Bu obsesyonu geliştiren kadınlar üstün gen aktarımı isteğiyle hareket ediyor. Farkında olmasanız da böyle… benim boyum 169cm, orta/uzun boy averajına giriyorum, çiftleşeceğim kişi 180cm diyelim (erkek için orta/uzun boy) doğacak çocuğun uzun boylu olma yüzdesi artıyor. Benim boyun yanı sıra bir de burun takıntım var mesela, kendi burnum tipik romalı burnu, düz ve bir tık iri, tüm sevgililerim hokka burunluydu :)) kriterlerimizi belirleyen şey üreme tercihlerimiz aslında; erkeklerde de geniş kalça (rahat doğum), büyük meme (daha çok süt ve elverişli emzirme), ince bel (sağlıklı kadın) gibi beğenilerin altında aynı üreme tercihinin yattığını görüyoruz. Her şey bizden daha güzel ve güçlü yeni insanlığın yaratımı için…Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Canim bende onu diyorum bana neyi öğretiyorsunuz sen alabildiğin kadarBen bencesini söyledim hanımefendi sizce öyleyse siz öyle yapın. Fiziksel olarak partneri beğenmemek sonradan aşılacak bi durum değil ayrıca o his ya vardır ya yoktur. Beğenmiş olsa aşık olsa bu konuyu hiç açmazdı konu sahibi.
Sizin bana canım demeniz daha itici emin olunCanim bende onu diyorum bana neyi öğretiyorsunuz sen alabildiğin kadaro his ya vardir ya yoktur ne demek ya o his ilk baslangictami oluyor insan beğenmediğine sonradan aşık olabiliyor bana hanimefendi demeyin lütfen cok itici
Kisa boylulara ne mesaj gönderiyorsunuz sen kisasan kisa adama niye laf ediyorsnUzun boy iyiydir :) ama çok aşığım,çok iyi anlaşıyoruz diyorsan ona birşey diyemem. Ben kısa boylu olanlarla ilerleyemedim. Eşim de fazla uzun değil ama benden uzun idare ediyoruz:)
Size baska bisey demiyorumSizin bana canım demeniz daha itici emin olun
Ben tercihleri bir sinav olarak goruyorum tercihinizdeki adam kumral mavi gozlu ama kahve rengi ve esmer bir adama asik oluyorsun bu senle catisiyor bunu yasayan cok demekki neymis sinavi kaybettin ama neyi kazandin kaderindeki nasibini onla yetiniyorsan mutluysan ne mutlu senin icin sinavin artik bir önemi varmi yok tamamen his bence bence ilk goruste asik olunmaz taniyinca seversin yoksa herkes yakisikli iyi insan cok.Bence uyum cok onemli herkesi sevebilirsn uyum verdigi enerji onemli enerji uyumu#Uzun olmayan halimle de Tarkani begenmiyorum. O da beni begenmez.
Kumral ya da sarisin irkek severim.
Hayırdır sana ne? Zevkimin kahyasımısın?Kisa boylulara ne mesaj gönderiyorsunuz sen kisasan kisa adama niye laf ediyorsn
Ya bunu buraya yazarak sen sorun etmişsin zaten . Bu tarz şeyler sorun olmamali bence buna kadar çok daha fazla şeyler var. Hayata bakış açısı , eğitimi, sorun çözme şekli , ailesi vb . Zaten tanımadan 180 boyunda adam olsa alma hayatına dış görünüş her zaman yanıltır.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Ayy içime sinen biri olsun daa babet giyerim nolcakkAynı boy olsam sıkıntı yok da benden kısaysa evet sorun olur zaten boyum 164
Merhaba öncelikle benim boyum 1.75 türkiye genelinde erkeklerin ortalama boyu zaten 1.75 eşimle aramda 3-4 cm var sanıyordum bir karşılaştık benden kısa gibi duruyor üstelik ben topuklu delisi bir kadındım. Vazgeçmek durumunda kaldım spor ayakkabıya alıştım ilk zamanlar giydigim zaman topuklu sorun ederdi şimdi ne ben sorun ediyorum ne o hatta 3-4 cm kilo nedeniyle sanırım kısaldımMerhaba kızlar
Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Erkek kardeşimin boyunu tam bilmiyorum ama 1.90 a yakın. Eşi de 1.55 civarıydı.
Ailede hiç kimse gelini benimsemedi. Özellikle annem çok üzülmüştü.
Sonra boşandılar. Gelin de kısaydı zaten diye kimse üzülmedi.
Benim kızım da kısa değil ama benim kadar uzun da değil. Çok üzülmüştüm bir dönem niye bu çocuk uzamıyor diye.
Konu sahibine gelecek olursam , siz 1.60 sevgiliniz de 1.60 olsaydı sorun olmazdı. Ama sizin durumunuzda erkek arkadaşınız kısa değil, siz uzunsunuz. Dolayısı ile sorun olmaz.
Bu tamamen kişisel bir tercih..ben 1.72 boyumla 190 altına bakmadım mesela. Topuklu giyebilmeliyim dye dusundum...kriterim boy oldu çok şükür esim çok uzun...ama kimisi dert etmez orasi ayri...sonucta karakterdir evliliği yürüten....lakin boyu gözünüze batıyorsa hep batacaktir bunu da unutmayinMerhaba kızlar