Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saygi cok onemli.tek secme sansim varsa saygi diyorum.
Sevgili Eylül;zaman zaman insanlar tercih yapmak zorunda kalabiliyorlar.Sevgi duyulan insanı da bir süre izlemeye almak gerekli diye düşünüyorum.Bir söz vardır ''aşkın gözü kördür'' diye.Seven insan zaman zaman ufak tefek şeyleri görmezden gelebiliyor.Yani ödün verebiliyor sevgisinin hatırına.Senin fikirlerine de saygılıyım,yanlış anlamanı da istemiyorum.Ama İnsanlar artık mantık evliliklerini konuşmaya başladılar.Bunun en büyük nedeni de fikirlerine saygı duyacak insanı aramaları!...Ben kendimden örnek vereyim.Tamam en başta sevgiydi bizi birbirimize bağlayan.Ama yıllar geçtikçe sevgi adına bir sürü ödün verdiğimi farkettim.Ve inan bana nişanlandığımdan bu yana hala bunun mücadelesi içindeyim.Fikirlerime saygı bekliyorum.Ama eşim öylesine herşeyin doğrusunu kendinin bildiğini düşünen bir insan ki!..Asla onun dışında doğru olanı başkasının da düşünebileceğini kabullenmez.Çok ilginciz doğrusu:1closedeyes: Öncelikle bize saygı duymayan birini nasıl sevebiliriz????Kalp bu diyoruz tamam kişiliğini öğrenene kadar okey ama onu tanıdıktan sonra; bize, görüşlerimize, yaşantımıza saygı duymayan biri ile bir ömür boyu süreceğini düşünmek hayalden öte geçemez diye düşünüyorum. Mutlak bir yerde tıkanacaktır.Bizim açımızdan da düşünürsek yine aynı sonuca varıyoruz sevdiğimiz ama düşüncelerine görüşlerine inançlarına aile yaşantısına vs. saygı dıumadığımız biri ile nereye kadar sürer bu sevgi tartışılır..Sadece saygı duyduğumuz ama sevmediğimiz dersek ben orda şunu derim insanoğlu sevgisiz bir ruhla nasıl yaşar..Eğer yaşayabiliyorsa farkında olmadan sevmiştir onu...
Sonuçta saygı duyduğumuz biri aynı zamanda sevdiğimiz biridirde..Bu ikisi tek başına uzun ömürlü olmaz olur desekte ancak kendimizi kandırmış oluruz diye düşünüyorum. Umarım anlatabilmişimdiryerimseniben
Saygı duyduğum ve saygı duyulduğum bir erkekle çünkü saygısız ilişkilerde sevgi olsada bir müddet sonra onunda bittiğini görüyorum. Ve yeni evleneceklere nasihatım aşk herşey değildir.