Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Egzersiz konusunda ne yapacagiz kizlar? Benim birkaç seçeneğim var. Kimler hangilerini yapabilecek durumda bilmiyorum. Herkes kendi seçeneklerini ve önerilerini yazarsa belki eşleşme yaparız.

Benim step tahtam ve atlama ipim var. Bu ikisini yapabilirim. Yürüyüş yapabilirim. Chloe Ting, Lilly Sabri yapabilirim. Leslie sevmiyorum, işe yaramıyor gibi geliyor.

Aktif olanlari etiketliyorum. Etiket olmayip fikir vermek isteyen olursa başımın üstüne.

@19Temmuzda69um

My_Moonlight06

UcanSupurge

Ben dün yürüyüş yaptım hava güneşli oldukça çocuklarla yürüyüşe çıkabilirim açık hava onlara da bana da iyi geliyor benim de atlama ipim var dizlerimi ağrıtmadıkça ip atlamak daha etkili geliyor bana zumba, Leslie de olur

Zumba da cok guzel fikir. Ben bir ara deniyordum ama sevmedigim sarkilar çıkınca sinirleniyorum, bırakıyorum.

Eline saglikben sadece adımlama yapabilirimm.

Öğle yemeği alışkanlığım yoktur ama acıkınca salata yapmak istedim. Tuzsuz, ton balıklı.
Eki Görüntüle 3068451
Mmmm yummmyyy

Bénin de yoktur öğle yemeği alışkanlığım.. ama bazen kahvaltı da kahve içerim sonra öğlen yemeğini yerim tabi günde iki öğün yerim zayuflamak için de en uygunu bu bence ..

Ayben bende sana bununla ilgili yazicaktim canım...

Ben şahsen öncelikle dans etmeyi çok seviyorum her türlü dansı yapabildiğim için spor niyetine uyguluyorum.. tabi sadece bu değil pilates ve yürüyüş Leslie ile bence çok işe yarıyor ama düzenli yapmak gerek birde hep aynı video değil de diğerlerini de yapmak lazım çünkü yeni başlayanlar programları ayrı digerleri ayrı..

Yüzme en sevdiğim spordur ancak malsef her zaman gidemiyorum yazin bu fırsatı değerlendirme niyetindeyim İnshaAllah..

Squat mutlaka yapmamız lazım kızlar çok büyük faydası var..

Spor yaparken cardio dan ziyade kasları çalıştırmaya özen göstermemiz gerekir.. çünki böyle yaptığımızda sporu bitirsek bile kaslar çalışmaya ve eritmeye devam eder hatta biz uykuda iken bile .. cardio da ise sadece o anlık kalori yakıyorsunuz bitince o da duruyor.. Ancak pilates gibi squat gibi sporlar bitince bile yakmaya devam ediyor..

Size bu tarz sporla alakalı bir iki video paylaşayım belki yapmak isterseniz ben kendimden biliyorum çok aşırı faydası var..

Yalnız dikkat edin hergün aynı sporu yapmayın bir gün farklı diğer gün farklı bir bölgenizi çalıştırın.. yoksa zararlı olur..

Bir de plank haraketi vardır çok önemlidir vücudunuzun bütün kaslarını çalıştırirsinz.. sırf bunu birl yaparak kilo vermek mümkün..

Linklere cok sevindim. En yakin zamanda yapayim.

Mutlaka bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…