Hayatımdan Kredi Kartlarını Çıkardım...

ben de aslında nefret ediyorumn karttan. bi ara 2000 tl ye yakın taksit vardı içinde. şimdi 600 küsürlere indi. ama döngü öyle bi içine almış ki bizi kart kesilince market alışverişi yapılıyor mazot alınıyor. bazı şeyler için kartın kesilmesi bekletiliyor.
bu hafta kart sırf çocuğuın okul masrafına çalıştı. elde para olmayınca karta yükleniliyor.
ocak ayında 1800 tl olan ev kredimiz bitiyor. belki o ay bu 1800 tl elde nakit kalırsa kartla harcama yapmazsak bizde kurtulabiliriz.

darısı başımıza. bekarlıktan kalan borçlarım 4 aylık evlilik sürecince üstüste bindi ve yaklaşık 3000 TL güncel borç haline geldi. eşim karttan nefret ediyor. çok kızardı bana kart kullanıyorum diye ben asgarisini öder geçerdim. bu ay üst üste banka arayıp mesaj atıp borcumu kapama baskısı kurunca dank etti yeter dedim kapatıyorum. şükür bir yerden toplu para gelecek d,rek kartımı kapıcam ama yıllardır takside çok alıştım nakit nasıl yapıcam bilmiyorum eşim ben bu konuda sana destek olurum diyor ama umarım başarılı oluruz.

RABBİM HERKESİ KURTARSIN İNŞALLAH

Öylede alışılııyor k, hemde daha güzel yaşanıyor faizsiz hesap kesim tarihsiz cüzdanını bi aç bak 10 tl hoopp 10 tl lik yemek yersin yada 5 tl 5 tl lik toka alırsın 50 tl lik değil nefsimiz de köreliyor

haklısın aslında nasılsa kart var diye gerekli gereksiz o kdr çok harcama yapılıyor ki aslında cebindek, paraya göre yaşamak lazım

haklısın aslında nasılsa kart var diye gerekli gereksiz o kdr çok harcama yapılıyor ki aslında cebindek, paraya göre yaşamak lazım
Aynen öyle bak mesela ay sonunda cebimizde paramız yoktu ve hiç bişey almadık ama kartımız olsaydı aaa film yanında cips alalım kola alalım derken 20 tl karttan çekilmiş olacaktı bak filmde izledik paramız yokken cips değil mısır patlattık kart olmadığı içinde o hayalı karttan çekilecek 20 tl cebimize kaldı

Bizim de her ay 3 bin civarı geliyor. Sizden gaz aldım. Azaltmak hatta kapatmak için elimden geleni yapacağım. Eşime de bildireceğim bu kararımı.

Bizim de her ay 3 bin civarı geliyor. Sizden gaz aldım. Azaltmak hatta kapatmak için elimden geleni yapacağım. Eşime de bildireceğim bu kararımı.
Gerçekten büyük rahatlık olmayınca harcamıyoruz ve borca girmiyorum geçenerde yumuşatıcım yoktu bozuk para cüzdanımı aldım yanıma 5 tl gibi bir para var küsüratıda var baktım yumuşatıcı 4 ,75 oh dedim param yetti. Ama kartla markete gitseydim ayyy domestos az kaldı ayy 2 yeşillik alayım evde bulunsun ayy şu peyniri canım çekti dondurma alsak yeriz ferah ferah kasaya gelince kartla çektir ay sonu ekstire gelince ben şok ama kart yokkken yumuşatıcı al dön evdekileri ye bitsin sonra al maaş yatınca al sabretmeyi öğrendim papatya hanımcım

Parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyoruz. Ama almaya gelince cırt cırt çektir. Yumuşatıcı Örneği süper.
Yarından itibaren kartı azaltmak için elimden geleni yapacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…