- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
Babamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.Ayaklarim 40 numara.
Hayatima erkek olarak devam etmeye karar verdim
aslında 35 bulunuyor kolayca son yıllarda.hem de satılamayıp kaldığı için markaları çok ucuza almışlığımda varBabamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.
Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok
Hiç ama hiç sorun olmaz… Boyu posu beş para etmiyor merhameti, sevgisi hele de saygısı yoksa.. Sizin kafalarınız uyuşsun gerisi önemsizMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Babamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.
Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok
Konu Boydan ayak numarasına nasıl sıçradı anlamadımaslında 35 bulunuyor kolayca son yıllarda.hem de satılamayıp kaldığı için markaları çok ucuza almışlığımda var
ne bileyimm olmuş işte.Konu Boydan ayak numarasına nasıl sıçradı anlamadım
Ayakların gerçekten 35 numaramı?ne bileyimm olmuş işte.
hamilelikte büyüdü 36 oldu 35 dar geliyor artıkımmmAyakların gerçekten 35 numaramı?
Minnacıklar ayolhamilelikte büyüdü 36 oldu 35 dar geliyor artıkımmm
Dur seni biraz daha şaşırtayım annemin 34 numara. gençken özel yaptırırmış şimdi çocuk reyonundan falan alıyoruzAyakların gerçekten 35 numaramı?
benim kızın ayak 35 oldu 6 aya kalmaz tüm ayakkabılarıma ortak olurMinnacıklar ayolbenim kızın 39 , sormadan sürekli ayakkabılarımı aşırıyor . Daha doğru düzgün gitmediğim ayakkabılarım suan perisan halde
lcw den mi alıyor?Dur seni biraz daha şaşırtayım annemin 34 numara. gençken özel yaptırırmış şimdi çocuk reyonundan falan alıyoruz
Abowww !!! varmı 34 numara topuklu ayakkabı vs ?Dur seni biraz daha şaşırtayım annemin 34 numara. gençken özel yaptırırmış şimdi çocuk reyonundan falan alıyoruz
var var barbie den benim kıza almıştık düğün içinAbowww !!! varmı 34 numara topuklu ayakkabı vs ?
Yok normal spor ayakkabı markalarının çocuk reyonundan alıyoruzlcw den mi alıyor?
Dur sen daha gör tüm ayakkabılarının nasıl çürdügünübenim kızın ayak 35 oldu 6 aya kalmaz tüm ayakkabılarıma ortak olur
YokAbowww !!! varmı 34 numara topuklu ayakkabı vs ?
ayy tövbe tövbe bugün muzur günümdeyim .aklıma ne geldi ışıklı spor ayakkabılardan istiyorum falan dermişYok normal spor ayakkabı markalarının çocuk reyonundan alıyoruz