- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 44
-
- Konu Sahibi victoryvivi
evet ben de gelecekten endişe duymaya başladımYalnız değilsin ülkece isyandayız allah güç kuvvet versin de artırımı bıraktım sağlıkla çalısıp kimseye muhtaç olmadan yasayalım
ben memnun değilim hatta çok da sinirliyim geldiğimiz noktaya.bir çok giden memnun ki yerinden
15 sene geçti dönen yok seferinden
ancak aptallar inanır buna.Kriz dediğimiz şey bu işte. Kodamanlar kriz yok diye diye bir hal olsa da kriz deldi geçti. Kısa zamanda düzelmez, muhtemelen daha kötüye gidecek. Krizi kabullenip önlem almıyoruz çünkü. Hala reddetme safhasındayız.
Evet işte bu durumu canımı cok sıkıyor benimBiz de eskiden ülke şartlarına göre oldukça maddi açıdan iyi konumda iken, şuan hesap kitap yapıp zorunluluk harici her şeyi sıfırlamış bulunuyoruz.
Geçen sene çok ucuz uygun, çocuklar mutlu olsun diye gittiğimiz otel, şuan 10 bin tl!
Şaka mı bu?
Biz ki yılda 3 yurtdışı, 4 5 yurt içi tatil yapardık, şimdi 1 i bile çok zor!
Hayat pahalandı değil, biz ucuzladık resmen!
Sivri biberin kilosu 9 tl!!!
Ama benim emeğimin saatlik karşılığı o para eder mi bilmiyorum.
Emeğimiz, insan olarak verilen değerimiz, haklarımız o kadar ucuzladı ki, 1 kalıp peynir parasına eve temizliğe gidiyor kadınlar...
çiftçi yerlerde sürünüyorDün markete gittim. Asabım bozuldu. Her markete gittiğimde bozuluyor. Eskiden hobi olarak market gezerdim. Insanlar halinden memnun demek ki.
Bilemedim ki.
Güya tarım ülkesiyiz. Manav reyonlarında pazarlarda kalp krizi geciriyoruz.
çamaşır deterjanlarına ne demeli,bulasık deterjanları aynı şekildeAynen esinde bende devletteyiz dogu gorevindeyiz.Aile bize e artik birikiminizi yapar donersiniz diyor.
Doguda yasam ucuz derler hersey pahali.
komure sadece 5 bin verdik.elektrik cok pahali.benzin yine doguda pahali.
magazalar 2 kat fiyat koyuyor fazla secenek olmayincada mecbur aliyoruz.
bez islak mendik almis basini gidiyor
Hayaller hayatlar iste..
ne olcak sonumuz bakalim .
formulunu bize de söylesinler o haldebu forumda tek asgari ücretle kira ödeyip, iki çocuk okutan üstüne bir de birikim yapan üyeler var. birazdan gelirler ülkemize düşmanlık yapmayın beğenmiyorsanız yurtdışına gidin demeye :)
altı senedir üyeyim buraya sadece bu konu yüzünden banlanıyorum. onun için su veren itfaiye... diyip kaçayım :)