Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Bir aklıma geldi , adam 163 cm falan boylarındaydı ve kendine uygun pantol jeans bulamıyordu . Aldıklarını her defasında terziden geçiriyordu . Ne zor şey bedenine uygun satın alıp giyememek 😕
ben çoğu pantolonumu kısalttırıyorum pijama eşofman derken terzinin en sevdiği müşterilerdenim

Allahtan zayıf olduğum icin bedene uygun buluyorum şimdilik . Kızıma teen reyonundan alıyorum . Ona dar gelenleri anne giyiyorum 🤣🤣
kızım garson boy oldu.çocuk reyonundan alamadı ağladı indirime de girmişş alamadım diye.yetişkin reyonlarından xs aldım ben de ama fiyat 2 katına çıktıı keşke büyümeseydim dedi çocuk ya.geçim sıkıntısını anlamış o yaşta :KK53:

kızım garson boy oldu.çocuk reyonundan alamadı ağladı indirime de girmişş alamadım diye.yetişkin reyonlarından xs aldım ben de ama fiyat 2 katına çıktıı keşke büyümeseydim dedi çocuk ya.geçim sıkıntısını anlamış o yaşta :KK53:
Ya bide o var . İlerde bide marka takıntıları çıkar masraflar üçe katlanır 😂😂

Babamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.

Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok😭
cocuk reyonu❤️ben

benim bucuklu bir de biri 34.5 biri 35. topuklu haric normal sneakerlar artik bulunuyor ama topuklu cok zor ya. ben universitede mezuniyet icin kendime topuklu ayakkabi yaptirmistim tam bir diva gibi. :confused:

Ya zorlugunu siz bilirsiniz tabii ama cok tatli bence 34 35😍 boy kaç?

Cocugumun ayaklari 30 numara. 4,5 yaştan bildiriyorum ☺
Haha 1 buçuk metreyim. Çocuğunuzdan cok farkim yok. Waikikinin ve kotonin cocuk reyonundan cok giyinmişligim.var.

Eşim yanimda dağ gibi biraz ama . Bu benim sorunum değil 🤣

cocuk reyonu❤️ben

benim bucuklu bir de biri 34.5 biri 35. topuklu haric normal sneakerlar artik bulunuyor ama topuklu cok zor ya. ben universitede mezuniyet icin kendime topuklu ayakkabi yaptirmistim tam bir diva gibi. :confused:
at ayağının resmini de inanalım dermişimmmm :rolleyes:

X