Hayatımın en zor 15 günü

Kültür meselesi bu. Eşim 6 kardeş, beşi de kendi memleketinden veya civarından evli. Birbirlerine gidip kalmak, uzun süreli hem de onlar için çok normal. Bir tek ben farklı yerdenim, onlar için de farklı birşey. Kv ben nişanlıyken anneme biz geliriz çocuklarda kalırız, x de ise (eşim olur) :) 3 ay kalırız demiş. Annem hiç birşey dememiş. Bir konuşma sırasında-çok sonraları söylemişti bana. Kv benden biraz çekinir, sınırlarımı koyduğum için birşey diyemez. 3 ay oldu 20 gün... :)) Ona da yapacak bir şey yok, oğulları gelip kalmak istiyorlar. Ama benim evimde benim kuralım geçerlidir onu da bilirler.

Yazık konu sahibi zaten gelmelerine de birşey demiyor, muamele çok kötü... Allah yardımcısı olsun, onu gerçekten çok çok iyi anlıyorum çünkü 20 gün ama ben de çok zorlanıyorum...

çok güzel kıvırmış da, ev müsait değil o ne olacak.
yeni evli çiftin yatak odasında başka biri yatar mıymış hiç, kusura bakmasın ama köyde falan böyle bir adet yok.
ben de köyde büyüdüm, yok yani.

cümbür cemaat ne çok hoşlanıyorlar ya.

benim başıma bir kez geldi, ortamı bozan kişi olmak istemedim. ama sonrasında eşime fena çattım. sen ne yapıyorsan yap, bir daha beni böyle bir ortama sokma diyerek.

Konu sahibi eşinin özür dilemesi belki önemli gibi geliyor olabilir sana ama asıl önemli olan yapılan bir hataysa tekrarlanmaması değil mi . Özür o yüzden dilenir benim bildiğim ben düşünemedim bir daha olmaz vs. . Ama eşinin mesajı devamının gelme ihtimali var diyor sanki .

Canım kaç yaşında eşin bilmiyorum ama bir eş bu kadarına kayıtsız kalmamalı. Yeni evli bir çift evde rahat dolaşmak ister vs. Eşinin annesi tamam ama her şeyin bir ölçüsü olur. Senden önce eşin anne bu şekilde olmaz herkesin evi ayrı demeli. Nasıl bu kadar rahat anlamadım. Eşine sölemen lazım tatlı dille. Yoksa bunun sonunda sen o evi terkedersin.

Ay adamı boşa anam bu ne adam altından olsa böyle cazgır katnem kaynana çekilmez
Saçını başını sıcak olan petege sıkıştırıp sandalyeleri g..une sokasim geldi çok pardon

Yazık size üzüldüm.
Gerçektende çok zor 15 gün
Allah yardım etsin sabır versin

bak demişsin sınırlarımı çizdim bu çok çok önemli orası senin evin onun değil, bazı aileler bunu anlamıyor işte oğlumun evi deyip yan gelip yatıyorlar istedikleri gibi everip çeviriyorlar evi çok çok yanlış orası senin ve eşinin evi misafir gibi gelip misafir gibi gitmeyi bilmeliler... mesafeli olmakla en güzelini yapmışlar.. vallahi siz geliyor diye dertlsiniz bende gelmiyorlar diye benimkilerde hiç gelmez ne kendi annem ne de kv. ler hep siz gelin diyorlar

Yani birak yatagi degistirmeyi, ev mi degistirmis beyefendi?!

Bu cidden normal degil. Sorun esinin ailesi degil zaten. Sorun esin ta kendisidir. Af edersin odunun, saygisizin teki ve degisceginide pek sanmam. Sonucta esini düsünen adam asla esini kimseye ezdirmez. Benim kv'de' mesela bizim yatakta yatamaz, hele bana "annenlere git" dese esim yaygarayi koparirdi.

Yani sakin her erkegin böyle oldugunu düsünme ve kendi degerini bil. Esine restini cek, küs kal, gerekirse yemek, camasir yapma. Durum büyüyecekse büyüsün. Bazen büyük kavgalar olmali herkesi dizginlestirmek icin.

Hic olmadi, bosanirsin. Sonucta dedigim gibi degerlisin. Bu hayata bir sefer geliyorsun, bu yaslari bir sefer yasiyorsun. Mutlu olmakta senin hakkin.

Sizin gibi düşünüyorum ben de zaten. Teşekkürler.

Bi arasanız mı acaba? Belki bisey gelmistir başına. He bisey gelmediyse o zaman ona da kızarsınız. Ama bence bi arayn

Zaten basina bisey gelse konu sahibi haber alir zaten. Kücük bir tartisma olsa, bende bunu önerirdim fakat konu sahibi rest cekmesi lazim, onu arayarak olmaz. Ararsa, esini egosu sadece daha büyür.

Yeni evli olduğundan eşin ne olsa asla ailesine laf söyletmiyecektir , söylemesi için yılllar geçmesi gerekecek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…