- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ee seni de görmüşlüğüm var amaCidden mi ? İnsan kendini sergilemeye çok meraklı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee seni de görmüşlüğüm var amaCidden mi ? İnsan kendini sergilemeye çok meraklı sanırım
Cidden mi ? İnsan kendini sergilemeye çok meraklı sanırım
Evet sen gördün. Tüm klüpte sergilemedim . Ayrıca arkadan gördünee seni de görmüşlüğüm var ama
Çok rahatladım . Allahtan Mahmut abi görmemişHahah biz bizeyiz bisey olmaz. Konu bedensel bir konuydu dokulduk.
Ben de attim ama ortaya atmadim kişilere özeldi.
7 kilo fazlam var zayıflayınca atacağım hepinize resimmm.Hahah biz bizeyiz bisey olmaz. Konu bedensel bir konuydu dokulduk.
Ben de attim ama ortaya atmadim kişilere özeldi.
Aşkolsun cey ben sana bikinili fotomu mu attımee seni de görmüşlüğüm var ama
Evet sen gördün. Tüm klüpte sergilemedim . Ayrıca arkadan gördün
aa bikinili mi atmışlar bir de tühh ki tühhhh.nasıl kaçırdımmmmmAşkolsun cey ben sana bikinili fotomu mu attım
Hayır . Ben ceye dövmelermi göstermek için sırttan çekilmiş resmimi attım onu diyor .Ben gördüm mü peki hangi konuydu bu
Onu diyom bende işte . Nasıl kaçırırım ben o konuyuaa bikinili mi atmışlar bir de tühh ki tühhhh.nasıl kaçırdımmmmm
evet yüzünü göstermedi hıhhhhhHayır . Ben ceye dövmelermi göstermek için sırttan çekilmiş resmimi attım onu diyor .
Gerçi yüzümün yarısını görmüştünevet yüzünü göstermedi hıhhhhh
ağlamasın ben beğeniyorum onu uzun boy da neymişşşşTarkan şu an ağlıyor kızlar.
1,69muş yav. Ben 174 civarıdır sanıyordum.ağlamasın ben beğeniyorum onu uzun boy da neymişşşş
7 kilo fazlam var zayıflayınca atacağım hepinize resimmm.
Ayağı 41 numara olan ben buna çok üzüldüm.Ayakları 37 den büyük kadınları da alsınlar. Unutmuşum
Bence diğer huyları iyiyse çok sorun olmaz. Hatta avantaj bile. Malum Türk aileleri zaten oğullarına kimseyi yakıştıramıyorlar, sürekli her şeye burun büküyorlar, o yüzden bence erkeğin dış görünüş açısından kadından bir tık aşağı olması ideal, ezemezler. Ben kısa boyluyum eşim de 1.75 çok uzun boylu birisiyle evlenmek istemiyordum lafları çekemem diye düşünüyordum.Merhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)