- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Hmmmm
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrençbi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye çılgın korkularım var
diyorum ya depremden ziyade hazırlıksız yakalanmk korkutuyor beniAyyyyy nedesem bilemedim koptum yaaaağdayaa Allah seni ne yapmaya emiiii kız sana nedicem ben hayatta depremden korkmuyorum geçen Ankara'da deprem olmuş 3.4 22 sularında hiç haberim yohhh milelt beni arıyor deprem oldu ben minnak donunla yatiyorum hiç kalkiyim üstümü giyim demedim
Aynen vala ya dikkat etmeye çalışıyorum ama illaki kaçıyor birazKuzum bunlarda hep aklıma gelir ben de dikkat ederim
hayatta en korktugum sey anneme benzemek.. Gecende depremden de korktum gocuk altinda kalmaktan korktum mesela.. bide orumceklerden korkuyorum gece uzerimde bicek yurur falan diye oda sayiliyor mukubdef @Hannaz Fit mutlu anne @Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa @Polat006 Su perisi86 @Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Allah'a seni böcük fln herşey sayılıyor canımhayatta en korktugum sey anneme benzemek.. Gecende depremden de korktum gocuk altinda kalmaktan korktum mesela.. bide orumceklerden korkuyorum gece uzerimde bicek yurur falan diye oda sayiliyor mu
bende tuvaletteyken deprem olursa diye dusunuyorum bazen tonu tumani toplamadan kosmak var yaniHmmmm
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrençbi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye çılgın korkularım var
bende tuvaletteyken deprem olursa diye dusunuyorum bazen tonu tumani toplamadan kosmak var yani
Ay her zaman degil böyle dönem dönem dürtüler geliyor bana daDur gülüyim mi agliyim mi bilemedimAllah'a evlatlarını sana bağışlasın öncelikle kzuum benimde sağım solum belli olmuyor bazen herşeyden korkar oluyoeum çok pinpirikliyim kızzz bennn
En çok korktuğum evladimi kaybetme korkusukubdef @Hannaz Fit mutlu anne @Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa @Polat006 Su perisi86 @Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Başın sağolsun kuzumEn çok korktuğum evladimi kaybetme korkusu
Ilk bebeğimi karnımda 37 haftalıkken kaybettim melek oldu
3.5 yaşında bi kızım var su yaşına kadar her hasta olduğunda hayatım kabusa dönüşüyor
Bide böcek asla tahammül edemem
İnşallah dünyanın en tatlı en güzel annesi olursun cnmnÖnceden üç harfliymiş eve hırsız girmesiymiş falan da filan onlardan korkardım ne güzelŞimdi anne olamamaktan korkuyorum...
İnşAllah isteyen herkesİnşallah dünyanın en tatlı en güzel annesi olursun cnmn
Anne olamama korkusu ve egrr olursa bebegim onu kimseyle yakin mesafe kurdurmamaktankubdef @Hannaz Fit mutlu anne @Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa @Polat006 Su perisi86 @Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Kuzum çok kokularin varmis bee gülüyim mi agliyim mi bilemedimNeyden korkmuyorum ki desek daha doğruhayata dair çok korkularım var annem babam oğlum kötü bir haber gelir mi acaba afedersiniz karnım ağrıyor ölüyor muyum diye korkuyorum ölmekten korkarım biraz panik atak var köpekten çok çok korkarım yükseklik korkum var birde kavgadan korkarım.
İnşallah dünyanın en tatlı en güzel annesi olursun kuzumAnne olamama korkusu ve egrr olursa bebegim onu kimseyle yakin mesafe kurdurmamaktan
Insallah bitanem rabbim bizim gibi evlat hasreti ceken herkese o duyguyu taddirsin cok istiyorumİnşallah dünyanın en tatlı en güzel annesi olursun kuzum
Aminn balım aminn bizler çok zor bulacağımiz için çok kıymetli olacak evlatlarımızInsallah bitanem rabbim bizim gibi evlat hasreti ceken herkese o duyguyu taddirsin cok istiyorum