Hayatımı elimden alıyor

Atlatırsınız merak etmeyin. Bu hastalık bağışıklığımın zayıfladığı dönemlerde daha sarsıcı oluyor. Kendimden yola çıkarak diyorum ki demek ki bağışıklığımız çok düşmüş bu da hortlamış işte. Biraz zaman verin kendinize düzeleceksinizdir. Benim örneklerimi şunun için verdim aslında, bu o kadar drğişik bir şey ki dokunmadığından emin olduğunuz şey bile bir anda dokunabiliyor. Bu dönemi atlattıktan sonra alerji ile yaşamayı öğreneceksiniz siz de. Öğrendikten sonra normal yaşıyorsunuz. Pikniğe de gidiyorsunuz, Avm'ye de. Hamile de oluyorsunuz, anne de

Ah inşallah inşallah...

Aminnn... İnanın gözlerim doluyor anne olabilmenin iyileşebilmenin ihtimalini duyunca bile.

Siz de hamilesiniz sanırım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı gülerek büyütmeyi nasip etsin. Bir gün ben de bu günleri atlatıp tadabilirim inşallah bu duyguyu

Yillar once benimde gozlerimden kati kati irinler akiyor onümü goremiyordum surekli elimde pecete siliyordum goz bebege denk geldimi etrafi gormek mumkun degil biliyorum ayni tmrahatsizlik degil benimki avon marka goz kaleminden olmustu ama bende damla kullandim pek etki goremedim limon damlattik butun mikrobunu aldi. Sifanin nereden gelecegi neyin sebep verecegi belli olmaz esiniz bi gozlerinize liman damlativersin rabbim safi ismiyle sifa versin cnm cok gecmis olsun bu arada limon hicbi zarari yok daha goz parkakli icin yilda bikez limon damlatin diyorlar

Ahmet Rasim Kucukusta gercekten cok iyi bir doktor, 25 yil once kardesimon astim krizi gecirdigini kimse anlayamamis, yanlis tedaviler uygulanmisti, son anda denedik kendisini ve aninda iyilestirdi. Ayni sekilde benim de doktorumdu kendisi. Muayenelerde sorunu soyleyince uykunuzda tutun da burnunuzun uzerindeki cizgiye kadar size her seyi tek tek sayiyor, gercekten tecurebeli birisi. Sadece son zamanlarda cok fazla medyada goz onunde bulunuyor olmasi biraz sorgulatiyor ama gozum kapali guvendigim nadir doktorlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…