bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım
kardeşim hormonel bir problem olabilirmi, hormon tahlillerini ve teşhisini yazarmısın bana
bu yüzden hiç mi dr a gitmediniz yada ne bileyim söktürücüyle de mi adet olamıyosunuz...
ne güzel herşey normal demişlar.hamile kalabilirsin sen...
tedaviyi devam et.
bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım
bende sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum yani ilaçsız olmuyor maalesef fakat tam tersine benim hormon değerlerim çok daha düşüktü durum böyle oluncada ne yumurtalıklar ne rahim görünmeyecek kadar küçük kalıyor ben tüp bebek yaptırdım şükürler olsunki iyi sonuç aldık.tabi durumum düzelecekmi? hayır düzelmez çünkü hormonal bozukluk sana tavsiyem çocuğun olmaz falan derlerse ümidini yitirme sürekli araştır çünkü olur benim başımada geldi çünkü fakat ben hep inandım
cnm adet görmeyince acaba tüp bebek yapılır mı cocuğum olur mu
neden olmasın önemli olan adet olman değil yumurtalıklar ve rahim onlarda ilaçlarla gelişiyor zaten hatta bende yumurtalar baya coşmuştu 47 tane oluştutedaviside gerçekten zor değil gebelik sürecide kolay geçiyor hiç bir sıkıntım olmadı valla ne bileyim iyi ki tüp bebek yapmışım diyorum
ee peki cnm tüp bebek değilde normal yolla ilac falan kullansam adet görmesem tekrar hamile kalabilir miyim cünkü yumurtalıklarımda rahimmimde normal bir sorun yok ama senin konuşman beni cok ama cok mutlu etti umudumu kesmiştim seni böyle sduyunca umudum ikibin kat yükseldii allah razı olsun
istanbulun en iyi hastanesi capa ya gidiyorum şimdi ondan önceki tüm hastanelere gittim ilac hep verdiler ama gene adet göremiyorumişte onu doktorlar çok daha iyi bilir fakat en önemlisi doğru doktora denk gelmek ama hormon sonuçlarına tekrar baktımda bence ilaçlada gebe kalabilmen mümkün inş. en iyi doktorlara denk gelirsin