allah korusununutmak ne sırtımızdaki bıcaklar gezer dururuk allah korusun allahım sen bizleri eşlerimizi doğru yoldan ayırma
dua topine döneceğizajaajja
Kızlar korkmayın korkutun sizdeAhahahahhahahhaha aminnnnn
Adama nasıl bir korku saldiysann artıkKızlar korkmayın korkutun sizdemesela ben diyorum ki kocacım bak ben seni çok seviyorum ama aldatırsan ben bunu öğrenirsem seni önce hadım eder sonra boşarım korkusundan dükkan komşusu kadınlara bile selam veremiyor
O kadar net konuşuyorum ki yapcam zannediyorAdama nasıl bir korku saldiysann artık
O kadar net konuşuyorum ki yapcam zannediyor
En cok korktugum olay kalabalik aileye gelin gitmek esim 8 kardeşEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
8 kardeş evet CNm kalabalık bir aile fazla yakın olmazsınız olur biterEn cok korktugum olay kalabalik aileye gelin gitmek esim 8 kardeş. Ve hicbirsey bilmeyip biliyormuş gibi burnunu sokan kişiler o da kv. Ikiside basima geldi sag olsun
Allahtan kardesleri ile yakin degil evet8 kardeş evet CNm kalabalık bir aile fazla yakın olmazsınız olur biter
Ne güzel bak yakın olsaydı nolurdu hep iç içe olurdunuzAllahtan kardesleri ile yakin degil evet
Ben yazmıştım dimi, üç harfliler
Oldum hönkürdümmmmmmm bu mesajakoca kisisinden baskasini seviyorum dedigini duymak
bide seytanla acik görüs yapmakk
Tamam hatırladım negommm pardonnnBen yazmıştım dimi, üç harfliler
Unutmak istediğim şeyi bende unutamıyorum canimAslında çok ama en ağırlarını anlatayım, sevdiklerimi kaybetmekten oldum olası korkarım ve bir kısmını kaybettim de. Unutmam gereken bişeyleri unutamamam, ve kendimi ifade edememem bunlardan korkarım, hemde çok
Allah seni ne yapmaya emiAy heycan yaptımkamikaze diye bi lunapark oyuncağı varya ona bitmiştim Allah im hayatımda hiç o kadar korktuğumu bilmiyorum buda olay yerine geçiyor dimi
Adama bağırıyorum bide geri zekalı beni indir sanki adam zorla bindırdi beni