Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Erkek kardeşimin boyunu tam bilmiyorum ama 1.90 a yakın. Eşi de 1.55 civarıydı.
Ailede hiç kimse gelini benimsemedi. Özellikle annem çok üzülmüştü.
Sonra boşandılar. Gelin de kısaydı zaten diye kimse üzülmedi.
Benim kızım da kısa değil ama benim kadar uzun da değil. Çok üzülmüştüm bir dönem niye bu çocuk uzamıyor diye.
Konu sahibine gelecek olursam , siz 1.60 sevgiliniz de 1.60 olsaydı sorun olmazdı. Ama sizin durumunuzda erkek arkadaşınız kısa değil, siz uzunsunuz. Dolayısı ile sorun olmaz.

verilmiş sadakası varmış, yol yakınken dönmüş

umarım çocuğu yoktur, mazallah annesine çeker de evlatlıktan reddedilir

Boy sadece erkeğe yakışmıyor. Bizim ailemiz için sadece erkeğin değil kadının da uzunu makbul.
Benim kızım da kısa değil ama benim kadar uzun da değil. Çok üzülmüştüm bir dönem niye bu çocuk uzamıyor diye.
Konu sahibine gelecek olursam , siz 1.60 sevgiliniz de 1.60 olsaydı sorun olmazdı. Ama sizin durumunuzda erkek arkadaşınız kısa değil, siz uzunsunuz. Dolayısı ile sorun olmaz.

Bu kadarı da saçmalık, insan evlatlarını kısa ve uzun diye 2ye ayırmışsınız uzunlar yaşasın kıslar ölsün bu ne yahu çok acaip bir kafa😲

Boşanmak maddi manevi çok yıpratıcı, evladımın/abimin yuvası yıkıldı yazık oldu demek yerine boşandı da getti oh iyi oldu kısa boyluydu mu dediniz??? 😶

Sizin kızı da dışlarsınız ya da evlatlık verirsiniz artık😶

Kız canını kurtarmış, kim bilir ne aşağılamalarda, imalarda bulundunuz... çok acaip bir ailesiniz🙄

Demek gelin kısa diye boşanmalarına üzülmediniz.
Ne kadar sığ bir bakış açısı Yarebbim son koru.

Türkiye'nin kadın boyu ortalaması 1,60 mıymış🤔 O zaman neden çoğunluğumuz pijamaların bile boyunu kestiriyor, paçası lastikli eşofman bulunca mutlu oluyorum🤣 bıktım paça kesmekten.
Keşke tekstil sektörümüz iç piyasayı da düşünüp 1,5 metreler için de üretim yapsa.
Yapmasınlar Mune artık onu da. Paçaları düdük gibi polar pazar pijamalarıyla az gezmedim. Vaktinde Aşkı memnu Nihal'in bir bölümde elbise diye giydiğini, ancak tunik olarak giymiş biri olaraktan yıldım.

İyice kısa yaparlarsa artık, kıyafetlerimiz yanlış programda yıkanmış çekmiş de giymişiz gibi olacağız biz ortalamadan uzunlar da. Uzun, dökümlü kıyafet iyidir zengin gösterir hem :))

Yapmasınlar Mune artık onu da. Paçaları düdük gibi polar pazar pijamalarıyla az gezmedim. Vaktinde Aşkı memnu Nihal'in bir bölümde elbise diye giydiğini, ancak tunik olarak giymiş biri olaraktan yıldım.

İyice kısa yaparlarsa artık, kıyafetlerimiz yanlış programda yıkanmış çekmiş de giymişiz gibi olacağız biz ortalamadan uzunlar da. Uzun, dökümlü kıyafet iyidir zengin gösterir hem :))
Kategorize edebilirler Strobe, illa hepsi kısa olsun demiyorum ama örneğin her beden için bir seri kısa boylular için de üretim yapılabilir.
Ben zaten kot dışı pantolon giymem ama kumaş pantolonlarda öyle modeller oluyor ki beğenip almaya kalksan kestireceksin, kestirirsen de pantolonun modeli bozuluyor.
Sırf örnek vermek için yazıyorum Japon stil giyim var, bazı kıyafetleri çok güzel ve Türkiye'den de sipariş edenler az değil, sipariş verirseniz beden otursa da boyu kısa gelebiliyor çünkü Japon'lar kendi standartlarına göre üretiyor, ki kızımın başına geldi kaç sene evvel s beden giyiyor diye s beden pantolon sipariş etmişti ama boyu kıtı kıtına olmuştu ertesi sene çöp oldu pantolon zira 1,60 boydaysan ve daha uzamayacaksan giyebiliyorsun büyüme çağındaysan ertesi seneye 👎

Onlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz zor değil bence.

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
ben takmasam o takacak..halamın oğlu karısından 3 santim kısayım diye kadına psikolojik baskı yapıyordu..bi 10 yıl sonra bunu takmamış ama gelin hala der bi topuklu giyemedim,kambur durmaktan bıktıydım diye..

Verilmiş sadakasi varmış gelin hanımın. Bu zihniyetin arasından kurtulmuş.

Gelin kısaydı o yüzden kimse üzülmedi mi? Çok orijinal bir ailesiniz:deli:

Gelin kısaydı o yüzden kimse üzülmedi mi? Çok orijinal bir ailesiniz:deli:

İnsan eşini begenisine gore seçiyor hadi tamam da butun aileye ne oluyor acaba dedim icimden? 😁😁

Benim de baba tarafi uzun annemler kisa 🙄 babannem annemi kisa diye begenmemiş, halam da dalga gecermiş yeni evlilerken. Sonuç kisaligim anneme çekmiş. 👍😬

İnsan eşini begenisine gore seçiyor hadi tamam da butun aileye ne oluyor acaba dedim icimden? 😁😁

Benim de baba tarafi uzun annemler kisa 🙄 babannem annemi kisa diye begenmemiş, halam da dalga gecermiş yeni evlilerken. Sonuç kisaligim anneme çekmiş. 👍😬
Arkadaşım 1.55 eşi 1.90 12 yıldır evli ve çok mutlu. Çok dalga geçen oldu yıllarca. yeri geldi kızdı yeri geldi umursamadı. herkes haddini bilse keşke

Arkadaşım 1.55 eşi 1.90 12 yıldır evli ve çok mutlu. Çok dalga geçen oldu yıllarca. yeri geldi kızdı yeri geldi umursamadı. herkes haddini bilse keşke

Bana göre onemli olan iki kişinin birbirini beğenmesi gerisinin bu kadar kafaya takmasi garip geliyor. He illa dalga gececekse arkasindan gecsin yani. 😁

Merhaba kızlar 😊

Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Aynı boyda olsalarda erkek, kadından kısa görünüyor maalesef. Başka faktörlere de bakın. 1. 74'üm, eski eş kişisi1.93'tü, boşandık.sonrasında evlendiğim eşim benden 1-2 cm uzun, onunla gözgçze gelmek harika. Anlaşabilecek ve bunu kompleks yapmayacaksanız Oluru var.

Bana göre onemli olan iki kişinin birbirini beğenmesi gerisinin bu kadar kafaya takmasi garip geliyor. He illa dalga gececekse arkasindan gecsin yani. 😁
İnsanların görünüşüyle dalga geçmek çiğliktir bence, dalga geçtiğini sananlar komik duruma düşüyor, herkes aynaya bakmalı önce.

Dediğiniz gibi önemli olan eşlerin beğenisi, onlar beğenmiş birbirini sevmişse aileler çevre ne derse desin.

İnsanların görünüşüyle dalga geçmek çiğliktir bence, dalga geçtiğini sananlar komik duruma düşüyor, herkes aynaya bakmalı önce.

Dediğiniz gibi önemli olan eşlerin beğenisi, onlar beğenmiş birbirini sevmişse aileler çevre ne derse desin.
Afedersin mune kıza "g... Bacak" lakabı takmışlar 🤦

Üc bes cm’den ne olucak yahu ben cok gördüm bariz boy farkıyla sevgili olanları.. seven insana boy kilo gözüne batmaz bence .. 👌🏻

Afedersin mune kıza "g... Bacak" lakabı takmışlar 🤦
Komik değil ama bana söyleseler gülerim, bilgisizlikleri akıllarını daha faydalı şeylere işletmeyişleri ve düşüne düşüne bu lakabı bulmaları 🤣

Uzunlar için de abuk sabuk yakıştırmalar var, ya bitmez bu dış görünüşün yaftalamaları, zayıf olursunuz tahta kurusu gibi derler, biraz etli olursunuz başka bir şey derler, gözlük takıyorsunuzdur ona bir kulp takılır.

Yerden bitme yer elmasıyız da ben hep derim benim boydan kısıp çeneye vermişler🤣
1,5 boya 2 metrelik kükrerim, evde en kısa benim ama en çok kaçılan da benim🤣

sorun olur ne biliyim topuklu ayakkabı giymek bile sorun benim kendi fikrim yanımda çocuk gibi duran erkekten hoşlanmam en az 10 cm fark etmesi lazım

Merhaba kızlar 😊

Bilemiyorum belki hoşunuza gitmeyebilir ama bence bir sorun bu. Sen sıkıntı etmesen bile sürekli karşına çıkacak birileri söyleyecek vs vs tabi bu benim fikrim. Ben olsam istemezdim

X