- 5 Eylül 2014
- 80
- 131
- 293
- Konu Sahibi tatli_telasss
-
Merhabalar.dert gibi görünmeyebilir, ancak 30 yaşında bir genç kadın olarak hiç saçımı uzatamadım.hep içimde ukdedir.köyde doğdum, annemin yoğun işlerinden dolayı hiç bir kız çocuğu gibi büyüyemedimsorum şu; saçımın yapısı ince, uzayınca dökülen cinsten..ama ömrümde bir kez olsun saçlarımı sırtımın ortasına kadar uzatmak istiyorum..sizce bu saç yapısında birinin saçı sağlıklı uzayabilir mi?
saç için vitaminler var eczaneye sorun verirler bir de market şampuanı kullanmayın ve haftada bir en az saça bakım yapım yağlarla.düzleştirmeyin fön makinesi ile kurutmayın kırılmasın .saç uçlarına banyodan sonra uygun fiyata serumlar var onlardan sürün 10 kusür e bile var gratiste.hindistancevizi yağı da faydalı daxsupergro diye bir ürün var o da hızlı saç uzatır araştırın banyodan banyoya tarayın çalışmıyorsanızMerhabalar.dert gibi görünmeyebilir, ancak 30 yaşında bir genç kadın olarak hiç saçımı uzatamadım.hep içimde ukdedir.köyde doğdum, annemin yoğun işlerinden dolayı hiç bir kız çocuğu gibi büyüyemedimsorum şu; saçımın yapısı ince, uzayınca dökülen cinsten..ama ömrümde bir kez olsun saçlarımı sırtımın ortasına kadar uzatmak istiyorum..sizce bu saç yapısında birinin saçı sağlıklı uzayabilir mi?
konuyu takipteyim. benim de en çok istediğim şey bu.
kandırdılar hamileyken gürleşiyor güzel uzuyor diye o da yok
Merhabalar.dert gibi görünmeyebilir, ancak 30 yaşında bir genç kadın olarak hiç saçımı uzatamadım.hep içimde ukdedir.köyde doğdum, annemin yoğun işlerinden dolayı hiç bir kız çocuğu gibi büyüyemedimsorum şu; saçımın yapısı ince, uzayınca dökülen cinsten..ama ömrümde bir kez olsun saçlarımı sırtımın ortasına kadar uzatmak istiyorum..sizce bu saç yapısında birinin saçı sağlıklı uzayabilir mbenim
benim saç yapım ince ve mevsim geçişinde dökülüyordu şampuanımı değiştirdim ve ayrıca evde maskeler yapıyorum ve yeni saçlarım çıkmaya başladı bir kaç aya gürleşecek gibi geliyor bakalım...Merhabalar.dert gibi görünmeyebilir, ancak 30 yaşında bir genç kadın olarak hiç saçımı uzatamadım.hep içimde ukdedir.köyde doğdum, annemin yoğun işlerinden dolayı hiç bir kız çocuğu gibi büyüyemedimsorum şu; saçımın yapısı ince, uzayınca dökülen cinsten..ama ömrümde bir kez olsun saçlarımı sırtımın ortasına kadar uzatmak istiyorum..sizce bu saç yapısında birinin saçı sağlıklı uzayabilir mi?
Kestirme uzar da ben anlamadım niye uzamasınkiMerhabalar.dert gibi görünmeyebilir, ancak 30 yaşında bir genç kadın olarak hiç saçımı uzatamadım.hep içimde ukdedir.köyde doğdum, annemin yoğun işlerinden dolayı hiç bir kız çocuğu gibi büyüyemedimsorum şu; saçımın yapısı ince, uzayınca dökülen cinsten..ama ömrümde bir kez olsun saçlarımı sırtımın ortasına kadar uzatmak istiyorum..sizce bu saç yapısında birinin saçı sağlıklı uzayabilir mi?
biotin hapı da çok iyi geliyor saçaHemen kür veriyorum
Bemiks+Bephanten +Evigen üçlüsünü eczaneden temin edin. Ampul olarak satılıyorlar bir kaseye 3ünden birer adet kırıp varsa badem yağı gibi bakım yağları da ekleyebilirsiniz. Saç diplerinize güzelce tarakla masaj yaparak uygulayın. Başınıza streç film sarın en az 5 saat kalmalı gece yatarken de yapabilirsiniz gün içinde de. Bunu ilk 1 ay her hafta uygulayın sonra ayda 1-2 ye düşürürsünüz. Saçınızı inanılmaz besleyip uzamasını hızlandıracak.
Saç uçlarınız cansız ise haftada bir duşa girmeden yarım saat 1 saat evvel uçlarına hindistan cevizi yağı, zeytinyağı uygulayabilirsiniz.
Çinko desteği de saç dökülmesine çok iyi gelir.
Mecbur kalmadıkça kurutma makinesi kullanmayın.
Benim uygulayıp fayda gördüklerim bunlar
Size de dert beğendirilmiyor kk hanımları.Illa bir aksiyon mu olmalı? Kaynana eş döngüsünde mi ilerlemeli ?Allah başka dert vermesin
Formülü paylaşabilir misiniz :) sarımsak+zeytinyağı ikilisinden başka bir öneri ise mutlaka deneyeceğim. Eğer oysa da bir kez denedim ailem koku yüzünden neredeyse evden kovacaktı bir daha yapamadımBenimde saçım ince telli ve çok düz sizinki gibi uzadıkça daha çok dökülüyor. bende genelde hep kısa kullandım yavaş uzadığı için. Çok sabır gerektiriyor 3 senede boynumdaki küt saç modelim, anca uzadı omzumun aşağısına kadar. Sadece 2 kez uçlarından 1cm aldırdım bu süreçte. Çok şey denedim hızlı uzasın gürleşsin diye. Gürleşmesi için yaptıklarımın sadece bir tanesi işe yaradı ve dünyanın en iğrenç formülü. Uzaması için ise bence hiç bir yolu yok sabretmekten başka.
Saç ıslakken dökülmeye daha müsait oluyor diye duymuştum acaba yanlış bilgi mi ? Benimde duşta çok dökülmüyor ama çıkıp nemini aldıktan sonra tarayınca bir avuç kadar dökülüyor maalesefKırık saç uzamıyor, kırıldıkca uçlarından aldırmalısınız. Argan yağı çok faydalı saçı besliyor.
Ve kullanılan tarak fırça olmamalı, düz tarak olmalı. Ne derler ona, hani dedelerimiz saçını arkaya doğru tarar ya, o taraklardan. Düz tarak deniyor heralde.
O tarak saçları kesinlikle kırmıyor, ve yolmuyor. Saç kremi mutlaka kullanın ve suyun altında saç tarayın
Dökülecek saç zaten dökülüyor, o elinize gelenler zaten dökülmüş olan saçlarınız. ama tararken fırçamıza dolanan saçlar malesef tararken yolduğumuz teller aslında, bana kuaför akrabam söylemiştiSaç ıslakken dökülmeye daha müsait oluyor diye duymuştum acaba yanlış bilgi mi ? Benimde duşta çok dökülmüyor ama çıkıp nemini aldıktan sonra tarayınca bir avuç kadar dökülüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?