- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Harikasın. Pozitif bir insansın tabi ki. Olayların her zaman iyi tarafını görüyorsun. Hayatına hep iyi tarafından bakıyorsun. Her zaman umutlu ve mutlusun. İçin içine sığmıyor. Aşkı, sevgiyi, özgüveni, enerjiyi, işi, parayı, başarıyı, tüm hayallerini kendine çekiyorsun.
Yau hayatında kimse olmayan bir insan çekim yasasını uygulayamıyor mu ... O nasıl soru?!
Ben Nuray Sayarı'nın Aşk Kuantumu kitabını ot gibi olduğumdan, kalbim hiç pır pır etmediğinden, bir türlü aşık olamadığımdan şikayetçi olduğum için almıştım. Sonra hayal kura kura, dua ede ede, isteye isteye birine vuruldum.
Sen de öyle yapacaksın. Hayatında biri varmış gibi davran ve aşık olursan ruh halin nasıl olur, onu düşün ve o ruh hali içine şimdiden gir. Mesela ben hep heyecan duymayı istemiştim. Onun hayalini kurardım. Yani aşık olursam kalbim boğazımda atmalı derdim. Aşk benim için öyle bir şeydi. Senin için farklıdır... Herkesin bakış açısı, isteği başka. Ona göre bir duygu durumu belirleyip düşünmeye başlayabilirsin "aşık ve aşktan sarhoş sen"i.
bend e bu kitabı almayı çok istedim maalesef burda yok gerçi bulunur sorun değil... ama önce elimdekileri bitirmem lazım çünkü yeni kitap alıp okumayınca da insana dert oluyor hem elimde çok güzel 2 kitap var biri 60 saniyede terapi düşünce gücüyle ilgili... diğeri kuantum düşünce yöntemi... onları okuyup bu aşk kuantumunu da alaym inşallah
bu arada umut da benim çok sevdiğim bir kelimedir
hala nefes alıyorsak, yarın yine güneş elbet doğacak ve yeni umutlara yelken açacağız derim canım sıkılınca veya birinin canı sıkıldıysa moral olsun diye...
ondan umutlu arkadaşım, sen ve tryamour (yani aşkı deneyen arkadaşım) sizlere teşekkür ediyorum ne güzel bir sinerji oluşturduk