- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Bazen doktor yanlış tedavi de uygulamış olabiliyor. Ben orta okuldayken sol gözüm aniden şişti.resmen davul gibi, göz kapaklarını ve göz çevresi derisi yanmış ve su toplamış gibiydi. Doktor doktor gezdik sebep soyleyemediler. En son doktor bize merhem ve damla yazdı. Bu ilaçları kullanmaya başlayınca tüm yüzüm şişmeye başladı. Resmen tüm yüzümde tümör varmış gibiydi, iki gözümü de açamadım. Nefes alamadım, burnumun iç bölümü bile sismisti.. tee bir iki ay sonra anlaşıldı ki benim o ilaç içeriklerine allerjim varmış... Bunu fark eden son doktor olmasa belki de çoktan rahmetli olmuştumAmin inşallah çok teşekkür ederim.
Gerçekten inanın öyle şeyleri fark ettim ki bu süreçte, ne ufak ne saçma şeyler için kendimi üzüyormuşum, işim, kariyerim bilmem ne diyerek... Bundan öncesinde sadece başarı odaklı yaşayan mükemmeliyetçi bir insandım.
İnsan sağlığını kaybedince anlıyor, şu dünyada en önemli şey o sağlık yerindeyse gerisi teferruat oluyormuş.
Amin inşallah size de acil şifalar. Sizinki de gerçekten çok zormuş umarım en kısa zamanda atlatırız bu illetleri.
10 yıl mı? Ah, umarım o kadar sürmez ben 5 ayda kafayı yeme noktasına geldim.
İyileşmiş olmanıza çok sevindim. Dediğiniz gibi ne ilaç ne damla fayda etmedi maalesef.
Gaps değil ama benzer bir diyet eliminasyon diyeti, alerji yapan bir besin var mı onu anlamaya çalışıyor doktorum.
Ben normalde de sağlıklı besleniyordum zaten 5 senedir mide rahatsızlığım yüzünden ama bu diyet resmen eziyet. Benim gibi normalde de şeker vs tüketmeyen birine bile kabus gibi geldi bu 3 ay. Şu ara yavaş yavaş bitiriyorlar diyeti ama o kadar yavaş ki tam bitmesi ne kadar sürer Allah bilir.
Amin inşallah çok teşekkür ederim sağ olun.
Merhaba,
Belki bu kabusu yaşamış ve atlatmış birileri vardır diye umut ederek yazıyorum çünkü bu illet umudumu da elimden alıyor artık. Bu noktaya geleceğini tahmin etmezdim ama inanın anne olma hayallerimden hatta evliliğimden bile vazgeçecek noktaya geldim.
Bundan 5 ay önce psikolojik olarak çok kötü ve zayıf olduğum bir dönemde aniden gözümde bir kızarıklıkla başladı her şey. Önce önemsemedim arada olurdu damla kullanırdım geçerdi. Geçmeyince doktor doktor gezdim tedaviler işe yaramadı hatta ilaçlar daha kötü etti beni. Sonra genel bir taramada toz ve polen alerjim olduğu çıktı ortaya. Alerji doktorları da bir sürü tedavi denedi piyasada ne kadar ilaç varsa kullandık yok en ufak bir iyileşme olmadı üstüne alerji için içilen haplar damlalar fısfıslar da yine beni daha kötü etti.
Alerji doktoru mecburen tedaviyi kesmek zorunda kaldı cevap vermiyorum diye ve belki bir ihtimal aşı çare olur ama o da 5 senelik süreç bu süreçte hamile kalman falan nasıl olur bilemiyorum tam garanti veremem dedi.
Aşı seçeneğini eleyip bir bütüncül tıp doktoruna gittim. O da bu alerjinin altında başka bir şey var gibi dedi normal bir reaksiyon değil dedi ve şu an bağırsak tedavisi için uygulanan bir diyeti uyguluyor 3 aydır. Bir sürü takviye verdi çörek otu yağı vitaminler falan filan ama hiçbir şey işe yaramıyor. Her gün daha kötü oluyorum gözlerimden iltihap akmaya kirpiklerim hızla dökülmeye başladı. Alerji kirpik dibi iltihabına çevirdi yani ve yine hiçbir ilaç vs işe yaramıyor alerjik olduğu için.
Evde ne kadar halı varsa attım, bütün evi anti alerjik yaptım yatağıma varana kadar, durmadan deli gibi temizlik yapıyorum, evi, çamaşırları her yeri her şeyi okaliptuslu sularla dezenfekte ediyorum yok. Dışarı çıkmak bile zulüm olmaya başladı çünkü gözlerimin yaşarmasından önümü zor görüyorum. Eve dönünce de 3 gün kendime gelemiyorum.
Evin içinde de sürekli temizlik yaparak kaşınarak geziyorum deli gibi. Eşimle dışarı çıkamıyorum, biraz kalabalık ortama girsem krize giriyorum, bünyem çok zayıfladı habire enfeksiyon kapıyor ve bir türlü atlatamıyorum. İnsanlar korkudan yanıma yaklaşamıyor, evime gelemiyor bir şey bulaştırırız da yine enfeksiyon kapar diye.
Mutsuz umutsuz bir kadın olup çıktım eşime ne olur bırak git beni iyileşmezsem böyle mutsuz bir kadınla hayat geçmez diyorum. Beni öyle gördükçe sana gelmesin bana gelsin yeter ki böyle konuşma diyor ama dayanamıyorum onu öyle mahzun görmeye. Baba olmayı mutlu olmayı hak eden bir adam o ama sanki benim artık ona verebileceğim hiçbir şey kalmadı gibi.
Yok mu bu pis illetten kurtulan? Son çare aşıyı deneyeceğim ama doktorum bendekinin çok şiddetli ve değişik olduğunu yüzde yüz ondan da umut olmayabileceğini söylüyor.
Ne kadar uzun olursa olsun bebekten önce sağlığınızı düşünmelisiniz, varsın beş yıl sonra olsun ne olacak?Çok teşekkür ederim. Araştırma hastanelerine de gittim ah gitmez miyim alerji olduğu o şekilde çıktı zaten ortaya, oradaki doktorlar da çaresiz en son aşı tedavisi diyorlar ama ona da garanti veremiyorlar ayrıca uzun ve benim gibi bebek isteyen biri için sıkıntılı bir süreç.
Amin eksik olmayın gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun.
12 yaşında gözümden rahatsızlandım doktor doktor gezdik gözlerim kan çanağı gibiydi çok kötüydü annem kör olucam diye ağlıyordu zamanla bir şekilde geçti ama seneler içinde gittiğim her göz doktoru gözümden bir rahatsızlık geçirdiğimi söyledi ama ne olduğunu anlamadı 6 yıl önce yine gözüm de yanma,batma ve kızarıklık şikayetiyle doktora gittim ve senelerce ara ara tekrarlayan 0rahatsızlığımın ne olduğunu öğrendim meğer gözümün için de uçuk çıkmış ve bağışıklık sistemim zayıfladıkça gözüm tekrar uçukluyormuş belki sizde de herpes virüsü vardır benim gibi
Akapunktur yaptirmayi denesenize bir de, musluk suyuna bile alerjisi olan bir arkadasimda cok iyi sonuclar vermisti
Bazen doktor yanlış tedavi de uygulamış olabiliyor. Ben orta okuldayken sol gözüm aniden şişti.resmen davul gibi, göz kapaklarını ve göz çevresi derisi yanmış ve su toplamış gibiydi. Doktor doktor gezdik sebep soyleyemediler. En son doktor bize merhem ve damla yazdı. Bu ilaçları kullanmaya başlayınca tüm yüzüm şişmeye başladı. Resmen tüm yüzümde tümör varmış gibiydi, iki gözümü de açamadım. Nefes alamadım, burnumun iç bölümü bile sismisti.. tee bir iki ay sonra anlaşıldı ki benim o ilaç içeriklerine allerjim varmış... Bunu fark eden son doktor olmasa belki de çoktan rahmetli olmuştumyüzüm 4-5 sene de kendine anca geldi o derece etkilenmiştim. Ve gözümün neden şiştiğini hala bilmiyoruz. İlacı kesip başka tedaviye geçince o da geçiverdi... Yani, ummadığın yerden ummadığın şey çıkıyor. Hayatı kendine zindan etme. Her zaman bir çıkış kapısı vardır buna inan
Madem doktor da çok umutlu değil, aşıdan önce şu ikisini denemenizi tavsiye ederim:
1) Neroformat (Sağlığına Format At kitabı)
2) Biorezonans (Bicom çeşidi)
Çok gecmis olsun su mubarek günde insallah sifa bulursunuz.Temizlik yapmayi 1 sure birakin
Ne kadar uzun olursa olsun bebekten önce sağlığınızı düşünmelisiniz, varsın beş yıl sonra olsun ne olacak?
Amin inşİnşallah biran önce iyileşir ve gündelik rutininize donersiniz.
Bilmiyorum aynı şey mi ama benim de başıma geldi
Gözlerim önce kaşındı sonra şişti küçüldü ertesi sabah yapışık kirpiklerle uyandım açılmıyor zorlasam kirpik kopacak
Doktor doktor geziyorum ışığa bakamıyorum
Derken üç kızıma da bulaştı en küçüğü bebek daha o dönem
İnsanın gözü kanar mı yemin ediyorum en küçük kızımın gözünden kan geldi
Zaten göz beyazımız kalmadı kırmızıydı
Ara arda gelen tedavilerden sonra bir gün yine evinle gittim orda bir doktor çok ilgilendi ilk defa gördüm dedi resimlerimi çekti
Verdiği ilaçlar iyi geldi ama şimdi hiç birini hatırlamıyorum ilaçların
Teşhis olarak “ konjoktvit “ gibi bir şey söylendi yanlış hatırlıyor olabilirim
Ankara da yaşıyorum numune hastanesinde oldu bu olay
Hepimiz damlaları kullandık kontrollere gittik sürekli ve atlattık
Çok zor bir hastalıktı
Rabbim size kalıcı şifalar versin
Bebek şampuanı ile yıkamak sizi rahatlattı mı hiç denediniz mi
Bir deneyin derim ben akupunkturu, iyi sonuc almis bir ornek de var halihazirda.. size de belki iyi gelir.Merhaba çok teşekkür ederim çok sağ olun. Size de çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.
Virüs olduğunu sanmıyorum sanırım olsa tahlillerde çıkardı tüm tahliller yapıldı, check up lar yapıldı, testlerle de alerjim olduğu kanıtlandı zaten. Bazen diyorum keşke öyle bir şey olsaydı en azından bir tedavisi var ama alerji insanın elini kolunubağlıyor malesef
Akupunktur ve biorezonans bir ara düşündüm ben de ama öyle çok yorum var ki onlarla da ilgili tamamen para tuzağı bilimsel dayanağı yok diye. Ama aşıdan önce son şansı belki bu tarz alternatif bir şeye verebilirim çok teşekkür ederim.
Ah, yaa çok geçmiş olsun ne tuhaf şey şu alerji gerçekten insana neler yaşatıyor.
Doğru diyorsunuz zaten belki de en baştan biraz umutlu, inançlı olabilsem her şey daha kolay olacak. Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz desteğiniz için Allah razı olsun.
Aaa çok ilginç bir tesadüf oldu inanın, yazdığınız kitabı daha yeni kitap alışverişi listeme eklemiştim ben de. Bir an önce okumak istediğim bir kitap. Biorezonans da aklımda akupunktur ya da biorezonansa bir şans vermeyi düşünmüyor değilim aslında. Çok teşekkür ederim.
Ben bicom biorezonans ve neuroformat ile iyileşmeme ihtimaliniz olmadığını düşünüyorum. Bu ikisinden birinin veya muhtemelen ikisinin birden size şifa olacağına neredeyse eminim. Hem kişisel tecrübem yüzünden mantıken böyle düşünüyorum hem de his olarak böyle hissediyorum. Akupunktur bende şu ana kadar hiç etki etmediği için o konuda bir şey söyleyemiyorum, ama çok faydasını gören var, o da denenebilir.
Asi Steroid ve kesin bir tedavi değil sabredin bu alerji mevsimi geçince yani 2 ay sonra eski halinize donersiniz diye düşünüyorum ...bende her sene 1 ay öyle oluyordum ama geçen sene 2 sürdü...zespira diye bir ilaç iyi gelmişti bana ama muadili değil aynı bu isimdeki ilaç o ilacı da göğüs hastalıkları doktoru reçete ediyor.. parayla da satın alabiliyorsunuz...3 gündür kasinmaktan fena olmuştum şu anda aerius diye bir ilaç kullanıyorum akşam yemekten önce veya sonra bir adet içiyorum 3 gündür hapsirigim ve göz kurulugum geçti şükürler olsun bugün korkarak kızımı dışarda gezdirin hala hapşırık ve kaşıntı belirtisi yok elhamdülillah... Birde yediklerine dikkat edebilirsin ..az yemeye çalış ..doğal şeyler yemeye çalış dediğim gibi benimde polen ve ev akarına alerjik var sabret 2 ay sonra duzeliyoruz . . Çocuk felan yapamam yok beni bırak felan demen çok arabesk geldi kuzum ya çörek otu yağı içmeye devam et ..seni iyi anlıyorum bende mahfediyor yaşam kalitesi kalmıyor ama napalim senede 2 ay çekeceğiz ...ve birde sana uygun ilacı bulursan cekmezsin bile ..bak 3 gündür çok şükür nazar değmesin iyiyim
Okutturun bi de belki nazar falandır
Off 5 aymi kıyamam ya çok ağır olmalı o halde , yinede umdunuzu kaybetmeyin lütfen ilaçlar ise yaramadiysa asi tedavisinin ise yarayacagini sanmıyorum....onun haricinde hacamat..ve birde aidin Salih diye bir doktor var o şu anda vefat etti ama öğrencileri devam ettiriyor o yerleri bulup birde sifanizi orada arayabilirsiniz muayene ücretleri pahalı oluyor biraz araştırın isterseniz Allah'ım şifa versin size inşallah en yakın süredeAh keşke yaaa.
Peki sadece kitabı okumak yeterli oluyor mu neuroformat için yoksa illa kliniğe gidip tedavi olmak gerekiyor mu?
Çok geçmiş olsun size de... İnşallah bir daha hiç yaşamazsınız.
Ancak dediğiniz ilaçlar ve bu ilaçların çok daha güçlülerini kullandım ben hiçbiri işe yaramadı aksine daha beter oldum.
Ayrıca iki ay da değil ben 5 aydır aralıksız çekiyorum bunu en ufak bir iyileşme belirtisi de yok. Yediklerime gelince zaten 3 aydır eliminasyon diyetindeyim öncesinde de mide sıkıntımdan ötürü hep doğal şekersiz tahılsız organik şeylerle beslenirdim zaten.
Çörekotunu çok söylüyor mucize diye ben de bir umutla başladım onu da 2 aydır aralıksız kullanıyorum devam da edeceğim bir süre daha ben de şifamı bulurum inşallah ama ilaçlar benim için çözüm değil o kesin.
Çok teşekkür ederim paylaştıklarınız için eksik olmayın.
Teşekkür ederim fikriniz için onu aile büyükleri sürekli yapıyor zaten bir şey oldu mu akıllarına ilk o geldiği için.
Off 5 aymi kıyamam ya çok ağır olmalı o halde , yinede umdunuzu kaybetmeyin lütfen ilaçlar ise yaramadiysa asi tedavisinin ise yarayacagini sanmıyorum....onun haricinde hacamat..ve birde aidin Salih diye bir doktor var o şu anda vefat etti ama öğrencileri devam ettiriyor o yerleri bulup birde sifanizi orada arayabilirsiniz muayene ücretleri pahalı oluyor biraz araştırın isterseniz Allah'ım şifa versin size inşallah en yakın sürede
Ne zaman ve hangi olaydan sonra başladı
Çok geçmiş olsun. Yanlış anlama ama böyle sıkıntılı bir rahatsızlığın varken bebek düşünmemelisin bence önceliğin tedavi olmalı. Bebek zaten stresli bir görev psiklojin şuan bile iyi değilken üstüne birde bebeğin stresi seni çok yorar. Git tedavini ol Allah hayırlı zamanda zaten nasip eder. Geçmiş olsun tekrardan.Çok teşekkür ederim. Araştırma hastanelerine de gittim ah gitmez miyim alerji olduğu o şekilde çıktı zaten ortaya, oradaki doktorlar da çaresiz en son aşı tedavisi diyorlar ama ona da garanti veremiyorlar ayrıca uzun ve benim gibi bebek isteyen biri için sıkıntılı bir süreç.
Amin eksik olmayın gerçekten çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?