• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta yapamam dediğiniz meslek varmı?

Ben kışın sokakta durarak yapılan bir işi yapamazdım, güvenlik görevlisi, sokak satıcısı vs, donarım heralde, zaten çok üşüyen bi tipim.

Ben kışın sokakta durarak yapılan bir işi yapamazdım, güvenlik görevlisi, sokak satıcısı vs, donarım heralde, zaten çok üşüyen bi tipim.

gerçekten çok zor onların yaptığı iş.kışın soğuk yazın sıcak.geçtiğimiz yaz özellikle pazarda satış yapanlara çok üzülmüştüm.felaket bir sıcak nem vardı burada.kafamçokkarıştı

anasınıfı öğretmeni>> çocukları kaldıramıyorum
hemşire>>milletin biyerlerini acıp hayatta iğne vuramam..

beden satmak bir meslek olmadığına göre.yapamayacağım meslekler doktorluk,hemşirelik,veterinerlik milleti acı içinde kıvranırken görmeye galiba dayanamam.kuaförlük asla beceremem hele ağda yapamam.sekreterlik kahve,çay hizmeti yapmam.temizlik işlerinde çalışamam.Bütün bunlara asla demiyorum zorda kalırsam yaparım:))dilenecek değiliz ya.

Allah düşürmesin ...vücudumu satacak bir meslek yapmak istemem :bbo:

aynen ilk aklıma gelen bu oldu....

beden satmak meslek değil demiş arkadaş ama o dünyanın en eski mesleğidir

onun dışında maden işçiliği yapamam,manikürcülük ağdacılık bende yapamam...

ama çok zorda kalınırsa her iş yapılır yukarda dediğim dışında.....onu yapmaktansa dilenirim daha iyi

satış elemanlığı tezgahtarlık yapamam gibi geliyor ama allah muhtaç etmesin..insan mecbur kalınca her işi yapar ...

insaat isciligi yapamam, bedenen yorucu islere gelemiyorum
Hemsirelik yapamam, kan yara falan görmeye dayanamiyorum
Mezar kazicisi olamam, ödüm pörtler

temizlikçilik/hizmetçilik yapamam
(kimse yanlış anlamasın ekmek parası için gerekirse çöpçülük de yaparım, ama temizlik işinde sıfırım, bi taraftan temizlesem öbür taraftan batırıyorum:18::18:)

Back