• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Anlattığım ve emin olduğum şeylere hayır o öyle değildir kendindesindir vs. denildiği için ne yaşadığımı biliyorum diyorum. Her söylediğimi kendilerine göre farklı bir yere çektikleri için insanlar.

Bende 30 KEZ YAZDIM Kİ HA-TIR-LA-MI-YO-RUM. Belki ben başlattım belki adam başlattı, sadece öpüştüğümüz bir an yataktayken kafamda parça parça başka da bir şey hatırlamıyorum. Bende karşılık verdiğime göre tecavüz yok ortada. Ama yinede ben davranışlarımı kontrol edemediğim bilinçsiz bir anımda ben istesem bile onun bana yanaşmaması lazımdı. Tecavüzün başka bir türü oluyor herhalde yaşadığım.

Daha cesaretimi toplayıp adamla konuyu konuşamamışım. Ne yapsam, nasıl konuşmam bilemiyorum diye içimi dökmek için sıfır yalan, sıfır abartı neyse buraya onu yazdım ama insanların sadece tek yaptığı alay etmek. Maaşına zam yaptı mı? gibi saçma sapan sorular.
Goygoyu kenara koyarsak bence biran önce işten ayrıl arkadaşım..sonuçta ailenle kalıyormuşsun bir şekilde idare edersin..cinsel yönden kullanılmaya çok müsait bir dönemdesin gördüğüm kadarıyla...sen iki kişinin bildiğinin "sır" kalmayacağını bilecek tecrübedesindir.3 gün sonra başka iş arkadaşların da sana cinsel olarak yaklaşmaya başlar daha çok üzülürsün.

Valla senelerdir içerim, o kadar içsem geceyi yatakta elin adamiyla degil, tuvalette kusarak ve kufrederek gecirirm kesin bilgi
bencede oyle olur da
bır uye arkadas oyle ortamlarda ınsan ıcer sarhos olur orda bırını gorur hoslanır gıder ılıskıye gırer falan dedı...

bencede oyle olur da
bır uye arkadas oyle ortamlarda ınsan ıcer sarhos olur orda bırını gorur hoslanır gıder ılıskıye gırer falan dedı...
Girersin tabii, ama blackout olacak kadar ictiysem once midemin derdine duserim ben kukumun degil cok özür dileyerek söylüyorum 🤣🤣

Valla senelerdir içerim, o kadar içsem geceyi yatakta elin adamiyla degil, tuvalette kusarak ve kufrederek gecirirm kesin bilgi
Ben çok içen biri değilim, öyle küfelik de olmadım. Ama likörü bile evde, 10 senelik dostumla içtim. Olmaz da hani, olur da g.tü başı dağıtırsak birimiz toplar dedik. Ki normal adama sinek ısırığı gibi gelen beni biraz gevşetti. Bir miktar saçmaladım, çenem düştü falan. Onda da arkadaş kaldırdı, yüzüme su çarptım, geçti.
İş arkadaşları gerçek arkadaşlar olmuyor zaten çoğu zaman. Günün belli saatini beraber geçirmek zorunda olduğun insanlar işte. O yüzden o ortamda 5 duble içilmemeli zaten. Savunan bir iki üye olmuş içilir diye de. Dost meclisinde istersen 10 duble iç. Ama çok yakının olmayanlarla içersen ya ilgilenen olmaz, sağda solda sızar kalırsın kusmuk göllerinde. Ya da aha böyle alakasız bir yerde uyanırsın.

Ben çok içen biri değilim, öyle küfelik de olmadım. Ama likörü bile evde, 10 senelik dostumla içtim. Olmaz da hani, olur da g.tü başı dağıtırsak birimiz toplar dedik. Ki normal adama sinek ısırığı gibi gelen beni biraz gevşetti. Bir miktar saçmaladım, çenem düştü falan. Onda da arkadaş kaldırdı, yüzüme su çarptım, geçti.
İş arkadaşları gerçek arkadaşlar olmuyor zaten çoğu zaman. Günün belli saatini beraber geçirmek zorunda olduğun insanlar işte. O yüzden o ortamda 5 duble içilmemeli zaten. Savunan bir iki üye olmuş içilir diye de. Dost meclisinde istersen 10 duble iç. Ama çok yakının olmayanlarla içersen ya ilgilenen olmaz, sağda solda sızar kalırsın kusmuk göllerinde. Ya da aha böyle alakasız bir yerde uyanırsın.
Cakirkeyif olup, dur birilerine yürüyeyim, gecem şenlikli bitsin diyecek kadar icmekle, kendinden geçecek kadar icmek arasinda fark var, ambulansla mekandan tasinacak kadar ictiysem sevişme falan görmez benim gözüm, direkt kusarim sevisme taliplisi adayinin üstüne, talip olduğuna pisman olur hdhsh

Rekorumu yazıyorum; 3-4 bira, 25 cc rakı, 2 kadeh şarap, cila olarak da 6 shot tekila. Sabah uyanıp biz akşam odaya nasıl geldik lan, benim donum nerde, hohahahaba ne biçim içmişiz dedik ama tamamen bilinç kapanması ı ıh....

Cakirkeyif olup, dur birilerine yürüyeyim, gecem şenlikli bitsin diyecek kadar icmekle, kendinden geçecek kadar icmek arasinda fark var, ambulansla mekandan tasinacak kadar ictiysem sevişme falan görmez benim gözüm, direkt kusarim sevisme taliplisi adayinin üstüne, talip olduğuna pisman olur hdhsh
Sadece kussan iyi, işin bir de mesane boyutu var ki o da çok fena

Rekorumu yazıyorum; 3-4 bira, 25 cc rakı, 2 kadeh şarap, cila olarak da 6 shot tekila. Sabah uyanıp biz akşam odaya nasıl geldik lan, benim donum nerde, hohahahaba ne biçim içmişiz dedik ama tamamen bilinç kapanması ı ıh....
Icip de bilincin tamamen zortlamasina ben de inanamıyorum ilac kullansan bile🤔

Bence de parça parça hatırlamak ve ertesi gün bir şey diyememek gerçekçi bir hikaye. Prozac kullanıyorum içkinin beni de sandığımdan fazla etkilediğini fark edip içkiyi kestim ben de. Hayatımda 1 veya 2 defa önceki gecenin bazı kısımlarını çok iyi hatırlamadığım oldu. Ama çok zararlı bir şey yapmadim. Bence olayın oluş şekli gerçekçi ama zaten önemli olan bundan sonra ne yapması gerektiği. Kanımca ölü taklidi yapmalı ve is arayışına girerek başka bir işe girmeli. Cunku küçük ve samimi bir ortammis. O is duyulabilir ayyuka çıkabilir hiç gerek yok asla muhatap olmamalısıniz konu sahibi 26 yasindaymisiniz gençsiniz yani böyle 30 yaş üstü salak salak evli tiplerle uğraşmaya değmez bulaşma hiç.

Olan oldu mu?
Kocanız sizi aldatsa olan oldu mu diyeceksiniz?
nOrmallestirmeyin su isi lütfen.
Aldatılan kadınla empati yapmamı istiyorsunuz
1 konuyu aldatılan kadın açmadı
2 anormalik hayatımızın normali olmuş
Velev ki aldatılan kadının yerinde olsaydım
Ya kabul etmez boşanırdım yada alkollü insanın ceza-i ehliyeti yok der biraz olay çıkarır kabul ederdim
Bundan ötesi var mı
Peki aldatılan kadının yerine kendini koymak kolay peki siz konu sahibiyle enpati yapalirmisiniz

Access, arkadaşın anlattığı sarhoşluk şöyle: 5 duble rakı+shot attım. Yürüyebiliyordum, sızmamıştım, kusmuyordum. Hatta sevişme kararını da kendim vermiş olmalıyım, çünkü öpüştüğümü hatırlıyorum. Ama sanki tüm geceyi geçiren ben değilim, içime başkası girmiş gibi, patronla yattı, hafızamı sildi, gitti. Sabah da uyanan ben, hiçbir şey hatırlamıyorum. Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bireylerin deneyimlerine benziyor valla. Ben yapmadım, diğer kişilik yaptı olayı gibi.
Alkolle ilaçlar bir olmuş, patronla yatıvermişler. Olay bu. Ne patron suçlu konu sahibine göre ne de kendi. Allah cezasını versin ilaçların ve alkolün. Çok hainler, konu sahibini ekarte edip patronla yatmışlar. :olamaz:
Be kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.

Ya kabul etmez boşanırdım yada alkollü insanın ceza-i ehliyeti yok der biraz olay çıkarır kabul ederdim
Bundan ötesi var mı
Peki aldatılan kadının yerine kendini koymak kolay peki siz konu sahibiyle enpati yapalirmisiniz

Aldatılan kadının yerine kendimizi koysak bu konuda elde edeceğimiz bir şey yok ki, bu kız şu an sadece kendini düşünmeli ve bu işlere bulasmamali başı ağrır çünkü. Aldatılan kadını düşünmenin hiçbir faydası yok oyle olsa bilmeye hakkı var filan diyip kadına söylemek filan söz konusu olacak ne gerek var abi konu sahibi şu an kaçıp kurtulmalı yani bu olayı silmeli çünkü gencecik kız yani ona ne elin evli adamıyla işi mi olur.

Bundan ötesi var mı
Ay nesine empati yapcam
BU bakıs acısıyla alkollu arac kullanıp birine carpsak,cezai ehliyeti yok alkollü müydü dicez?
Agzıyla icecek yani madem bünyesi kaldırmıyor.
Tabiki aldatılan kadınla empati yapcam.

Access, arkadaşın anlattığı sarhoşluk şöyle: 5 duble rakı+shot attım. Yürüyebiliyordum, sızmamıştım, kusmuyordum. Hatta sevişme kararını da kendim vermiş olmalıyım, çünkü öpüştüğümü hatırlıyorum. Ama sanki tüm geceyi geçiren ben değilim, içime başkası girmiş gibi, patronla yattı, hafızamı sildi, gitti. Sabah da uyanan ben, hiçbir şey hatırlamıyorum. Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bireylerin deneyimlerine benziyor valla. Ben yapmadım, diğer kişilik yaptı olayı gibi.
Alkolle, ilaçlar bir olmuş, patronla yatıvermişler. Olay bu. Ne patron suçlu konu sahibine göre ne de kendi. Allah cezasını versin ilaçların ve alkolün. Çok hainler, konu sahibini ekarte edip patronla yatmışlar. :olamaz:
Be kardeşim hırsızın hiç mi suçu yok derler adama?
Ay duygu düşüncelerime tercüman oldun kız, helal 🤣

Sana cevabım bu olsun🥴😂tosuncum
yalnız arkadaslar sız oyle konustuktan sonra kocanız sızı aldatsa olan oldu mu dıyeceksınız yanı dedı zıhnıyetınıze sasırdık

oncesınde de sadece adamın bu pıslıgını ınsallah bırgun karısı ogrenır dıye 2-3 mesajla konustuk cunku adam karısıyla kafa dınlemek ıcın yasadıkları eve goturuyor boyle kızları
kendımızı herkesın yerıne koyarak cevap yazmamız en saglıklısı
olan olmus dıye bırsey yok konu sahıbı bır sapık tarafından oldurulmusde olabılırdı ne olan olmusu yatsın kalksın hala yasadıgına sukretsın .
bu kadar normallestırmeyın denmesının nedenı de bu

yalnız arkadaslar sız oyle konustuktan sonra kocanız sızı aldatsa olan oldu mu dıyeceksınız yanı dedı zıhnıyetınıze sasırdık

oncesınde de sadece adamın bu pıslıgını ınsallah karısı ogrenır dıye 2-3 mesajla konustuk
olan olmus dıye bırsey yok konu sahıbı bır sapık tarafından oldurulmusde olabılırdı ne olan olmusu yatsın kalksın hala yasadıgına sukretsın .

Dostum tabi ki normal değil ama tanimadigi bir kadına söylemesi ben senin kocamla yattım demesi ne ise yarar ki belki de daha kötü olur yani bu kızın olayı her şeyden silip o ortamdan uzaklaşması bence şu an en doğru olan.

Ay duygu düşüncelerime tercüman oldun kız, helal 🤣
Vallahi başka sonuç çıkmıyor. Kaç senelik edebiyatçıyım, bir sürü paragraf sorusu çözdüm. Konu sahibinin konusunun ana fikri bu yani, başka bir şey yok.
Patron tecavüzcü mü? Yok. Ben de öpüyordum adamı.
E peki niye sarhoş beni eve götürdü, ev garsoniyer mi? Yok değil, hafta sonu evi.
Sabah niye hesap sormadım, duş alıp aynı arabayla işe gittim? Çünkü şoktaydım.
Ben suçlu muyum? Yok değilim, önceden dünyaları içer sarhoş olmazdım. Ama iki ilaç ve alkol yüzünden oldu her şey.
O zaman, tüm önermeleri karşılaştırdığımızda suçlu kim? Alkol ve ilaçlar.
Saygılar efendim. :KK52:

oncesınde de sadece adamın bu pıslıgını ınsallah bırgun karısı ogrenır dıye 2-3 mesajla konustuk cunku adam karısıyla kafa dınlemek ıcın yasadıkları eve goturuyor boyle kızları
Ya arkadaş ne diyecem gidip taşlayacam mı
Ön ötesi boşanırım
Siz konuyu konu sahibi üzerinden sahiplenip aldatılan kadının yerinde ben olsaydım ne yapardıma getiriyorsunuz
Peki konu sahibinin yerinde olsaydınız ne yapardınız

Back
X