- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
valla ben hep kısa boylu erkekleri beğenirdim ama olmadı kader utansınnnSöylemesi bile çok pratik 1 1/2
İlk kez duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoşlanan birini . Genelde kadınlar uzun boylu erkelerden hoşlanır oysakivalla ben hep kısa boylu erkekleri beğenirdim ama olmadı kader utansınnn
Benim ayaklarımdaki sorun tam olaral etsiz olması. Boydan olsa bile ince kalıyor. Ayakkabı dolmuyor.at ayağının resmini de inanalım dermişimmmm
Erkekler uzun kadın mı arıyor?Benim için sorun olurdu.Erkeklerde uzun boylu kadın takıntısı var şu dönem.uzun kadın arıyorlar harıl harıl.bende kadın olarak benden tıfıl adam istemiyordum Allah kocam benden uzun
yooo valla yaklaşık 18 19 yıl önce naim süleymanoğlu ile karşılaşmıştım bowling te.gayet iyi görünüyordu rahmetliİlk kez duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoşlanan birini . Genelde kadınlar uzun boylu erkelerden hoşlanır oysaki
Öldü o ? Ne zaman öldü ?yooo valla yaklaşık 18 19 yıl önce naim süleymanoğlu ile karşılaşmıştım bowling te.gayet iyi görünüyordu rahmetli
4 yıl olmuştur öleli.Öldü o ? Ne zaman öldü ?
konu boyla ilgili değilmiydi?e tamam işte biz de boydan bahsediyoruz devamlıYine konuyu geyik topigine geçirdikMune bizi klüpten atacak bu gidişle . Nereye gitsek geyik bizimle geliyor
Boydan başladı bizim ayak numaramıza geçti , yakında cilt bakımı estetiğe doğru ilerlerkonu boyla ilgili değilmiydi?e tamam işte biz de boydan bahsediyoruz devamlı
Sizin boy kaç acaba :)Aynen, alıcı gözle bile bakmam
Sizin boy kaç acaba :)
3 cm e ne oldu?yaşlı olsan anlardım da.gerçekten ne oldu 3 cm e?Valla yazdım yukarı 1.70tim şimdi anlı şanlı 1.67yim
3 cm e ne oldu?yaşlı olsan anlardım da.gerçekten ne oldu 3 cm e?
at ayağının resmini de inanalım dermişimmmm
hay şansıma tühhhSen fotografli konuyu kacirdin ha cibil cibil bikinili, elbiseli fotolar atildi hep yoktun.
Cidden mi ? İnsan kendini sergilemeye çok meraklı sanırımSen fotografli konuyu kacirdin ha cibil cibil bikinili, elbiseli fotolar atildi hep yoktun.