evet kudursun beter olsun mal derdine düştü tutuşuyor malları gidicek diye ama bırakmam 20 yıl ben çalıştım didindim bırakmam hakkımıÇok sevindim çok asil kadınsın. Ikisine de müstehak olmuş. Kaynanan çok çekecek çok. Kuduruyodur şimdi
evet kudursun beter olsun mal derdine düştü tutuşuyor malları gidicek diye ama bırakmam 20 yıl ben çalıştım didindim bırakmam hakkımı
avukat konuştu sağolsun hepsini kabul etti imzada attı galiba tek celsede biticek bu iş bakalım inşallah bidaha yüzlerini görmemHakkı gectim onu zaten alacaksın ama bir de manevi olarak etkilendin. Hayatini paylaştın. Tazminat da al. Donuna kadar herşeyi al. Sürünsün onlar da. Zaten kaynanana en büyük ceza mallarının gitmesi olur.
avukat konuştu sağolsun hepsini kabul etti imzada attı galiba tek celsede biticek bu iş bakalım inşallah bidaha yüzlerini görmem
zaten perişan bir haldeydi her şeyi ben mahvettim dedi anama uydum mahvettim senide kendimide dedi bende dedim ben mahvolmadım hayatıma çok daha rahat devam edicem yasmı tutucam geç bunları sen bittin dedimbelki beni bir gün affedersin diyor himmmm tabi aynı şeyi ben sana yapsam kobullenirmiydin yutarmıydın ihaneti bende kabullenemem hadi sana uğurlar ola dedimGüzel. Sonra çok ağlar
zaten perişan bir haldeydi her şeyi ben mahvettim dedi anama uydum mahvettim senide kendimide dedi bende dedim ben mahvolmadım hayatıma çok daha rahat devam edicem yasmı tutucam geç bunları sen bittin dedimbelki beni bir gün affedersin diyor himmmm tabi aynı şeyi ben sana yapsam kobullenirmiydin yutarmıydın ihaneti bende kabullenemem hadi sana uğurlar ola dedim
zaten perişan bir haldeydi her şeyi ben mahvettim dedi anama uydum mahvettim senide kendimide dedi bende dedim ben mahvolmadım hayatıma çok daha rahat devam edicem yasmı tutucam geç bunları sen bittin dedimbelki beni bir gün affedersin diyor himmmm tabi aynı şeyi ben sana yapsam kobullenirmiydin yutarmıydın ihaneti bende kabullenemem hadi sana uğurlar ola dedim
amin sağolun daha iyiyim şimdiBu konuyu okudum günlerce uyuyamadım... allahım sana sabırlar versin. Çok üzgünüm gerçekten
ama nebileyim arkadaşım yüreğimde okadar çok çocuk bebek sevgisi varki yüreğimdeki büyüt ilgiyi sevgiyi ona veririm sevgi delisi olur diyorum . Bir gün maddiyatımı düzeltirsem sevgimi kalbimi paylaşmak için bir bebek alırım çocuk esirgemeden acaba verirlermi bekar birine çocuk keşke verseler bir an teredüt etmem alırım inşallah çok sağol canım benim beni dilediğin içinÇok güzel konuşmuşsun çok iyi olmuş. Ben de ayakta alkışlıyorum. Örnek kadınsınız.
Başınıza gelenlere çok çok üzüldüm ama dimdik ayakta durup öyle bir pisiliğe gününü göstermişsiniz.ama nebileyim arkadaşım yüreğimde okadar çok çocuk bebek sevgisi varki yüreğimdeki büyüt ilgiyi sevgiyi ona veririm sevgi delisi olur diyorum . Bir gün maddiyatımı düzeltirsem sevgimi kalbimi paylaşmak için bir bebek alırım çocuk esirgemeden acaba verirlermi bekar birine çocuk keşke verseler bir an teredüt etmem alırım inşallah çok sağol canım benim beni dilediğin için
ama nebileyim arkadaşım yüreğimde okadar çok çocuk bebek sevgisi varki yüreğimdeki büyüt ilgiyi sevgiyi ona veririm sevgi delisi olur diyorum . Bir gün maddiyatımı düzeltirsem sevgimi kalbimi paylaşmak için bir bebek alırım çocuk esirgemeden acaba verirlermi bekar birine çocuk keşke verseler bir an teredüt etmem alırım inşallah çok sağol canım benim beni dilediğin için
Eğer konu gercekse cok üzüldüm cok agır bisey gercekten Allah sabırlar versin. Ama nedense konu bana inandırıcı gelmedi belki anlatış tarzınızdandır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?