Sizinkileri de Allah bagislasin cnm ben bi operasyon oldum dogumhanede o zaman cok korku girdi icimeSiz yaşamasan korkmuşsunuz ben yaşamadan korktum üstüne bide ikikere yaşadım... allah bağışlasın bu arada bebişinizi
Aynı benimde öyle oldu Doğumdan sonra baya bi uğraştılar o beni daha çok korkuttuSizinkileri de Allah bagislasin cnm ben bi operasyon oldum dogumhanede o zaman cok korku girdi icime
Hoşgeldin balımmm nirelerdesin bakemm
Netim bitti bebeğim ya wifi buldukca giriyorum hastahneye randevu aldım kan pihtilasmasi falan varmı diye bakılacak korkudan Karnım ağrıyor o iğne fobisi yüzünden neler neler çekiyorum inşallah bir gün bende alisirım korkmadan kan falan veririm 2 sene oldu kan vermeye liHoşgeldin balımmm nirelerdesin bakemmayyy bende iğneyi çok severim bana hap vermesinler hep iğne versinler o kadar çok seviyorum ciddiyim bak
Bende diyroum bu kız nerdeNetim bitti bebeğim ya wifi buldukca giriyorum hastahneye randevu aldım kan pihtilasmasi falan varmı diye bakılacak korkudan Karnım ağrıyor o iğne fobisi yüzünden neler neler çekiyorum inşallah bir gün bende alisirım korkmadan kan falan veririm 2 sene oldu kan vermeye li
Inşallah kuzum ya bakalım şu kanı bir vereyim de anca ikna oldum annemin hemşire arkadaşı özel bir odada alacak kan sanki prensesimBende diyroum bu kız nerdehadi sonuçların çok güzel çıksın kuzum bende 3 senedir yemiyordum 4 ay içinde sayısını artık hatırlamıyorum yediğim vurduğum ignenin haddi hesabı yok
Amin cnmmmInşallah kuzum ya bakalım şu kanı bir vereyim de anca ikna oldum annemin hemşire arkadaşı özel bir odada alacak kan sanki prensesimyoghh valla korkudan allahım hepimize sağlık sıhhat versin ☺
Bazen anne olamazsam diye korkuyordum ama çok şükür biraz biraz atlatmaya başladım bi ara takıntı halinde olmaya başlamıştı bana.kubdef Hannaz Fit mutlu anne Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa Begonya2 Su perisi86 F Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Dünyanın en güzel annesi olursun inşallah canımBazen anne olamazsam diye korkuyordum ama çok şükür biraz biraz atlatmaya başladım bi ara takıntı halinde olmaya başlamıştı bana.
Kız ben çok cins bir insanım neden korkacağım hiç belli olmazkubdef Hannaz Fit mutlu anne Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa Begonya2 Su perisi86 F Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Dur gülüyim mi agliyim mi bilemedimKız ben çok cins bir insanım neden korkacağım hiç belli olmazşuan en korktuğum şey evlatlarıma bişey olması yada onların annesiz kalması
Hmmmmkubdef Hannaz Fit mutlu anne Nurov Kara_gozlum Duygusuz_ Hifaa Begonya2 Su perisi86 F Fatma KTL Umutlu Anne Bekleyiste boga_hatunu evet hanımlar varmı korktuğunuz seyler
Ayyyyy nedesem bilemedim koptum yaaaHmmmm
Ağda zamanı geldiğinde başıma birsey gelirse die korkuyorum yola falan çıkınca aklıma geliyor ölüm olur yaralanma olur falan çok iğrençbi diğeri de afedersin uygunsuz yatarken deprem falan olursa diye çılgın korkularım var
Amiiiinnnn inşallah canım benim inşallahDünyanın en güzel annesi olursun inşallah canımsadece hep inann