- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
kasaya kilitlerimmm vermemmmmm.neyse konu boydu.sen yeni nextlerde kaç cm e kadar boy düşünüyorsun hele onu deyiverDur sen daha gör tüm ayakkabılarının nasıl çürdügünü
Ötenleri var bi de evlerden ırakayy tövbe tövbe bugün muzur günümdeyim .aklıma ne geldi ışıklı spor ayakkabılardan istiyorum falan dermiş
ben üniv.te iken minnie li mickey li jean pantolonlar ve kocaman hayvanlı ev ayakkabıları modaydı.Ötenleri var bi de evlerden ırak
Bir aklıma geldi , adam 163 cm falan boylarındaydı ve kendine uygun pantol jeans bulamıyordu . Aldıklarını her defasında terziden geçiriyordu . Ne zor şey bedenine uygun satın alıp giyememekYoktopuklu giyemiyor zaten yaşlı kadın. En fazla babet ama genelde spor ayakkabı.
Şimdilik görüştüğüm bey 190 küsür boyundakasaya kilitlerimmm vermemmmmm.neyse konu boydu.sen yeni nextlerde kaç cm e kadar boy düşünüyorsun hele onu deyiver
ben çoğu pantolonumu kısalttırıyorum pijama eşofman derken terzinin en sevdiği müşterilerdenimBir aklıma geldi , adam 163 cm falan boylarındaydı ve kendine uygun pantol jeans bulamıyordu . Aldıklarını her defasında terziden geçiriyordu . Ne zor şey bedenine uygun satın alıp giyememek
Allahtan zayıf olduğum icin bedene uygun buluyorum şimdilik . Kızıma teen reyonundan alıyorum . Ona dar gelenleri anne giyiyorumben çoğu pantolonumu kısalttırıyorum pijama eşofman derken terzinin en sevdiği müşterilerdenim
Ben de pijamaların çekmesinden nefret ediyorum. Boyuma göre alıyorum ilk yıkamada oluyor şarlo pantolonuben çoğu pantolonumu kısalttırıyorum pijama eşofman derken terzinin en sevdiği müşterilerdenim
kızım garson boy oldu.çocuk reyonundan alamadı ağladı indirime de girmişş alamadım diye.yetişkin reyonlarından xs aldım ben de ama fiyat 2 katına çıktıı keşke büyümeseydim dedi çocuk ya.geçim sıkıntısını anlamış o yaştaAllahtan zayıf olduğum icin bedene uygun buluyorum şimdilik . Kızıma teen reyonundan alıyorum . Ona dar gelenleri anne giyiyorum
Sen o boyla nasıl 34 numara ayağa sahipsin hala nötronlarım algılayamadıBen de pijamaların çekmesinden nefret ediyorum. Boyuma göre alıyorum ilk yıkamada oluyor şarlo pantolonu
Ben değil yav annem 34. Ben 36 giyiniyorum. Gerçi beyim o boya o ayaklarla nasıl dengede duruyorsun diye soruyor aradaSen o boyla nasıl 34 numara ayağa sahipsin hala nötronlarım algılayamadı
Ya bide o var . İlerde bide marka takıntıları çıkar masraflar üçe katlanırkızım garson boy oldu.çocuk reyonundan alamadı ağladı indirime de girmişş alamadım diye.yetişkin reyonlarından xs aldım ben de ama fiyat 2 katına çıktıı keşke büyümeseydim dedi çocuk ya.geçim sıkıntısını anlamış o yaşta
Olsun yinede bir dengesizlik varBen değil yav annem 34. Ben 36 giyiniyorum. Gerçi beyim o boya o ayaklarla nasıl dengede duruyorsun diye soruyor arada
Bulunca bana link atın yalvariyorumaslında 35 bulunuyor kolayca son yıllarda.hem de satılamayıp kaldığı için markaları çok ucuza almışlığımda var
aklımdaBulunca bana link atın yalvariyorum
cocuk reyonuBabamın ayakları 38 numara. Özel ayakkabi yaptırıyor kendine bulamıyor çünkü.
Ben 34 idim. Kilo aldım. 35 numarayım ve . Ve şu yaşıma kadar sorunsuz ayakkabi alışverişi yapmadim. Ayakkabi almak iskence oldu. Çünkü yok
Haha 1 buçuk metreyim. Çocuğunuzdan cok farkim yok. Waikikinin ve kotonin cocuk reyonundan cok giyinmişligim.var.Ya zorlugunu siz bilirsiniz tabii ama cok tatli bence 34 35boy kaç?
Cocugumun ayaklari 30 numara. 4,5 yaştan bildiriyorum ☺
at ayağının resmini de inanalım dermişimmmmcocuk reyonuben
benim bucuklu bir de biri 34.5 biri 35. topuklu haric normal sneakerlar artik bulunuyor ama topuklu cok zor ya. ben universitede mezuniyet icin kendime topuklu ayakkabi yaptirmistim tam bir diva gibi.
Söylemesi bile çok pratik 1 1/2Haha 1 buçuk metreyim. Çocuğunuzdan cok farkim yok. Waikikinin ve kotonin cocuk reyonundan cok giyinmişligim.var.
Eşim yanimda dağ gibi biraz ama . Bu benim sorunum değil