HAYATTA EN ÇOK KORKUĞUNUZ OLAY NEDİR YA DA BAŞINIZA GELEN ?😱

Hmmmm 🤔
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrenç :KK70: bi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye :KK70: çılgın korkularım var

Kuzum bunlarda hep aklıma gelir ben de dikkat ederim 😳

Ayyyyy nedesem bilemedim koptum yaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ağdayaa Allah seni ne yapmaya emiiii 😄😄😄😄😄😄kız sana nedicem ben hayatta depremden korkmuyorum geçen Ankara'da deprem olmuş 3.4 22 sularında hiç haberim yohhh milelt beni arıyor deprem oldu ben minnak donunla yatiyorum hiç kalkiyim üstümü giyim demedim😄😄😄😄
diyorum ya depremden ziyade hazırlıksız yakalanmk korkutuyor beni :KK70: annem hep kızar bize insan alışkanlık sanırım
Kuzum bunlarda hep aklıma gelir ben de dikkat ederim 😳
Aynen vala ya dikkat etmeye çalışıyorum ama illaki kaçıyor biraz

Önceden üç harfliymiş eve hırsız girmesiymiş falan da filan onlardan korkardım ne güzel :işsiz: Şimdi anne olamamaktan korkuyorum...

hayatta en korktugum sey anneme benzemek.. Gecende depremden de korktum gocuk altinda kalmaktan korktum mesela.. bide orumceklerden korkuyorum gece uzerimde bicek yurur falan diye oda sayiliyor mu
Allah'a seni böcük fln herşey sayılıyor canım 😂😂😂😂😂

Hmmmm 🤔
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrenç :KK70: bi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye :KK70: çılgın korkularım var
bende tuvaletteyken deprem olursa diye dusunuyorum bazen tonu tumani toplamadan kosmak var yani :KK70:

Dur gülüyim mi agliyim mi bilemedim 😄😄Allah'a evlatlarını sana bağışlasın öncelikle kzuum 🙏🙏benimde sağım solum belli olmuyor bazen herşeyden korkar oluyoeum çok pinpirikliyim kızzz bennn😄😄😄😄😄
Ay her zaman degil böyle dönem dönem dürtüler geliyor bana da

En çok korktuğum evladimi kaybetme korkusu
Ilk bebeğimi karnımda 37 haftalıkken kaybettim melek oldu
3.5 yaşında bi kızım var su yaşına kadar her hasta olduğunda hayatım kabusa dönüşüyor

Bide böcek asla tahammül edemem
Başın sağolsun kuzum 😭çok şükür bir evladın daha var haklısın hasta olduğunda en çok üzülen anneler bagzi böcek türlerine bende tahammül edemem

Neyden korkmuyorum ki desek daha doğru :KK3:hayata dair çok korkularım var annem babam oğlum kötü bir haber gelir mi acaba afedersiniz karnım ağrıyor ölüyor muyum diye korkuyorum ölmekten korkarım biraz panik atak var :KK70:köpekten çok çok korkarım yükseklik korkum var birde kavgadan korkarım.

Neyden korkmuyorum ki desek daha doğru :KK3:hayata dair çok korkularım var annem babam oğlum kötü bir haber gelir mi acaba afedersiniz karnım ağrıyor ölüyor muyum diye korkuyorum ölmekten korkarım biraz panik atak var :KK70:köpekten çok çok korkarım yükseklik korkum var birde kavgadan korkarım.
Kuzum çok kokularin varmis bee gülüyim mi agliyim mi bilemedim 😄😄😄😄😄😄

X