- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Kızlar öncelikle merhaba, ben bir kaç aydır biriyle görüşüyorum, kendisi daha önce evlenmiş fakat 2 senedir ayrılar ama henüz boşanma davası gerçekleşmemişti, sevgilim mesleği gereği Şırnaktaydı karşı tarafta başka şehirde olduğu için ertelendi sürekli. Her neyse sevgilim yarın nihayet anlaşmalı boşanma için gidiyor. Bu hafta boşanma için mahkemede beraber bulunacaklar. Evet bu gayet normal bir durum sonuçta bitmiş gitmiş bir şey ama duygularımı tarif edemiyorum üzerimde agresiflik var, uzun süre sonra yüz yüze gelecekler eski anılar canlanır mı, eski duyguları hisseder mi, onu görünce özlediğini hisseder mi diye içimde hep bir soru işareti. Bu şüpheleri onunla paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemiyorum karar da veremiyorum, kendisi de zor bir süreçten geçecek ama ben ona bu konuyu hiç açmıyorum içim içimi yese bile bir şey yokmuş gibi davranıyorum, destek çıkmam gerekiyor mu onu da bilmiyorum ikilemdeyim… boşanma sebebi ise karşı taraf aldatmış, nasıl bir yol izlemeliyim bu süreçte lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim