HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Neyseki az biliyor çoğu kişi, Allah bildirmesin, hani bunun ovunmesi mi olurmuş ya allameyim diyebi de bilip napcaz, normal değil sinem seninki, anormal ,bilmesek de olur

Kucuk bebeniz var ama uykunuz çok ağır ?

Uykusuzluktan geberdigim 1 saat çok çok üç saat uyuduğum
Evin işlerine koşup, cokk yoğun stres altında kaldığım zaman yemek bile yemiyorken üstelik... Bünyem kendisini kapatmaliyken, başımı yastığa koyduğum an ağır uyku halinde olmam gerekirken ben eşim öhö dese uyandım
Demese de dışarıdan yağmur damlası pıt pıt cama vursa uyandim birşey mi oldu birşey mi istiyor diye , bir çocuk annesi değil bir ağır ve bilinci yarı kayip Coronali adamın eşi olarak ...

Siz de küçük bebek annesiyken uyanmadiniz ha ?

Bu Senaryo tutmaz şekerim ensest hikayeleri googledan okuyup kendini geliştir de gel

konuyla alakalı yorum yapmıycam ama yorumlara bakınca kafama takıldı
Bende bir anneyim çocuk 4 yaşında ve uykum çok ağır hep ağırdı
Annem hep söyler anne dediğin uykusu hafif olur sen çocuğun ağlamasına kalkmıyorsun diye falan
Çok mu anormalim tedavi falan olabilir miyim
Mesela gece bebek ağlamış ben kalkmışım odasına gitmişim ona süt vermişim ama sabah olduğu zaman asla hatırlamıyorum ben bu odaya nasıl geldim diyorum
Birde bebek gece ağlamış annem göğüsümü çıkarıp ona vermiş ve ben uyanmamışım
Bebeğe hep eşim kalkıyor o sese beni uyandırıyordu
İlk 2 sene bu şekildeydi
Son bir senedir düzemli hayata uyku konusunda geçtik biraz daha hafifledi uykum
Yani bana bir fikir verseniz ben ne yapmalıyım

39 saniyelik bir video.
Yani kişi kamerayı açıyor, yatağa bırakıyor (çünkü yatay pozisyondaki bir insanin pijamasini, iç çamaşırını uyandırmadan tek elle indirmek mümkün değil), pijamayı ve çamaşırı indiriyor, telefonu tekrar eline alıyor, taciz gerçekleşiyor, telefonu tekrar yatağa bırakıp iç çamaşırını ve pijamayi çekiyor.
39 sn evet.

Şu hikâyenin gerçek olacak tek bir tarafı yok bence ve umarım gerçek de değildir ama fakese ciddi tedaviye ihtiyacınız var.

Oğlunuz kızınızla herhangi bir şekilde yalnız kalıyor muydu? siz işe gidince falan ya da gece siz uyurken bile olabilir.
Lütfen oğlunuzu tedavi ettirin ve iyileştiğine emin olduktan sonra yanınıza alın.
İnşAllah gerçek değildir fakat gerçekse, kızınızın da uygun şekilde doktor kontrolünde dinlenmesini öneririm
ay evet yaa bunu demeye geldim ben de. Okuyunca içim cız etti korkuyorum ki annesine bunu yapıyorsa küçücük kıza da kesin yapmıştır birşey

Telefonum samsung, ekran kilidi açılmadan video asla çekilemez yalanınız buradan bile belli. Sadece acil arama yapılabilir ekran kilidi varken.

benim de samsung (a7) ancak kilidi açmadan kamera kullanılabiliyor, galeri görüntülenemiyor.

ama bunun dışında konuda çok tutarsızlıklar var o konuda herkes benzer fikirlerde. ben de katılıyorum

Maşallah nasıl bir uykuymuşsa o uyanamamışsın.İmkansız bir şey bu ya.Güzel senaryo.Nasıl hastalıklı kafalarınız var anlamıyorum ki?

Şuana kadar paylaştığım hiçbir konu fake değil o yüzden çok fazla paylaşımım yok. Evet bana istismarda bulundu hepsini adım adım yazdım. Teşekkürler
nutkum tutuldu Allah ıslah etsin sakın ama sakın kızınla aynı evde bulundurma kardeşinden hamile diye haberlere çıkmak istemiyorsan lütfen bu kötülüğü kızına yapma oğlun normal değil hastaneye yatırt yurda ver ama sakın kızınla aynı evde bulundurma ingiltere yıllarca kardeşine tecavüz eden abi vardı

Normal değil cidden baya agırmis uykunuz. Benim de eskiden agirdi ama bebekten sonra cok hafifledi citı duyuyorum. Esiniz uyaniyormus allahtan.

merha

merhaba özel eğitim öğretmeni ve çocuk gelişim uzmanı olarak elimden geldiğince size yardım etmek isterim
Fakat bu konuya değinmeden önce anne olacağıma taş olsaydım gibi bir düşünce sizi çok yıpratır çünkü durumun sizin anneliğinizle ilgili olmaktan daha öte bir yanı var
o da özel bir çocuğa sahip olmanız. Evet sizi anlıyorum yaşadığınız şahit olduğunuz durum elbette sizi alt üst etmiştir.
Fakat atladığınız bir konu var
Bu davranışlar bilinç ve kontrol dışı sergilenen davranışlar
sizin öncelikle evladınızın tanısı hakkında yeniden bilgilendirilmeniz gerekir çünkü bahsettiğiniz gibi iyi ve kötüyü ayırt edebilecek bilişsel zekada olsa bunları yaşamazdınız.
Bu durumu lütfen bir suç bir sapkınlık gibi görmek yerine çocuğunuzun cinsel dürtülerini kontrol etmekte zorluk yaşadığını kabullenerek işe başlayın.
Ardından bu dürtüleri baskılayacak ilaçlı tedavi yöntemlerini hekiminiz kotrolünde devreye sokun.
Bu önlemleri aldıktan sonra yapacağınız tek şey evladınızı bağrınıza basıp gerekli kurum ve kuruluşlardan eğitim desteği almasını sağlamak. Tekrar belirtmek isterim ki yazınızın başında belirttiğiniz kadar orta dereceli bir engelle karşı karşıya olmayabilirsiniz
Geçmiş olsun
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…