- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- Konu Sahibi yesillimorlu
eşinin sana öyle demeye davranmaya hakkı yok nedemek istediklerine gelir kalır istediklerini çağırır çüşşşş derim adama sakın taviz verme alttan alma nasıl başlarsa öyle gider bir bakmışsın kışları sende kalır olmuşlar.. önce sen kocanı bi yontman lazım ki sonra ailesine sıra gelsin.. ay ne bulurlar bu kadar zaman kendi evlerinin haricinde bir yerde kalmaya inan aklım ermiyor... utanmakta yok
Kültür meselesi bu. Eşim 6 kardeş, beşi de kendi memleketinden veya civarından evli. Birbirlerine gidip kalmak, uzun süreli hem de onlar için çok normal. Bir tek ben farklı yerdenim, onlar için de farklı birşey. Kv ben nişanlıyken anneme biz geliriz çocuklarda kalırız, x de ise (eşim olur) :) 3 ay kalırız demiş. Annem hiç birşey dememiş. Bir konuşma sırasında-çok sonraları söylemişti bana. Kv benden biraz çekinir, sınırlarımı koyduğum için birşey diyemez. 3 ay oldu 20 gün... :)) Ona da yapacak bir şey yok, oğulları gelip kalmak istiyorlar. Ama benim evimde benim kuralım geçerlidir onu da bilirler.
Yazık konu sahibi zaten gelmelerine de birşey demiyor, muamele çok kötü... Allah yardımcısı olsun, onu gerçekten çok çok iyi anlıyorum çünkü 20 gün ama ben de çok zorlanıyorum...