama eger testi yaptırıp sorunun bende oldugunu anlarsam o zaman bende kendimi asla affetmicem
Neden olumlu dusunmuyosun olumlu ol bıraz ıyı dusun ıyı olsun. Kıyamam:( anne babada yok gercekten üzülme bak benım kuaförum sekız senedır ugrasıyo ve işin ilginc yanı ne kocasında ne kendınde problem yok. Ama sabırlı uzulsede zamanı var demekki dıyor. Sende hakkınfa hayırlısını ıste bol bol dua et. İnşşallah hayırlı haberler alırsın

Neden olumlu dusunmuyosun olumlu ol bıraz ıyı dusun ıyı olsun. Kıyamam:KK43: anne babada yok gercekten üzülme bak benım kuaförum sekız senedır ugrasıyo ve işin ilginc yanı ne kocasında ne kendınde problem yok. Ama sabırlı uzulsede zamanı var demekki dıyor. Sende hakkınfa hayırlısını ıste bol bol dua et. İnşşallah hayırlı haberler alırsın
İnşallah canım inşallah Allah aynı acıyı size yaşatmasın Allah aynı kaynanayı size hiiiiç vermesin

Doktora kendiniz gitmelisiniz. Siz bi' gidin güzelce testten geçin ne var ne yok testler sizde sorun olup olmayacağını söyleyecek.

kv:oglum evdemi?

doktora niye gelmiyo?

Back