Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

Hayatınızdaki erkeğin boyunun sizden kısa olması sorun yaratır mı?

• Ankete Katılan
    694
Boyum 1,68, hep 1,80’den uzun olmalı yanımdaki erkek derdim. Hatta böyle yapılı, kapı gibi dedikleri cins erkekleri beğenirdim
Eşim1,75, belki daha da kısa hiç boyunu ölçmedim, söylediğine inandım Gördüğüm an ne boyuna dikkat ettim ne de sonrasında dert ettim. Gönül seviyorsa göze görünmüyor böyle şeyler.

Ayaklarim 40 numara.
Hayatima erkek olarak devam etmeye karar verdim
Babamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.

Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok

Aslında Türk erkekleri boy genellemesi yaparsak 170-175 arası normal standartlarda sayılıyor. Bence siz uzunsunuz o yüzden size kısa görünmüş olabilir. Kendim çok uzun sayılmam ama beraber olduğum erkekler genelde 190cm civarıydı. Sanırım uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum

aslında 35 bulunuyor kolayca son yıllarda.hem de satılamayıp kaldığı için markaları çok ucuza almışlığımda var

Hiç ama hiç sorun olmaz… Boyu posu beş para etmiyor merhameti, sevgisi hele de saygısı yoksa.. Sizin kafalarınız uyuşsun gerisi önemsiz Umarım çok mutlu olursunuz

Ya zorlugunu siz bilirsiniz tabii ama cok tatli bence 34 35 boy kaç?

Cocugumun ayaklari 30 numara. 4,5 yaştan bildiriyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…