- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Günaydın herkese ;
aşk dolu sevgi dolu bir gün diliyorum
aşk dolu sevgi dolu bir gün diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olumlama yapilacak hayat mi var bende... kilpayi tipi kacirdim 20 yasindayim yoruldum. vazgeciyorum nere tuttuysa oraaya gidicem. hayal kurmakla hedefi yuksek tutmakla olmuyo galiba bu isler. onune geldigi gibi yasiyorum ben hayati. sabahtan beri de agliyorum.
olumlama yapilacak hayat mi var bende... kilpayi tipi kacirdim 20 yasindayim yoruldum. vazgeciyorum nere tuttuysa oraaya gidicem. hayal kurmakla hedefi yuksek tutmakla olmuyo galiba bu isler. onune geldigi gibi yasiyorum ben hayati. sabahtan beri de agliyorum.
Ben "O"na aşığım, "o" bana aşık.
Çok mutlu bir ilişkimiz var.
Şükürler olsun.
Bu aşk beni öyle değiştirdi ki beni görenler yüzümün ışıl ışıl parladığını söylüyor.
Çok mutluyum. Çok seviyor ve seviliyorum.
Hayatımın aşkını, evleneceğim adamı buldum. Emin adımlarla ilerliyoruz aynı yol üstünde. Eki Görüntüle 490798
kızlar size birşey sormak istiyorum..
bi yerde "hayatınızın aşkını bulunca ondan asla kopamazsınız oda sizden kopamaz" gibi birşey okudum..
bu doğru mu peki??
bunu gerçekleştiriyoruz zaten :)
yani neyi çağırırsak o olur diyosun :)
aynen öyle diyorum :):)
merhaba kızlarr...
Bugün pozitif olmak için denemeler yaptım ama ailemin tavrı buna imkan vermedi.
Odama kapandım sıkıldım. ağladım sızladım. sonra geldim aranıza.
merhaba kızlarr...
Bugün pozitif olmak için denemeler yaptım ama ailemin tavrı buna imkan vermedi.
Odama kapandım sıkıldım. ağladım sızladım. sonra geldim aranıza.
hoş geldin bende ilk gün evde bangır bangır bağıran ailemle karşı karşıya gelmiştim sonra umursamadım :) rahatlatıcı bi müzik dinledim devam ettim :)hoş geldin ne yaptın pozitif olmak için
Ahhh şu insanlar. En yakının dahi olsa enerjisini sömürüp mal gibi bırakabiliyorlar insanı.
Benim de dünkü pozitifliğim yok şu anda üstümde ama yine çok iyiyim ve mutluyum.
Kafamı başka başka şeylerle meşgul edip hayal kuruyorum.