Hayatımın en zor 15 günü

Peki siz bilirsiniz. Ama boyle yenj evliyken eve gelmemeler ne biliyim tuhaf geldi. Ilk gece tartisma siddetiyle gelmeyebilir tamam da simdi niye gelmesin ki. Tribini evde yapar yani rahat rahat

Peki siz bilirsiniz. Ama boyle yenj evliyken eve gelmemeler ne biliyim tuhaf geldi. Ilk gece tartisma siddetiyle gelmeyebilir tamam da simdi niye gelmesin ki. Tribini evde yapar yani rahat rahat
Sizin yazdıklarınızdan sonra sinirlendim azarlamak için aradım nerdesin dedim toplantısı varmış ben unutmuştum ben de gidecektim hatta. Birazdan kalkcam dedi tamam merak ettim ondan aradım dedim. Bakalım gelince neler olucak.

Sinirinden degilmis demekki baksanıza.
Siz sakin sakin anlatın derdinizi. Fevri olmak hic bi isinize yaramycak. Sıkıntınızı, rahatsızlığınızı konusun anlatın. Neyden niye rahatsızlık duyduğunuzu. Ailesinin tavırları öyle olmasa sizin kalmalarini sorun etmiyceginizi anlatın. Esinizin sözlerinden sizi ne incittiyse onu da konusun.

Bu zamanlarda sıkıntılarınızı sakince konuşarak çözmeye alışın ki sonrasında da böyle devam etsin.

Allah kolaylik versin

Bize ne güzel anlattınız eşimi kırmak istemiyorum diye. Ona da bize anlattığınız gibi anlatın. Ama geri adım da atmayın. Ayrıca eve gelmemek olmaz. O konuyu da açın bence. Evliliğinize zarar verir bu. Siz arkadaşınızda kalsanız o ne derdi onu sorun

Valla hiç kusura bakmayın size afferim amma sabırlıymışsınız helal olsun demeyeceğim, yazınızın tamamını okudum ve size çok kızdım hayatta bu kadar fedakar olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Haa durumları iyi değildir kalmak zorundalardır ama bi işinde ucundan tutup çocuklarına destek olacaklarsa onda benimde başımın üstünde yeri var. Ama resmen sizin hayatınıza köstek olmuşlar susmaya devam ederseniz çıktıkça çıkarlar tepenize ortada resmen saygısızlık var yahu. Ayrıca bu durumdan eşinizin hiç rahatsız olmaması da beni şaşırtmadı değil. Görümüyormu sizin bütün gün ayakta hizmet ettiğinizi hiç mi demiyor hayatım sende bir insansın bir otur veya ailesine hayırdır ya siz tatilemi geldiniz temelli mi geldiniz diyemiyormu kırmadan valla ben ortada haksızlık varsa kapı gibi eşinin arkasında duran adamlar gördüm. Acilen buna bir son verin derim.

Konuya bide misafir olarak gelmelerinden degilde, evde habire degisiklik yapmalarindan baslayin birde. Benim taktigim nokta bu oldu, misafirde misafirligini bilsin. Esin yilda bir geliyolar niye böyle yapiyosuna takmis, ama
sen sorunun düzeninin bozulmasi oldugunu anlat. Onada cikip annemdir evimi degistirebilir diyemez heralde.

umarım sakince ve verimli bir konuşma yaparsınız eşinizle. hem ezilmeden hem hissettiklerinizi en güzel şekilde ifade ederek.

Ailesi köylüymüş asıl köylü insanlar çocukları heleki erkek çocukları evlenirken varını yoğunu ortaya döker maddi olarak arkasında durur. Bunların yaptığı sadece maddi olarak zarar vermek o kadar varlığın içinde size 2 ince bilekliğimi layık görmüşler. Eşiniz bencil saygısız hatta kusura bakmayın ama sizi sevmeyen bir koca. Seven erkek karısıyla ayrı yatmayı kabul etmez karısını ezdirmez heleki bu kadar haklı olduğunuz bir sebepten ötürü evini terk etmez. Eşiniz konuyu saptırmasın kalmaları neysede cümbür cemaat onu bunu çağırmalar sizi adam yerine koymamalar ne demek. Karı koca gelip kalsın sonra onlar gider diğerleri gelir. evin kadınına sormadan plan program yapıyor sizin yatağınızda yatıyor, sizi annenizin evine gönderiyor kocanızda dinliyor. Size gelince aslan kesiliyor ama.

Son düzenleme:
Güzel güzel tavsiyeler verilmiş zaten. Benim bir diyeceğim yok ama düğünde oynama meselesinden nasıl tartışma çıkmış merak ettim. Konu sahibi detay verdi mi? Ay okuyamadım ben 29 sayfayı.

çok şükür ben erkek tarafına iyi bir tekme attım hepsini evden kovdum rahatladım

Maşşallaahh ne sabır be :) senin yerinde ben olsam çoktan delirip toplu katliam yapmıştım bence daha fazla kasma kendini biriktip patlarsan daha kötü olur uygun bi dille esinle konuş eğer eşin seni anlamıyorsa kaynananla konuş bu kadarı bi insan evladına yapılmaz!

Hemen bir otelden oda tutun onlar gidine kadar!
Başka çaresi yok...
En ufacık olanlardan biri başıma geldiğinde sinirden deliren ben, yazınızı okurken kalp krizi geçiriyordum.
Emrivaki krallığında köle olarak yaşamaya göz yummayın!

Koylu artik eskisi gibi mutevazi, hassas yurekli, saygili koylu degil ki. Sehirliler tarafindan ezile ezile onlar da sark kurnazi olmaya zorlandirildilar. Ulkemin tertemiz Anadolu insani sirret insanlara donustu su son 20 yilda.

Naptın merak ediyorum umarım sözünde durup evden gitmişsindir. Sakın taviz verme öyle bir aileye ne de böyle bir eşe. Eşin seni çok seviyorsa gelsin peşinden yoksa otursun anasıyla.

Koylu artik eskisi gibi mutevazi, hassas yurekli, saygili koylu degil ki. Sehirliler tarafindan ezile ezile onlar da sark kurnazi olmaya zorlandirildilar. Ulkemin tertemiz Anadolu insani sirret insanlara donustu su son 20 yilda.
Yani konusahibinin eşi o hassas köylülerden dem vurmus ajitasyon yaparak ailesini onlara benzetmişya ona istinaden yazdım. Yoksa dediğiniz gibi nerde o eski köylüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…