- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
Ay cok güldüm siz çok yaşayın emiVee evet bende ölüp gömülüp toprak altindayken ya canlanirsam ya uyanirsam öyle ölürsem diye korkuyorum Allahim koruuu Yarabbimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok güldüm siz çok yaşayın emiVee evet bende ölüp gömülüp toprak altindayken ya canlanirsam ya uyanirsam öyle ölürsem diye korkuyorum Allahim koruuu Yarabbimm
Kuzum hamilelikte geçirdiğim süreci biliyorsun yordular beni.Nasil yani kuzum ?
Annemi kaybetmekten şükür hayattaEvet hanımlar ben açmazsam olmazdı.
Hayatta en çok korktuğunuz olay nedir?
Yada korkupta başınıza geldiği olay nedirYa da ailenizin sevdiklerinizin komşularınızın başına gelen olaylar var mı
Ben-yanardağdan çok korkuyorum
Ve aldatılmaktan
Çok şükür canım Allah annene ve ailene uzun ömürler versin inşallah mutlu mesut yıllariniz olsunAnnemi kaybetmekten şükür hayatta
Amin inşallah Allah korkularımızı yaşatmasın :)Çok şükür canım Allah annene ve ailene uzun ömürler versin inşallah mutlu mesut yıllariniz olsun
Hep mutlu olun siz anneciğinizle cnmSanırım annemi kaybetme korkusu..
Amin canım sağolasınHep mutlu olun siz anneciğinizle cnm
Amaannnn doğru yahhhh sen ismini değiştirdiydinn yanlışlık olduuBen korkumu yazmıştım, hala aynı şeyden tırsıyorum üç harfliler
Dilosum bende negocugumdanim aynı korku mevcut bende de ay bide aldatılmak Allahim korusun
Allah'a korusun balım bizim gibi hatunlar aldatilir mi laynnntasss yağar kafalarınaDilosum bende negocugumdanim aynı korku mevcut bende de ay bide aldatılmak Allahim korusun
Adriana Lima aldatiliyor diloooss bu hayat bize acır mı anasını satiyim şaka bı yana öyle bı şeyi başa vermesin AllahAllah'a korusun balım bizim gibi hatunlar aldatilir mi laynnntasss yağar kafalarına
Adriana Lima aldatiliyor diloooss bu hayat bize acır mı anasını satiyim şaka bı yana öyle bı şeyi başa vermesin Allah
Bikzm öyle olsa minikim 15 sene de anca kendimize geliriz (Allah korusun)adriana aldatılıyosa biz napalım o zengin çabuk atlatır ahah
Bikzm öyle olsa minikim 15 sene de anca kendimize geliriz (Allah korusun)
Ahahahahhahahhaha aminnnnnallah korusun unutmak ne sırtımızdaki bıcaklar gezer dururuk allah korusun allahım sen bizleri eşlerimizi doğru yoldan ayırma
dua topine döneceğiz ajaajja