- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Teşekkür ederim. :)) Beğenmene çok sevindim. Faydalı olabiliyorsa ne güzel.
Ama sen de bu işi zaten öğrenmişsin. :)) Baksana kendinin kaşındığının farkındasın. :))
Geçmişteki beni anlatmışsın sanki şimdiki durumunla.
Benim lise döneminden sonra başladı aşk acaba nasıl bir şey.. Ben de yaşasam, çok aşık olsam derdim.
Hatta bir gün 7.sınıfta bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı. Üzülüyordu baya. Ben de dedim ki nasıl bir şey bu aşk acısı?
Dünyanın en kötü hislerinden biri demişti. Çok çok kötü vs.
Ben taa o zamandan başladım acaba aşk acısı nasıl diye düşünmeye...
Neyse lise bitti. Yine benim ayılıp bayıldığım kimse olmadı.
O sıralarda da yaa ben de aşık olsam keşke, aşık olsam, aşık olsam diye diye ilk görüşte birine tutuldum. :O
Platonik oldu. Adamakıllı suratını da göremiyordum çocuğun. Profilden çok yakışıklı görünüyordu ama.
Öyle içimde büyüttüm, büyüttümm.. Yalnız o çocuk dışında herkesin haberi vardı.
Saklamıyordum kendime güveniyordum ama ne hikmetse bi fırsat olmadı onunla konuşmaya o zamanlar.
Sonra bi şeyler oldu bitti derken ben bi acıya düştüm ... Amaannn... Sağlığım tehlikeye girdi hatta.
Çok kötüydü. Al işte sana aşık da oldum, aşkın acısının en alasını da çektim.
Ne dediğime hiç dikkat etmemişim.
Ama sonra naptım biliyor musun ... 2.5 yıl sonra..
Onunla bi daha görüşsem, bana aşık olsa, ben onu istemesem, arkamdan ağlasa diye kafamda kurmaya.
Ve hepsi de oldu. Geç oldu ama oldu. Olmasa ben hayatıma doğru düzgün devam edemeyecektim.
Kafamda bitirip nefret ettim ondan. Hiçbir zaman aşık olmadığımı ve sadece gözümde büyüttüğümü anladım ayrıca.
Boşa acı çekmişim yani. Tabi bu çekim yasası boşa da olsa illa getirdi önüme. Yaşadım acı çekme tecrübesini.
Güzel oldu. Deneyim oldu bana. :)))
O da kaldı öyle terk edilmiş ve biçare.
Sen bu farkındalığınla çok rahat ipleri eline alabilecek birisin.
Umarım çok güzel olur devamı.
Platonik olarak kalsa bile o da bir anıdır ama muhakkak bir şeyler öğrenirsin bence. Sonra ona göre hareket edersin artık.
Bu arada aşık olamama durumunu çok iyi bilirim.
23 yaşındayım, daha yeni attı kalbim biri için.
Senin hikayenin sonu süper bitmiş yaa istediğini almışsın 2,5 yıl sonra olsa da duygularına karşılık bulmak muhteşem ama daha iyisi karşılık bulduğunda ondan vazgeçmiş olman. Bu çektiğin aşk acısının tüm kalıntılarını hayatından silip atmış ve bu olay senin için bir tecrübe olarak kalmış acı değil..
Dediğin gibi seninle aynı evrelerden geçiyorum galiba daha ilk platonik aşık olduğun evredeyim =) ama ben aşk acısını merak etmiyorum:18::18:
Teşekkür ederim inşallah inşallah çok güzel olur benim hikayemin de devamı =)
Bende 20 yaşındayım ve ilk kez hissediyorum böyle şeyleri.İnşallah bize bir kalbimiz olduğunu aşık olmanın nasıl bir şey olduğunu hissettiren bu kişilerle mutlu oluruz