- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
zayıflıkta da her kıyafetin üstünde sallanması var, çok küçük gösteriyorum mesela bu berbat bi şeycanım en sonki yazına cevap niteliğinde yazmıştım ben de herşeyde yapmaya çalışıyorum bu hayal olayını da elle yazmaktan üşeniyor muyum neyim buraya yazdığım kadar deftere yazsam roman olurdu yaaaa
bu arada ben de kilodan muzdaribim şans mı bilmiyorum ama hem dr kilo ver diyor hem etraftakiler ay kilo mu aldın diyor bi de onlara laf anlatmaktan sıkıldım moral verceklerine bozuyorlar artı giydiğinin üstüne oturması var ordan burdan çıkması var ne demek bi bilsen... ömrüm az yemekle, dikkat etmekle geçti ama her geçen gün daha da aldım vermeye çalıştıkça... yani ortalama kilo en ideali
bir de yaşam koçu gibi insanlarız hepimiz aslında... yani yaşam koçuna ihtiyacımız yok burada yaptığımız paylaşımlardan aldıklarımız bize yeter
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben de inanıyorum bir gün gerçekleceğine...
benm gastritim var. çok yesem dert, yemesem dert... temmuz ayından beridir salfinaz oldum. bi temel reisim yok
inş. hepimiz ideal kiloya ulaşırız. şöylee balık etli olsam varyaa tam fıstık olcam
sizlerle yazıştıkça çok şey öğreniyorum. çevreme bunları anlaatssm kimbilir neler düşünecekler
Demekk iiçine sinmemiş ve kafana yatmamış.
içine sinen biri olsun kafan rahat olsun canım önemli olan o .
demekki doğru kişiyle karşılaşmanın daha zamanı gelmemiş. seninle evrenin zamanı çakışmış.
ama Allah sana daha iyilerini vericektir emin ol.
evet yatmadı. ya aslında çok şey beklemiyorum tuğçe
herkesin istediği şeyler.. karşıma çıkan ana kuzuları, baba parasıyla iş kurmuş kişilerdi
ben hayatımda her şeyi zorlukla, çalışarak elde ettim. hiçbir şey başaramamış bir insanla nasıl mutlu olayım
o doğru zaman artık gelsn istiyorum. aşkla mantık kol kola girip kapımı çalsın
yok yok, çalmasın kırsın