- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Elbette bir ilişkiyi kafanızda bitirirken üzüleceksiniz.
Elbette kendinizi boşlukta hissedeceksiniz.
Elbette ağlayacaksınız.
Fakat o sırada kendinize şu cümleyi hatırlatacaksınız; "Her türlü duyguyu hissetmek doğaldır; çünkü hepsi hayatın bir parçası."
Ama bir duyguyu hissettiğiniz andan itibaren ne bir süre taşıyacağınız ise TAMAMEN BİR SEÇENEKTİR.
Aykut Oğut
Ben de bugün bi şeyi kafamda bitirdim.
Aslında olabilecek bi ilişki için bugün çok olumsuz düşünüyorum ve vazgeçiyorum şimdi.
Ruh halim pek iyi olmasa da bu süreyi uzun tutmayacağım.
Ortada hiçbir kötü şey yokken yapıyorum bunu. Sadece ve sadece his.
Sabahtan beri bu konuda çok kötü hissettiğimden peşine düşmemem gerektiğine karar verdim.
Planlarım vardı ama o planlarım için bile hiçbir şey yapasım yok.
Bu durumum bir işaret belki de. Olmayacak bi şeyin hayali de kurulmazmış ya..
Ama uzun zamandır çok enerjik ve olur gözüyle bakarken aniden böyle olmasının sebebi ne olabilir anlayamıyorum.
Anlayan yorum yaparsa sevinirim.
Elbette kendinizi boşlukta hissedeceksiniz.
Elbette ağlayacaksınız.
Fakat o sırada kendinize şu cümleyi hatırlatacaksınız; "Her türlü duyguyu hissetmek doğaldır; çünkü hepsi hayatın bir parçası."
Ama bir duyguyu hissettiğiniz andan itibaren ne bir süre taşıyacağınız ise TAMAMEN BİR SEÇENEKTİR.
Aykut Oğut
Ben de bugün bi şeyi kafamda bitirdim.
Aslında olabilecek bi ilişki için bugün çok olumsuz düşünüyorum ve vazgeçiyorum şimdi.
Ruh halim pek iyi olmasa da bu süreyi uzun tutmayacağım.
Ortada hiçbir kötü şey yokken yapıyorum bunu. Sadece ve sadece his.
Sabahtan beri bu konuda çok kötü hissettiğimden peşine düşmemem gerektiğine karar verdim.
Planlarım vardı ama o planlarım için bile hiçbir şey yapasım yok.
Bu durumum bir işaret belki de. Olmayacak bi şeyin hayali de kurulmazmış ya..
Ama uzun zamandır çok enerjik ve olur gözüyle bakarken aniden böyle olmasının sebebi ne olabilir anlayamıyorum.
Anlayan yorum yaparsa sevinirim.