• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı elimden alıyor

Çok teşekkür ederim sözleriniz için.
Öyle haklısınız ki...

Çok deniyorum inanın, akşama kadar pozitif düşünce kitapları okuyorum, dua ediyorum, iyi düşünmeye çalışıyorum ama etkisi en fazla yarım saat sürüyor. Acı ağrı hissettiğim an, yüzümde dökülen kirpiklerimi gördüğüm an dünya yeniden başıma yıkılıyor, hiç geçmeyecek bitmeyecek sanıyorum. İnşallah daha güçlü olabilirim bundan sonra :dua:

Amin. Allah dermansız hastalık vermesin. Hastalığın her türlüsü kötü ben de yaşadım, insanın kanı canı hastalığı neredeyse orda oluyor. Hayattan kopuyor insan. Çok iyi bilirim. Para bile fayda etmiyor öyle çok sancı acı olunca ama inanın geçiyor. :) Ben de bi iki ağır hastalık geçirdim, psikolojik olarak çok yıkım yapıyor insanda ama moral, güçlü olmak çok önemli. Cerrah doktor bana söylemişti baya yaşlı, canın acısa da pozitif olacaksın geçecek diye. İnşallah tez vakitte geçer.

Çok sevindim gerçekten sizin adınıza, alerji gider diyen ender insanlardansınız. Kime sorsam hep kurtuluş yok diyor iyice umudumu kaybetmeye başlamıştım. En kötüsü de dediğiniz gibi bağışıklığı düşürmesi, bir enfeksiyonu aylardır atlatamıyorum sürekli tekrarlıyor. Allah size de bir daha yaşatmasın.
Amin, cok tşk ederim. Alerji değişik birsey su an cok az risklle yasasam da 3 yıl sonra ne olur Bilemiyoruz tabiki. Bagısıklık sistemini hep güclü tutmamız gerekiyor onu anladım son 5 yıl içerisinde. Sizinki de gecicek merak etmeyin bir sekilde biri ya da birileri vesile oluyor ve bu günler de geciyor. Stres tetikleyici faktör bunu da unutmayın lütfen...

Geçmiş olsun canim.bir sağlık sayfasında gördüm geçen gün.clamidya varmış kadının gözünde anlayamamislar.o da alerji tedavisi görmüş hep.senin de clamidya olabilir belki.Rabbim acil sifalar versin.

Böyle durumlarda kötü söylenmez ama işin ucunda gebelik olduğu için söylüyorum. Bende de sizin gibi reaksiyon göstermese de benzer alerjiden var. 5 yıllık aşı tedavisi oldum. Ancak geçtiğini söyleyemem. Hala ilgili ortama girdiğimde dakikalarca hapşırıyorum ve sinüslerim şişiyor.
Ayrıca sizin hemen faydasını görebileceğiniz bir tedaviye ihtiyacınız var. Aşı tedavisinden hemen sonuç alamazsınız. O bir tedavi değil zaten, ilgili alerjen maddenin uygun dozlarda vücudunuza zerk edilmesiyle birlikte bağışıklık oluşturmasını beklemek.

Ah keşke aylardır çalmadığım kapı kalmadı ben de hemen fayda görebileceğim bir şey arıyorum ama ne yazık ki bulamadım inşallah Rabbim bundan sonra yardım eder. Teşekkür ederim :KK200:

Rabbim şafi ismiyle şifa versin.Dertler kırlangıç kuşları gibidir gelir ve giderler.Rabbim dermansız dert vermesin.Size yararlı olurmu bılmıorum ama akrabamızın çocugunun gözunun kenarında küçük bir sivilce cıkmış.Yıllarca doktorlara gıttiler.Ne dememıslerki.Kör olma ıhtımalı bıle var demısler.Doktor doktor gezdıler.Ankarada yaşıoşar .En son bi doktora gıtmışler doktor bey o gozun oradakı sivilceyi sıkmış staril bi şekılde şimdi iz bile yok.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Eşinizde tabıkı size destek olucak.Ne dıoruz evlenırken hastalıkt saglıkta.

Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun :KK200:

Eşim sağ olsun destekçi zaten maddi manevi de işte sorun benim kendimle alakalı düşüncelerim. Huzurlu mutlu sağlıklı bir yuvayı hak eden bir adam öyle yaşamasını öyle yaşlanmasını diliyorum, benim yüzümden o da hayata küsmesin genç yaşında hak ettiği tüm mutluluklar onun olsun istiyorum.
Ben dışarı çıkamıyorum diye o da çıkmıyor, ben bir şey yiyemiyorum diye o da yemiyor. Kendimi suçlu hissediyorum daha çok ben de. Allahım inşallah bugünleri de atlatmamıza müsaade eder ne diyeyim :dua:

Amin. Allah dermansız hastalık vermesin. Hastalığın her türlüsü kötü ben de yaşadım, insanın kanı canı hastalığı neredeyse orda oluyor. Hayattan kopuyor insan. Çok iyi bilirim. Para bile fayda etmiyor öyle çok sancı acı olunca ama inanın geçiyor. :) Ben de bi iki ağır hastalık geçirdim, psikolojik olarak çok yıkım yapıyor insanda ama moral, güçlü olmak çok önemli. Cerrah doktor bana söylemişti baya yaşlı, canın acısa da pozitif olacaksın geçecek diye. İnşallah tez vakitte geçer.

Size de çok büyük geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama sadece iyi düşünerek mucizeler başaran insanlar hep duyuyoruz dediğiniz gibi psikoloji her şeyin başı.
Amin inşallah dediğiniz gibi hepsi geçer Allah tüm hastalara şifa versin. :dua: :KK200:

Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun :KK200:

Eşim sağ olsun destekçi zaten maddi manevi de işte sorun benim kendimle alakalı düşüncelerim. Huzurlu mutlu sağlıklı bir yuvayı hak eden bir adam öyle yaşamasını öyle yaşlanmasını diliyorum, benim yüzümden o da hayata küsmesin genç yaşında hak ettiği tüm mutluluklar onun olsun istiyorum.
Ben dışarı çıkamıyorum diye o da çıkmıyor, ben bir şey yiyemiyorum diye o da yemiyor. Kendimi suçlu hissediyorum daha çok ben de. Allahım inşallah bugünleri de atlatmamıza müsaade eder ne diyeyim :dua:
İnşallah .Umudunuzu kaybetmeyin.Her şey guzel olucak.Doktor araştırın.Muhakkak biri dize ıyı gelıcek🥰

Fobinizi yeneceksiniz
İyileseceksiniz
Anne olacaksiniz
Mutlu olacaksiniz
Bir tasla dort kus 👍
Sizce denemeye degmez mi .....

Bir çare olur umuduyla her şeyi deniyoruz zaten inanın, Allahım dert verip derman aratmasın kimseye.

Dediğim gibi fobim olan ve bir hayli de önyargılı olduğum bir yöntem ama çok yazıldı bunu da mutlaka aklımda tutacağım çok teşekkür ederim size de. :KK200:

Geçmiş olsun canim.bir sağlık sayfasında gördüm geçen gün.clamidya varmış kadının gözünde anlayamamislar.o da alerji tedavisi görmüş hep.senin de clamidya olabilir belki.Rabbim acil sifalar versin.

hiç duymadım daha önce sorayım bir doktoruma çok teşekkür ederim. :KK200: Amin inşallah çok sağ olun :dua:

Acaba fark etmeden sürekli kullandığınız kimyasal bişi mi neden oluyor ki? Parfüm, saç boyası, oda spreyi, rimel vs. Yakın zamanlarda yeni kullanmaya başladığınız ürün oldu mu?

Acaba fark etmeden sürekli kullandığınız kimyasal bişi mi neden oluyor ki? Parfüm, saç boyası, oda spreyi, rimel vs. Yakın zamanlarda yeni kullanmaya başladığınız ürün oldu mu?

Alerji ilk başladığı dönemde yeni aldığım ne varsa attım zaten.
Öncesinde de ev temizlik ürünlerim ve kişisel bakım malzemelerim hep organik şeylerdi, doğayı çevreyi kirletmek istemediğimden ve biraz temizlik yapmayı sevdiğimden dikkat ederdim zararsız ürünler olmasına.
Alerjiden sonra iki kat dikkat ediyorum.
Toz ve polen en büyük iki sorunum, keşke öyle bir şey olsaydı ondan kurtulmak daha kolay olurdu ama insan toza ve polene bir yere kadar müdahale edebiliyor işte.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. :KK200:

Cccoooook cokkkk geçmiş olsun 🙏❤️ Allah'ım şifa versin..insanın vücudu bazen insana en büyük derdi verebiliyor. Umarım en kısa zamanda tanı konur

Sizi çok iyi anlıyorum benim nikel paraben cobalt alerjim var yuksek derecede yiyeceğim gıdalar kısıtlandı metal olan birşey kullanmam yasak para kapı kolu dahil ilaçlar sampuanlar çok zor gözlerimde ellerimde kaşıntı kabuklanma sulanma oluyor Rabbim şifa versin ins

Merhaba benim mevsimsel alerjik konjoktivit im vardı
Hayatımın bir döneminde benim de kirpiğimin olmadığı göz kapaklarımın şiş ve kabuk kabuk olduğu sürekli aktığı kaşındığı kızardığı daha doğrusu kan çanağı olduğu zamanlar oldu. Sabahları biri gelip ılık suyla gözlerini temzilemezse asla açılmıyorlardı çapaklar 2 gözümü de birbirine yapıştırmış oluyordu
Yaklaşık 10 sene sürdü
Sonra semptomlar azaldı şu an sadece hassasiyet kaldı.

Ne diye başladı ne diye bitti ben de bilmiyorum
Benim alerjim güneşeymiş öyle demişlerdi. Damla veriyorlardı sadece o da işe yaramıyor zaten.

Gaps diyeti yapıyorsun galiba. İnşallah çözümünü bulursun

Merhabalar çok gemiş olsun kızınızın kirpik kökleri siyah mi dökülenler aynı sıkıntı bende de varda ama normalde kirpik dipleri beyaz olurya benimkiler siyah
Kirpik kökleri siyah diye anımsıyorum ama sanırım çok da dikkat etmedim buna . Umarim sizin sorununuz kalmamıştır artik

Cccoooook cokkkk geçmiş olsun 🙏❤ Allah'ım şifa versin..insanın vücudu bazen insana en büyük derdi verebiliyor. Umarım en kısa zamanda tanı konur

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Gerçekten inanın öyle şeyleri fark ettim ki bu süreçte, ne ufak ne saçma şeyler için kendimi üzüyormuşum, işim, kariyerim bilmem ne diyerek... Bundan öncesinde sadece başarı odaklı yaşayan mükemmeliyetçi bir insandım.

İnsan sağlığını kaybedince anlıyor, şu dünyada en önemli şey o sağlık yerindeyse gerisi teferruat oluyormuş.

Sizi çok iyi anlıyorum benim nikel paraben cobalt alerjim var yuksek derecede yiyeceğim gıdalar kısıtlandı metal olan birşey kullanmam yasak para kapı kolu dahil ilaçlar sampuanlar çok zor gözlerimde ellerimde kaşıntı kabuklanma sulanma oluyor Rabbim şifa versin ins

Amin inşallah size de acil şifalar. Sizinki de gerçekten çok zormuş umarım en kısa zamanda atlatırız bu illetleri. :dua:

Merhaba benim mevsimsel alerjik konjoktivit im vardı
Hayatımın bir döneminde benim de kirpiğimin olmadığı göz kapaklarımın şiş ve kabuk kabuk olduğu sürekli aktığı kaşındığı kızardığı daha doğrusu kan çanağı olduğu zamanlar oldu. Sabahları biri gelip ılık suyla gözlerini temzilemezse asla açılmıyorlardı çapaklar 2 gözümü de birbirine yapıştırmış oluyordu
Yaklaşık 10 sene sürdü
Sonra semptomlar azaldı şu an sadece hassasiyet kaldı.

Ne diye başladı ne diye bitti ben de bilmiyorum
Benim alerjim güneşeymiş öyle demişlerdi. Damla veriyorlardı sadece o da işe yaramıyor zaten.

Gaps diyeti yapıyorsun galiba. İnşallah çözümünü bulursun

10 yıl mı? Ah, umarım o kadar sürmez ben 5 ayda kafayı yeme noktasına geldim. :(
İyileşmiş olmanıza çok sevindim. Dediğiniz gibi ne ilaç ne damla fayda etmedi maalesef.

Gaps değil ama benzer bir diyet eliminasyon diyeti, alerji yapan bir besin var mı onu anlamaya çalışıyor doktorum.
Ben normalde de sağlıklı besleniyordum zaten 5 senedir mide rahatsızlığım yüzünden ama bu diyet resmen eziyet. Benim gibi normalde de şeker vs tüketmeyen birine bile kabus gibi geldi bu 3 ay. Şu ara yavaş yavaş bitiriyorlar diyeti ama o kadar yavaş ki tam bitmesi ne kadar sürer Allah bilir.

Amin inşallah çok teşekkür ederim sağ olun.

Kirpik kökleri siyah diye anımsıyorum ama sanırım çok da dikkat etmedim buna . Umarim sizin sorununuz kalmamıştır artik
Hala devam ediyo bende mevsimsel oldugunu düşünmeye başladım 2 yıl önce kış aylarında olup yazın iyileşmişti kortizonla falan bu kış yeniden oldu bu aylarda iyileşecekmi bakalım 🥺🥺

Hala devam ediyo bende mevsimsel oldugunu düşünmeye başladım 2 yıl önce kış aylarında olup yazın iyileşmişti kortizonla falan bu kış yeniden oldu bu aylarda iyileşecekmi bakalım 🥺🥺
İnşallah biran önce iyileşir ve gündelik rutininize donersiniz.🙏

Amin inşallah çok teşekkür ederim :KK200:

Çay pansumanı da maalesef bir değişiklik yaratmıyor, tuhaf inatçı bir şey ben de anlamadım inşallah bulurum bir çaresini :KK43:
Öncelikle çok geçmiş olsun.
12 yaşında gözümden rahatsızlandım doktor doktor gezdik gözlerim kan çanağı gibiydi çok kötüydü annem kör olucam diye ağlıyordu zamanla bir şekilde geçti ama seneler içinde gittiğim her göz doktoru gözümden bir rahatsızlık geçirdiğimi söyledi ama ne olduğunu anlamadı 6 yıl önce yine gözüm de yanma,batma ve kızarıklık şikayetiyle doktora gittim ve senelerce ara ara tekrarlayan 0rahatsızlığımın ne olduğunu öğrendim meğer gözümün için de uçuk çıkmış ve bağışıklık sistemim zayıfladıkça gözüm tekrar uçukluyormuş belki sizde de herpes virüsü vardır benim gibi :KK64:

Back