- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
Insallah balimm benimmAminn balım aminn bizler çok zor bulacağımiz için çok kıymetli olacak evlatlarımızama o bebeler buraya gelecek
Nişanlıyken babamın tepesi atmıştı düğün filan yapmıyoruz kayınpederine ara söyleyelğm vazgeçtim seni vermekten demişti.. Eşimi kaybetmekten o kadar korkmuştum ki
Yaaa canım kıyamam neden vazgeçti ki baban ben de hep ruyamada görürüm evlenmeden önce hep ayrıldık barıştık 4.5 evliyim hala rüyamda eşimi görürüm kavuşamiyriuz diye ağlıyorum hep birileriyle cebelleşiyorumm rüyamda öyle şeyler görünce bende hem ağlayıp eşime sarılıyorummNişanlıyken babamın tepesi atmıştı düğün filan yapmıyoruz kayınpederine ara söyleyelğm vazgeçtim seni vermekten demişti.. Eşimi kaybetmekten o kadar korkmuştum kiara ara aklıma geliyor hemen eşime sarılıp çok şükür Allahım diyorum
Kıyamam kuzumm öyle düşünmeCocuklarimi buyütemeden ölmek
Cok korkuyorum gercekten ,bana bise olursa naparlar ? Nasil yasarlar ?Kıyamam kuzumm öyle düşünmehep evlatlarının başında sağlıklı sıhhatli yanlarında ol
Amin. Canım benim amin çok böyle şeyleri kafana takmaCok korkuyorum gercekten ,bana bise olursa naparlar ? Nasil yasarlar ?
Neler olur ? O yuzden rabbimden tek duam onlari buyutmeden alma canimi Allahim
Saçma sapan şeyler akraba soru ları üst üste gelince babam da daralıp düğünü yapmaktan vazgeçmişti sonra sinirle söyledim dedi oh çektimYaaa canım kıyamam neden vazgeçti ki baban ben de hep ruyamada görürüm evlenmeden önce hep ayrıldık barıştık 4.5 evliyim hala rüyamda eşimi görürüm kavuşamiyriuz diye ağlıyorum hep birileriyle cebelleşiyorumm rüyamda öyle şeyler görünce bende hem ağlayıp eşime sarılıyorumm
Aynen cnm çip fln biseyelr takın vallaha zaman çok kötü en azından nerde olduğunu bilirsinizBende kızımı kaybetme korkusu hep yaşıyorumo yüzden tel numaramı ezberletiyorum hatta okula başlayınca ayakkabısına kolyesıne cip takmayı bile düşünüyoruz
Sen dünyanın en tatliş annesi olacaksın kuuzmAnne olmaktan
Kuzum söz sahibisi çok oluyor yıprattılar beni.Sen dünyanın en tatliş annesi olacaksın kuuzm
Çok geçmiş olsun cnm Allah kimseye yasatmasin evladı hasta olup annenin canı yanması kadar üzücü bişey yokturOglumun 1.5 yasinda gecirdigi atesli havaleyi ömrumün sonuna kadar unutmayacağim.
Onu kaybetme korkusunu birebir yasadim .
Allah kimseye yasatmasin
Ewt bu durumu eşimlede çok konuştuk oda onay verdi çünkü başka birşey gelmiyor insanın aklınaAynen cnm çip fln biseyelr takın vallaha zaman çok kötü en azından nerde olduğunu bilirsiniz
Ailenizle mutlu mesut yıllar dilerim cnm .evet deprem kötü bir olay kimse yasamasin canlar yanmasın trafik kazası oda kötü bir olay aman kuzum.cok düşünme.bunlarievlatlarıma ve esime bisey olmasında n korkarım en çok.birde deprem yaşamış biri olarak deprem korkusu baki kaldi.arti olarak trafik kazası geçirmekten çok korkuyorum
Anlıyorum seni bitanemKuzum söz sahibisi çok oluyor yıprattılar beni.
Nasil yani kuzum ?Kuzum söz sahibisi çok oluyor yıprattılar beni.