- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.401
Pardon yanlış anlamazsanız sizin boyunuz zaten 157 imiş eşiniz 13 cm sizden uzun boyuna takılıp şans vermeseydim derken siz mi o mu boya takılacaktı acaba ?Ben 1.57yim sevgilim 1.70 boyunda. 6 senedir boy sıkıntı olmadı açıkçası. Mutluyuz :)
Boyuna takılıp şans vermeseydim hayatımın en güzel anlarını kaçırırdım.
Deneyin derim.
Dedem 160 ya varfır ya yoktur Ananem 150 dayımlar 185 den aşağı değil en kısası 185Ben istemezdim sanırsam
1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım
Biz neredeyse aynı duruyoruz. Aynı boyda zannedenler dahi oluyor. Bacaklarım ince ve bacak boyum boyuma göre uzun kalıyor.Pardon yanlış anlamazsanız sizin boyunuz zaten 157 imiş eşiniz 13 cm sizden uzun boyuna takılıp şans vermeseydim derken siz mi o mu boya takılacaktı acaba ?
Nazik cevabınız için teşekkür ederim :)Biz neredeyse aynı duruyoruz. Aynı boyda zannedenler dahi oluyor. Bacaklarım ince ve bacak boyum boyuma göre uzun kalıyor.
Aynı şartlar onun için de geçerliydi bu arada. :) O boyuma takılıp şans vermeseydi o da hayatının en güzel günlerini yasayamazdi.
Yorumum kendimi matah birşey buluşumdan değildi yani :):)
Eşimle öyleyiz hiç sorun yaşamadıkMerhaba kızlar
Birisi ile yeni görüşmeye başladım. Benim boyum 1.75 o da bende 1.175 im dedi. Fakat yüz yüze görüştüğümüzde o benden kısa duruyor. Sanki 1.71-1.72 boyundaymış gibi. Kendimi garip hissettim. Kafaya takmalı mıyım bilemedim. Boy yüzünden de gerçekten anlaşabildiğim bir insanı kaybetmek istemem. Etrafınızda var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Şimdiden teşekkür ederim :)
Konuya yeni girdim yavaş yavaş okuyorum , bu yoruma kesinlikle katılıyorum kadın dediğin tarzı üslubu nasıl sevmiyorsam erkek dediğin ile de başlayan cümlelerden hiç hazmetmiyorum , sevgi de böyle bişey değil bence sevdiğin insanın boyu posu maalesef göze gelmez kocası uzun olanlar yada sevgilisi kısa olsaydı sevmezdim diyen varsa geçmiş olsun zaten sevmiyorsunuz demektirHer insanın muhakkak hoşlandığı,etkilendiği bir şeyler oluyor karşı cinste, buraya kadar sorun yok. Ben dış görünüşe değil eğitime ve kültüre takıntılıyım mesela. Ama kalkıp “erkek dediğin” diye başlayan cümleler kurulursa ona da tepki veririm, veriyorum tam tersine de verdiğim gibi.
Pardon yanlış anlamazsanız sizin boyunuz zaten 157 imiş eşiniz 13 cm sizden uzun boyuna takılıp şans vermeseydim derken siz mi o mu boya takılacaktı acaba ?
Katılıyorum anne baba ile çocuk boyu çoğu zaman alakasız oluyor çocuğumuzun boyu nasıl olur diye eş seçeceğimize iyi bir baba olur mu iyi bir terbiye ve hayat görüşü kazandırabilir mi diye düşünsek daha iyi olur kanaatindeyimOfff çok saçma konu yorumlar daha da saçma.
Üremesin mi 180 altı erkekler? Ne demek gelecekteki çocuklarınıza acıyın filan? Inanamıyorum gerçekten. Nolacak çocuklar boylu ya da boysuz olunca? Boylulara madalya mı takılıyo? Ya da boysuzlar bir şeyden mi mahrum kalıyor?
Şaşkınım hiç beklemediğim üyelerden hiç beklemediğim yorumlar okudum.
Artııııı annem 165 babam 180 gaayet burdakilerin ideal kabul ettiği boylar. Ben 157yim. Sülalemdeki en kısa insan benim. Böyle saçma hesaplar yapmayınız.
Yo çok şükür ölmedim merak etmeyin. :)Yorumcuya füze atsaydın keşke panpa böyle sanki ölmemiş
16 aydır minicik virüs yüzünden öbür tarafa gitmeyeye çabalıyoruz yahu daha da kurtulamadık.bu lanet virüss dur şu uzun bunu götüreyim dur şu kısaymış yazık kalsın bu demiyor.hepimize göz dikmiş ayolll.birlik olalım dostlar boy kilo formalite sadeceYo çok şükür ölmedim merak etmeyin. :)
Aslında kırmak için yazmamıştım inş alınmamıştır ama verdiği cevap gayet anlayışlıydı teşekkür de ettimYorumcuya füze atsaydın keşke panpa böyle sanki ölmemiş
Ben minnakları savunuyorum16 aydır minicik virüs yüzünden öbür tarafa gitmeyeye çabalıyoruz yahu daha da kurtulamadık.bu lanet virüss dur şu uzun bunu götüreyim dur şu kısaymış yazık kalsın bu demiyor.hepimize göz dikmiş ayolll.birlik olalım dostlar boy kilo formalite sadece
Safları sıkı tutalım :) benim boy kompleksim yok ailemdeki kadınlar da hep kısa benim gibi. Karşımdaki insanın boyuna da çok takılmam ama 1.57yim daha kısa olsun istemem :) insan belirli bir yaştan sonra neyin kıymetli olduğunu çok daha iyi anlıyor. Tabiki yakıştırılmak ister insan, sevgilimle birbirimize çok benzediğimizi söylerler hatta.16 aydır minicik virüs yüzünden öbür tarafa gitmeyeye çabalıyoruz yahu daha da kurtulamadık.bu lanet virüss dur şu uzun bunu götüreyim dur şu kısaymış yazık kalsın bu demiyor.hepimize göz dikmiş ayolll.birlik olalım dostlar boy kilo formalite sadece
Yok alınmadım. Çünkü bu benim dert ettiğim bir mesele değil. Ama götü yere yakın olandan kaç gibi yorumlar da okudum. Bu da kırıcı değil ama çok bayağı geldi mesela.Aslında kırmak için yazmamıştım inş alınmamıştır ama verdiği cevap gayet anlayışlıydı teşekkür de ettim
Evet çevremden gördüğüm buErkekler uzun kadın mı arıyor?Bunu duyduğum iyi oldu
ben insan gibi insan arıyorum anacığımm.uzun da olurr kısa daaa.edit:ha arkadaş olarak demek istedim koca sevgili aramıyorumBen minnakları savunuyorum
ben insan gibi insan arıyorum anacığımm.uzun da olurr kısa daaa.edit:ha arkadaş olarak demek istedim koca sevgili aramıyorum
ülkemizde boşanma oranları çok arttı ama.boyla da olmuyor demek kiEvet çevremden gördüğüm bu