• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatnz Deitiren Kitap Var m?

hayatıma yön vermeyi sağlayan kitaplar oldu ....
en son bilinç serisinde zaman bilincini okuyunca çok etkilendim ve ewden tv kaldırdım....

kesnilikle the secret...bu kitap bnde cok özel..hayata bakıs acımı degiştirdi..

benim ilk okuduğun kitap akşam güneşi ve çalıkuşu. çalıkuşu bakış acımı değiştirmişti iyikide okumuğum. twilight seriside çok güzel şu an tutulmayı okuyorum çok beğendim

kımle konussam the secret ı onerıyor onu da okuycam ayy o kadar kıtap varkı sırada okunacak omrum yetecek mı acaba=(

Kitab-ı Aşk şu ana kadar en fazla etkilendiğim kitaptır. Düşüncelerimde değişiklikler yapan, bakış açımı değiştirebilen, ''evet aslında doğru, ben neden böyle yapıyorum ki?'' dedirten bir kitaptır benim için. Aşkın gerçekliğini, şu anda bulunduğum konumumda neler yapmam gerektiğini, en önemlisi isyan etmeden sabredebilmeyi, içerde kalan paylaşamadıklarım ile de mutlu olunması gerektiğini göstermiştir bana.
Bazı zamanlar da yine kabıma sığmaz olurum, isyan edesim gelir. Hemen açıp kitapta işaretlediğim hikayeleri ve İskender Pala'nın yorumlarını okumaya başlarım.O anda gözlerimden yaş ile beraber bir düstûr da gelir bana. Durur isyanım, sadece göz yaşına döner...

bu site genel olarak çok güzel ben farklı bi araştırma yaparken girdim üye oldum.şimdi de sizleri okudum.ben tam bir okuma hastasıyım.bu yaşa kadar en küçük bir boşluğumu bile okumak ile doldurdum.ben sayısız kitapların içinde 5 sevgi dili ni okudukdan sonra yaşamımın her dk.içeriği uygulamaya çalışdım.bu kitab çok yalın anlatımlı ve herkes okusa uygulasa sanırım beni anlamıyorsun veya iletişim bozukluğu var gibi cümleler yok olurdu.etkilendiğiniz kitap ve yazarlar için bu bölümü merak ile takip edeceğim.sevgiyle kalın.

Ayşe Kulin - KÖprü...
kitabı hep nemli gözlerle okudum.. iki bölümünde ise hıçkırıkla ağladım... ağladım durdum.. çok ama çok etkilendim.. bir daha okumaya yüreğim dayanmaz..
beni ağlatan ve bu kadar etkilen tek kitap..

Son düzenleme:
bir kadın iki yaşam diye bir kitap okumustum. kitapta bır kadının farklı ıkı hayat hıkayesını anlatıyor sevdıgı adamla evlendıgı ve evlenmedıgı ıkı farklı hayatını. cokk yıllar oldu ama hala dusunurum o kıtabı.

Oğuz kayhan/Bilge Simitçi_İnsanları Tanıma Sanatı
Bilge Simitçi insanlarla iyi iletişimi nasıl kurabileceğimizi,onların sevgisini nerden,nasıl anlayabileceğimizi öğretiyor bu kitapta.çok iyi bir kitap insanların birbirlerini anlamasını sağlıyor.bu kitap sayesinde herkesin ne istediğini,ona sevgimizi naısl göstereceğimizi vs.bilebiliyoruz.ve herşey dahada iyiye gidiyor.ayrılık noktasına gelmiş ilişkiyi bile canlandırabiliyoruz...

hayatımı değiştiren diyemem ama beni etkileyen çok kitap olmuştur.
mesela murathan mungan cenk hikayeleri tekrar tekrar okuyabilirim.ve asla unutamayacağım kadar etkilendiğim bi başka kitapta amak-ı hayal olmuştur.hala elimde kitaptan alıntı notlarım durur.

madam bovar ı üniversite yıllarında okyup ve etkilendiğim bir kitapdı internetten kitap okuyabilirmiyiz böyle bi adres varmıdır kızlar bana kitap dayanmıyor :lepi:

Son düzenleme:
Okuduğum her kitap beni etkiliyor ve hayatımı farklı alanlarda degiştiriyor.Bunlardan bazıları;
Secret
Sevginin 5dili
Gençlerle iletişim
5günde bambaşka bir çocuk
şimdide krishnamurti'nin kitaplarını araştırıyorum bulursam çok sevinecegimmm

Robin Sharma'nın aile bilgeliği adlı kitabı birçok bakış açımı değiştirmiştir...daha az maddecilik daha çok uyum...sen ölünce kim ağlar da çok güzeldi....

Back