- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.515
- 26
-
- Konu Sahibi victoryvivi
Herkes halinden memnun gözüküyor valla,bi biz takıyoruz krizi zammı.valla kriz yok diyen gozlugunu takmayi unutup gidiyo bence markete bunu nerden ciksrdim gecen markete gittik gozlugumu takmayi unutmustum koskoca 11.50 liralik liralik koy biberini şaş beş 1.50 diye okumustumda aç gibi poşete dolduruyordum eşim napiyosun hayatim 11 liraya okadar bibermi alinir diyince enseme bir agirlik coktu boyun fitigim ffalan azdi yani kesin gozluksuz gidiyolar
Yanlış politikalar sayesinde alım gücümüz bitti, olan asgari ve yaşlılara oluyor vitaminsizlikten hastalıklar horluyor
Şükür ediyorum çok çocuk doğurmadığıma
Epey rezil, sefil olacakmışız en çok pahalılık onları vurdu
Biri şu itfaiye esprisini özelden yazıversin yaCok da iyi oldu, cok da guzel oldu deyip bir de su veren itfaiyenin hortumunu opup kaciyorum
memnun görünüyorlar sadeceHerkes halinden memnun gözüküyor valla,bi biz takıyoruz krizi zammı.
Poşet paralı oldu diye ortalığı ayağa kaldırdılar,keşke bunları markette,manavda,pazarda da görebilsek.
Aynen öylememnun görünüyorlar sadece
bir sitede oturuyorum insanlar gida alicaz diye aylardir 150 lira aidati odeyemiyorlar 2 sene once guvenlik isten cikarilacakti ortaligi yiktilar seyyar saticilar girmiyo su bu diye isten cikarmadilar ssimdi herkes gozunu guvenlige dikmis toplantida cikaracaklar sonra sira apartman gorevlisine gelecek biliyorum
zaruri ihtiyaclari aalabilmek icin cok cok baska yerlerden kisiyorlar ama mutlular yani
nereye gidecegimiz belli aslinda sefalet ve kitliga dogru gidiyoruz hemde bukadar bereketli topraklarda yaşarkenAynen öyle
Bekleyip görelim,sonumuz nereye gidecek.
aynen valla ay başına kadar 100 lirayla nasıl geçicek bilmiyorum biz böyleyiz allahım işi olmayanlar asgari ücretle yaşayanlar nasıl başarıyorlar.50+50 paylassaydınızkalanı
9 bın tl nin adı var artık arkadasım
para değil yani.
Sonumuz belli.nereye gidecegimiz belli aslinda sefalet ve kitliga dogru gidiyoruz hemde bukadar bereketli topraklarda yaşarken
Yemek YemeyebilirizEvet pahalı evet yetmiyor maaşlar ama şikayetlenip durmak yerine ne yapılabilir bizler kadın olarak ne yapabiliriz bunu konuşsak daha faydalı olmazmı?
kim alir bizi iyi bir egitimi olanlar gidebilecek olanlar tamam ya gerisiSonumuz belli.
İnsanın doğduğu yer değil doyduğu yer vatanıdır derler.
Ülkeden gitmek lazım,çünkü düzeleceğini sanmıyorum.
Ama herkesin o şansı yok,bende şuan o şansı elde etmeye çalışıyorum,bakalım.
inşallah emer mamalar da çok pahalıben de hamileyim
çğrendiğim günden beri bebeğin ihtiyaclarını alıyorum ortada hıcbırsey yok dolu para cıktı cebımden
hatta sadece kullanacagı zarurı sylerı alıyorum
öyle çok şeker çok cici diye kıyafetlere falan para vermedım
düz klasık uygun seyler aldım
bez masrafının altından nasıl kalkacagız bılmıyorum hele bır de süt emmezse mama parası yandık...
Yemek yemeyelim.Evet pahalı evet yetmiyor maaşlar ama şikayetlenip durmak yerine ne yapılabilir bizler kadın olarak ne yapabiliriz bunu konuşsak daha faydalı olmazmı?
Aynen öyle.kim alir bizi iyi bir egitimi olanlar gidebilecek olanlar tamam ya gerisi
sinir komsumuz bile yok bize kucak acacak yurt disina gidisler iyice zorlasti bir kuzenim var 4 dil biliyor isletme uzerine cok iyi sartlarda bir egitim var cv gayet kabarik is yerleri dolayisiyla yurt disina defalarca cikti simdi is basvurusu yyapiyor kili kirk yariyor yabanci ulkeler hepsinin gozunde rresmen teroristiz