Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%50 zeka geriliği insanları normal okula neden alıyorlar bir düşünün siz. demek ki bazı şeyleri idrak edebiliyorlar ki topluma karışması müsade ediliyor. %50 den sonrası özel eğitim diye biliyorum.
benim hangi yorumumdan masum baktığımı çıkarttınız :)
Yalnız eril değil o, suç güzellemesi!olayın nasıl gerçekleşebileceğine ilişkin bir tasvirdi bu seks hikayesi değil. çok ısrarcı arkadaşlar vardı olamaz diyen sonunda tasvir etmek zorunda kaldım. yanlış anlaşılmış olabilir. diğer yorumlarımla birlikte değerlendirildiğinde neyi anlatmaya çalıştığım daha anlaşılır hale gelir.
geçen bir üye daha dilimi eril bulmuştu. evet eril bir düşünce yapım ve dilim var zaman zaman
anlayış olayı biraz farklı bir mesele. sahip olmak için bazı özellikler gerektirir. zeka, egodan arınmış olmak vs vs. gösterebilenler olursa sevinirim elbet. ama ısrarla "anlamayış" biz diyenlere de daha ne denir ki. anlamayış o zaman :)Anlayış mı göstermemiz gerekiyor?
bakın %100 zekası olan ergenlerin kuzenine vs ensest girişiminde bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz. ergen erkeklerin sokakta okulda sınıfta masturbasyon yaptığı bir ülkedeyiz. ergen meraklıdır. korkar morkar ama yiyeceği haltı yemekten vazgeçmez. %50 zeka biri için anne olayı bana bu yüzden tuhaf gelmedi. bazıları olayı farklı algılamış olmalı ki olamaz diye ısrar ediyorlar diye düşündüm. ergenle empati yaparak olaya bakılması için anlattım. detay vermemeye çalışmış halim bu. ancak bu kadar blurlayabildim. sinirleri bozan bir konu kabul ediyorum. umarım da gerçek değildir. rahatsız olanlar olduysa da kusura bakmasın artık daha ne deyim. sadece tek mesajı okuyunca hafifletmişim basite almışım gibi algılanmış olabilir. evvelki ve sonraki mesajlarımla basit bakmadığım anlaşılmıştır herhalde artıkYalnız eril değil o, suç güzellemesi!
Velev ki konu doğru ve siz bir suçun işlenişini betimlemelerle ‘güzelleyerek’ hatta neredeyse merak uyandırıcı şekilde hafifleterek anlatımı seçtiniz.
Zamanında Fatih Altaylı bıçaklanmış bir kadın bedenini blursuz yayınlayarak olmazcılara tüm gerçekliği aktardı.
Sizinki öyküleştirme, özendirme olabilir ancak.
Dili iyi kullanamıyorsanız da bir zahmet boyumuzdan büyük işlere girmeyelim, çarpıcılıkla merak uyandırma arasındaki farka dikkat edelim.
Offf mükemmel kelime oyunu. Çok pis çarptınız suratıma artık tek kelime edemem ben. Susayım barianlayış olayı biraz farklı bir mesele. sahip olmak için bazı özellikler gerektirir. zeka, egodan arınmış olmak vs vs. gösterebilenler olursa sevinirim elbet. ama ısrarla "anlamayış" biz diyenlere de daha ne denir ki. anlamayış o zaman :)
bakın %100 zekası olan ergenlerin kuzenine vs ensest girişiminde bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz. ergen erkeklerin sokakta okulda sınıfta masturbasyon yaptığı bir ülkedeyiz. ergen meraklıdır. korkar morkar ama yiyeceği haltı yemekten vazgeçmez. %50 zeka biri için anne olayı bana bu yüzden tuhaf gelmedi. bazıları olayı farklı algılamış olmalı ki olamaz diye ısrar ediyorlar diye düşündüm. ergenle empati yaparak olaya bakılması için anlattım. detay vermemeye çalışmış halim bu. ancak bu kadar blurlayabildim. sinirleri bozan bir konu kabul ediyorum. umarım da gerçek değildir. rahatsız olanlar olduysa da kusura bakmasın artık daha ne deyim. sadece tek mesajı okuyunca hafifletmişim basite almışım gibi algılanmış olabilir. evvelki ve sonraki mesajlarımla basit bakmadığım anlaşılmıştır herhalde artık
Asla bu ülkede böyle bir olay yaşanmaz diyen yok zaten sanırım konuda. Hayal dünyasında yaşamıyoruz hiç birimiz.olamaz diye düşünenlerden biri olarak bu konu bazında olamaz dediğimi belirtmek isterim.
oturmayan noktalar var çünkü.
bu tarz olaylar olamaz demiyorum zira masallar ülkesinde yaşamadığımın farkındayım.
aradığım yorum ..birde polis alıyor madem yurda değil psikiyatri kliniğine yatırsınlar zaten raporlu çocuk bu çok zor olmasa gerek bir atak dönemi geçiriyor olabilir ve doktorlar eminim onu kontrol altına alabilir diye düşündüm bendekonudaki yorumları okumadım ama konu sahibinin tüm mesajlarını okudum.
ciddi tutarsızlıklar var.
13 yaşındaki bir ergen tabii ki cinsel olarak uyarılır. anneye yönelen bir cinsellik ekstrem olsa da mümkündür. onu da oldu kabul edelim. ama detaylarda sorun var. konu sahibi orta mental ret. diyor ama %50 oran orta değil hafif mental ret. için verilir, hadi onu geçtim. bir kere olaya ilişkin verilen detayı duymayacak kadar ağır uyku (!), sonra belki de bayılttı demiş. sonra komşuya sığınacağı kadar şiddetli bir saldırı, sonra polis... koruma kararı çıkıyor, sonra birden anneannede kalmasına izin veriyorlar, koruma kararı kalkıveiryor! yurttan 4 kere kaçabiliyor bu çocuk ve e madem kaçıyor kararı iptal edelim diyorlar yani.
hayatın olağan akışına aykırı bence bu detaylar..
Sus sus diyorum da benim dilimin kemiği yok, soracağım. Siz de mi taciz ya da istirmara uğruyorsunuz? İlk mesajınızda alkollüyken, hastayken, yorgunken fiziki müdehalleri hissetmiyorum, olabilir demiştiniz. Yani anlatım tarzı öyleymiş gibi geçiyor da bizlereHani size de mi tasvir ettiğiniz şekilde meraktan yapılıyor da anlamıyorsunuz, onu merak ettim, keza olaya mesleki yaklaşan polis bile bunda afalladıeleştirmek hakkınız, size göre fazla kaçmış olabilir. ben yine de tavrımı gerçekçi yaklaşım olarak tanımlarım. "olmadı"cılara ancak bu yolla ulaşabileceğimi hissettim.
benim aksime ince düşünceli bir üyesiniz :) çok detay vermekte istemiyor insan, ifşa vs durumlara karşı. üstten anlatmaya çalışıyorum bu yüzden. taciz olarak değil ama benzer durumlar yaşadım, yaşayanlarla da konuştum. bazen bazı dokunuşları yavaş yapılan hareketleri hissetmeyebiliyor duymayabiliyor insan. ölü uykusu gibi diye boşa dememişler. bilinç kaybolabiliyor demek ki. ama genelde tık sese uyanırım mesela.Sus sus diyorum da benim dilimin kemiği yok, soracağım. Siz de mi taciz ya da istirmara uğruyorsunuz? İlk mesajınızda alkollüyken, hastayken, yorgunken fiziki müdehalleri hissetmiyorum, olabilir demiştiniz. Yani anlatım tarzı öyleymiş gibi geçiyor da bizlereHani size de mi tasvir ettiğiniz şekilde meraktan yapılıyor da anlamıyorsunuz, onu merak ettim, keza olaya mesleki yaklaşan polis bile bunda afalladı
Evime bekarken hırsız girdi, gelip yastığımın altındaki telefonu bile aldı ruhum duymadı. Aman yarabbim evde yalnızım diye bubi tuzakları da kurmuştum, buna çarpar şunu düşürür diye, hiç birini duymadım evlenince çocuklar oldu, 4 senedir kesintisiz 5 saat uykum yok, çocuklar gık deseler kalkıyorum. Analık böyle değişik bir şey. Belki de o yüzden bir türlü gerçek olabileceğine inanmadım.
Sinem sen nerde yasiyon, kimle yasiyon kaç kurtulbenim aksime ince düşünceli bir üyesiniz :) çok detay vermekte istemiyor insan, ifşa vs durumlara karşı. üstten anlatmaya çalışıyorum bu yüzden. taciz olarak değil ama benzer durumlar yaşadım, yaşayanlarla da konuştum. bazen bazı dokunuşları yavaş yapılan hareketleri hissetmeyebiliyor duymayabiliyor insan. ölü uykusu gibi diye boşa dememişler. bilinç kaybolabiliyor demek ki. ama genelde tık sese uyanırım mesela.
ben ergenken yakınım bir ergen tarafından tacize uğradım ama. şeyini açıp göstermişti kaçmıştım :) arkadaşıma seyini açıp ta dokun, sen de aç diyen kuzeni olmuş. etrafta da oluyordu böyle şeyler hep duyduk gördük. büyürken, büyüdükten sonra konuşuldu bunlar.
az bilip te çok bildiğini sanmak, bir ömrü anlamadan boşa yaşamak, bir de farkında olmamak.Sinem sen nerde yasiyon, kimle yasiyon kaç kurtul