• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta yapamam dediğiniz meslek varmı?

böcek - yılar işleriyle ilgili bir iş yapamam birde doktorluk hemşirelikde zor bir iş cerrahlar falan kesip dikiyorlarya ama allah herkese bi azim istek veriyor işte

Bazı meslekler diğerlerine göre daha çok cesaret gerektirebiliyor.hiç düşündünüzmü bugün gel başla deseler yapamayacağınız meslek nedir?
ben başlayayım.ilk başta doktorluk yapamam.çok kutsal bir meslek ama yapamam :1shok:
evet canım bende çok isterdim olmayı ama yapabilemezdim hele ameliyat hiç. anam ben adamın hayatını kurtarmak bile olsa kesemem. karıncaya bile kıyamam ben:1no2:
manukyanlık yapamam gibime geliyo CADIARZU
tabi ekmek parası :çok üzgünüm:
büyük de konuşmamak lazım :roflol:

canım o meslek benimde aklıma geldi ama saymadım onu. Allah düşürmesin o yollara onlarında işi zor:utangac:

veterinerlik çünkü hayvanların her cinsinden korkarım,
pedikürcülük çünkü çıplak ayağa bakamam bile kaldi ki dokunayım,
jinekolokluk,milletin şeyini avuşlayamam:)
hemşirelik, iğneyi görmeye dayanamıyorum hayatta birine batıramam.

zihin engelliler öğretmenliği yapamam gibime geliyor:çok üzgünüm:
çok zor allah sabır versin yapanlara :a015:
ben çocuklara üzülmekten ağlamaktan bişey öğretemezdim sankisenağlama

BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

Yabancı ülkelerin bazılarında, okullarda, öğrencilerin , haftanın belirli gün ve saatlarinde , zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü okullarda çalışmak gibi bir mecburiyetleri var..Evet zor olduğunu anlatmıştı:1no2:

(amacını hatırlayamadım şimdiCADIARZU, kuzenim bahsetmişti, dışarda yaşıyor da)

lise ogretmenligi kesinlikle yapmazdim cok kutsal bi meslek ama tahammul edemem benim kuzenim lise ogretmeni kiza yapmadiklarini birakmiyorlaar en son cocuklar kuzenimi cok kotu aglatmislar ben kesinlikle tahammul edemezdim heralde....cok asi oluyorlar tam ergenlik donemi lise caglari

BENDE DOKTORLUK YAPAMAZDIM MALESEF Kİİİ

e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

ben manukyanlığı meslek olarak zaten görmüyorum.(kadavra doğrayıcı)adli tıp görevlisi olamazdım (insan etine bıçak değdirmek ayyyyyyy tüylerim diden diken oldu allah korusun

lise ogretmenligi kesinlikle yapmazdim cok kutsal bi meslek ama tahammul edemem benim kuzenim lise ogretmeni kiza yapmadiklarini birakmiyorlaar en son cocuklar kuzenimi cok kotu aglatmislar ben kesinlikle tahammul edemezdim heralde....cok asi oluyorlar tam ergenlik donemi lise caglari

ben de öğretmenlik yapamazdım sanırım çok hassas bi insanım ve hiç sabırlı değilim kesin ruh hastası olurdum

kız kardeşim öğretmen,hatırlıyorumda ilk senesinde delirecek gibi olmuş.birde minyon yaşını hiç göstermez.öğrenciler öğretmen olduğuna inanmamışlar ilk gördüklerinde.ciddiye almamışlar :roflol:ama alışıyor insanlar zamanla galiba.şimdi normalmiş herşey

Back