• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatnz Deitiren Kitap Var m?

Kişisel gelişim , pisikolojik içerikli , bazı roman türlerini çok beğenerek okurum.
Konu başlığını ilk okuduğumda hatırıma gelen kitap isimleri;
Benim pozitif düşünme gücümü artırmama , empati kurmama sebep olan Yüzde Yüz Düşünce Gücü ,5 Sevgi Dili adlı kitaplardır.
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim-Joanne Greenberg,
Mükaşefetü'l Kulub-İmam Gazali,
Birde 12 yıl önce falan okuduğum ,adını hatırlayamadığım ,Aborjinleri anlatan ,başka hayatlarında olduğunu hatırlatan harika bir roman..

O kitabın adı Bir Çift Yürek;) Beni de çok etkileyen kitaplar arasındaydı.
Sonra onun devamı niteliğinde olan Sonsuzluğun Mesajı var.

Martı Simyacı da bir o kadar önemli kitaplar.
Bu konuda beğenilen kitapların çoğunu okudum ve hepsinin
insanın hayatını gerçekten etkileyebilecek kitaplar olduğuna inanıyorum.
Ama yine de son zamanlarda okuduklarımdan Jose Saramago'nun Körlük kitabı muhteşem

* Şeker Portakalı (vascencelos)
* İçindeki Devi Uyandır (anthony robbins)
*%100 düşünce gücü (addington)
*Sınırlar (Dr. Henry Cloud Dr. John Townsend)
*Hatalı Alanlarımız (Dr Wayne W.DYER)
*Küçükken okuduğum ve çook etkilendiğim bi kitap
maalesef yazarını hatırlayamıyorum ve bulamıyorum.. ismi küçük kemancının seyahati mi bir seyahatçinin günlüğü mü :( neydi.. şimdi bulsam yine okurdum.. 2 kitaptı...asla unutamam..bana kitap okumayı sevdirmişti. bir çocuk vardı evden kaçmıştı. (sanırım italyandı) keman çalmayı öğrenmişti.. gezip duruyordu.....
*genç kızlığa girerken de ipek ongun un bir genç kızın gizli defteri diye bir kiatbını bir misafirlikte görmüştüm. ve o gün ordayken yalayıp yutmuştum çok etkilenmiştim :)

Kızlar 5 gün önce tesadüf eseri kuantum fiziği ile ilgili yazılar okurken kendimi kitapçıda buldum. ve "Sandra Anne Taylor'un KUANTUM BAŞARI" adlı kitabını aldım. inanın bana 5 gündür çok mutluyum.ve bu kitap sayesinde artık hayata ayak uydurmayı bırakıp, hayatın bana uymasını seyredeceğim..tavsiye ederim:))

rüzgar gibi geçti.her satırını ayrı heyacanla keyifle okudum.bitirince tekrar okudum.11 yıl geçti hala unutmadım.

okuyunca benimde aklıma rüzgar gibi geçti geldi ortaokul zamanlarımda okumuştum bende neler değiştirdi hatırlamıyorum ama baya bi etkilenmiştim tavsiye ederim

bir muhteşem güneş....afganistanın kadınlarını anlatıyo harika bi kitap herkese tavsiye ederim hayata bakış açın degişio ve alacakaranlık serisi de öyle ....
ben okudugum her kitaptan yeni şeyler aldım ....

halıt ertuĞrul'un _dÜzcelı mehmet_ adlı kıtabı benı ınanılmaz etkılemıŞtı ____Şıddetle tavsıye edıyorum!!!!!!!!!

bende kitap okumayı sevenlere cok etkılendıgım kitapların adını yazmak ıstedım
1. genç wertehrin anıları.....goethe
2.parfümün dansı...............tom robbins
3.faust..............................goethe
özellikle parfumun dansı cok ilginç bir kitap hem anlatımı hem dili hemde konusuyla kesınlıkle ilgi cekici bi okadarda kafa karıstırıcı bi kıtap..

ipek ongunun bir genç kızın gizli defteri serısı hem genc kızın okuması gereken bir kitap zaten ben ondan cok sey ogrenmıstım kızıma da okutucam bı cok yanlısı ve dogruyu ogreten bı kıtap bu kotu zamanda kendımı koruyabıldıysem o seri sayesınde koruyabılmısımdır...

bende kitap okumayı sevenlere cok etkılendıgım kitapların adını yazmak ıstedım
1. genç wertehrin anıları.....goethe
2.parfümün dansı...............tom robbins
3.faust..............................goethe
özellikle parfumun dansı cok ilginç bir kitap hem anlatımı hem dili hemde konusuyla kesınlıkle ilgi cekici bi okadarda kafa karıstırıcı bi kıtap..

ipek ongunun bir genç kızın gizli defteri serısı hem genc kızın okuması gereken bir kitap zaten ben ondan cok sey ogrenmıstım kızıma da okutucam bı cok yanlısı ve dogruyu ogreten bı kıtap bu kotu zamanda kendımı koruyabıldıysem o seri sayesınde koruyabılmısımdır...

ipek ongun un bir genç kızın gizli defteri serisi bencede her kız çocuğuna okutulmalı ayrıca diğer kitapları da gayet öğreticidir tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

çok var aslında
secret
doğan cüceloğlu savaşçı ve içimizdeki çocuk
bide muhammed bozdağ ın kitapları beni hep etkilemiştir
simyacı da öyle
düşündükçe daha çok var aslında

Ferrarisini satan bilge
Ladesçi
Nietzsche ağladığında
Küçük şeyler
Nermin bezmen-sır
Elif şafak-aşk

sabah namazına nasıl kalkılır cemil tokpınarın bir kitabı okuduktan sonra düşüncelerim değişti önceden basit mazeretlerle namazı bıorakabiliyordum fakat o kitaptan sonra çokk nadir allaha şükür allah razı olsun

Back