- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
Ay cok güldümVee evet bende ölüp gömülüp toprak altindayken ya canlanirsam ya uyanirsam öyle ölürsem diye korkuyorum Allahim koruuu Yarabbimm
Kuzum hamilelikte geçirdiğim süreci biliyorsun yordular beni.Nasil yani kuzum ?
Annemi kaybetmekten şükür hayattaEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
Çok şükür canım Allah annene ve ailene uzun ömürler versin inşallah mutlu mesut yıllariniz olsunAnnemi kaybetmekten şükür hayatta
Amin inşallah Allah korkularımızı yaşatmasın :)Çok şükür canım Allah annene ve ailene uzun ömürler versin inşallah mutlu mesut yıllariniz olsun
Hep mutlu olun siz anneciğinizle cnmSanırım annemi kaybetme korkusu..
Amin canım sağolasınHep mutlu olun siz anneciğinizle cnm
Amaannnn doğru yahhhh sen ismini değiştirdiydinnBen korkumu yazmıştım, hala aynı şeyden tırsıyorumüç harfliler
Dilosum bende negocugumdanim
Allah'a korusun balım bizim gibi hatunlar aldatilir mi laynnnDilosum bende negocugumdanimaynı korku mevcut bende de ay bide aldatılmak Allahim korusun
Adriana Lima aldatiliyor dilooossAllah'a korusun balım bizim gibi hatunlar aldatilir mi laynnntasss yağar kafalarına
Adriana Lima aldatiliyor dilooossbu hayat bize acır mı anasını satiyim şaka bı yana öyle bı şeyi başa vermesin Allah
Bikzm öyle olsa minikim 15 sene de anca kendimize gelirizadriana aldatılıyosa biz napalım o zengin çabuk atlatırahah
Bikzm öyle olsa minikim 15 sene de anca kendimize geliriz(Allah korusun)
Ahahahahhahahhaha aminnnnnallah korusununutmak ne sırtımızdaki bıcaklar gezer dururuk allah korusun allahım sen bizleri eşlerimizi doğru yoldan ayırma
dua topine döneceğizajaajja