• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

Alkolde olmasa sucu neye atardiniz acebaaa🙄😂 yaw nerden tutsak elde kalir. Taksi mi
Yok memlekette o saatte patronun birakiyor eve🙄

Ayrica insanlar agziyla icse bunlar olmaz, is yemeginde bu kadar icmek ne kadar basit ve ucuz bir davranis. Neyse alkol sigara kullanmiyorum, diyelim ben anlamiyorum bu islerden.

Hangi ilacmis o etkisini bilmedigin ama cok etki eden? Isim verebilir
Misin?

Yalnız cidden hafızanız anormal derecede kopuksa içki toleransı olmayabilir durum, içkinize birşeyler katılmış da olabilir.

Antidepresanla alkolü birarada tükettiğim bunun yanında çok uzun süre içmeyip birden gerçekten fazla miktarda alkol tükettiğim de oldu.Çok kötü sarhoşluklar yaşamışlığım var, normal şartlarda olmayacağım kadar flörtöz davranmışlığım hatta bulunduğum mekanın tuvaletinden çıkamayıp başıma paramedik getirtecek kadar kötü olmuşluğum var ama ne kadar sarhoş olursam olayım gecenin ayrıntılarını hatırlamadığım bir durum yaşamadım.

Gerçekten bilinciniz kapandıysa patronunuza çok dikkat edin derim. O araba kullanabilecek ve cinsel birleşmeyi tamamlayacak kadar iyi durumdaymış üstelik. Sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diyecek durumda değilmiş

Ben de oyle dusunuyorum. Ertesi gunu kopuk kopuk hatirladigim ve bilincimi kaybettigim cok oldu ama bu sekilde bir seyi ben de yasamadim... Adam arabayla eve birakmis oncesinde hicbir flort yokmus filan cidden planli olabilir.

bunun adı tecavüzdür. istismarın ille zorla olmasına gerek yok. alkollu, madde tesiri altında birinin durumundan istifade eden bir sırtlanmış adam. bunu nasıl yaptığını sorsanız o da alkollü olduğunu, hatırlamadığını söyleyecektir. dünyanın bir çok yerinde aslında neredeyse her yerinde bu olayların meydana gelmesinde kadının suçu olduğunu, hatta kadının arandığını ve aradığını bulunca da zırladığını söyleyecek insanlar vardır. hele tr de. kurbanların başlarına gelenden utanması, suçlu olduğunu düşünmesi beni kahrediyor. kendini öyle fikirlerin etkisinden, bunları üreten ahmaklardan korumaya çalış. çok üzüldüm arkadaşım.
Yok ya hic tecavuz degil cok ictim hatirlamiyorum dese de biraz sanki hatirliyor oda sormustur kendi kendine bunu
Tecavuz olsa oyle yazardi burasi zaten anonim neden utansin da tecavuz demesin

Gölgeler seni takipte..... rengi de grii
YA ne dedikoducusunuz. Az önceki bir konuya, gayet mantıklı bir yorumuma beğenmedim yapan o. Ben de peşimi bırak begenmemesi attım iki tane . O peşimde. O başlattı. Ben kin tutan biri değilim. Ama pesimde olan kendisi. Anlatabildim mi? Jskdkdkd

YA ne dedikoducusunuz. Az önceki bir konuya, gayet mantıklı bir yorumuma beğenmedim yapan o. Ben de peşimi bırak begenmemesi attım iki tane . O peşimde. O başlattı. Ben kin tutan biri değilim. Ama pesimde olan kendisi. Anlatabildim mi? Jskdkdkd
O kim? Kudra mi :KK53::KK70::KK70::KK70:

Sarhoş olsanız bile kopuk kopuk bir şeyler hatırlanır diye düşünüyorum. Arabadan sonrası hatırlanmıyorsa arabada kendinizden geçtiniz demek?

Yani patron da biri sarhoş olsa da arabamla eve bırakma bahanesiyle uzasak partiden diye pusuda mı bekliyormuş, ne alaka sizi arabaya alması.. kafamda deli sorular.

:D :D

Sizi gidi dedikoducular sizi. İki dedikoducu birbirine pas atıp guluyor. Mutluluğunuz daim olsun.
Amin amin darısı başınıza. Dedikodu arkadan yapılır yalnız hani konusu geçen baş aktörün haberi olmaz falan, siz bilirsiniz bu işleri. Bizimki dedikodu değil okuyabildiğinize göre. Komik şeyler yapmazsanız gülmeyiz 😂

Mantikli yorumuma "begenmedim" atti ne demek yahu 😂
Size göre mantikli olmasa zaten yazmazsiniz yani, herkesin yazdigi kendine mantikli olacak tabi ki 😁 başkasina göre mantikli olmayabilir şunu da hirs meselesine cevirmeniz cok mantikli cidden 😬

bunları bu sitedeki yılların alkol tüketicilerine inandıramazsın çekirge
alkol gece boyu zihin kapatmaz
hele ki iş yemeğinde alınan?
lsd mi attın hap mı attın başka bir madde mi kullandın bilmiyorum ama yemezler:)
bence utandığın için ekledin hatırlamıyorum olayını
fazla içip sevişmişsiniz pişman olduysan asla bir daha yaklaşma mesafeni koru olsun bitsin

Back
X