- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Ay valla uykusuzluktan kafam yerinde değil yeni fark ettimAçıklamaya 1 dilim ekmek yazdım, yedim ama 1 dilim yedim. Aslında yemesem daha iyi olacak gibi. Ama canim istiyor.
Ben dün yürüyüş yaptım hava güneşli oldukça çocuklarla yürüyüşe çıkabilirim açık hava onlara da bana da iyi geliyor benim de atlama ipim var dizlerimi ağrıtmadıkça ip atlamak daha etkili geliyor bana zumba, Leslie de olurEgzersiz konusunda ne yapacagiz kizlar? Benim birkaç seçeneğim var. Kimler hangilerini yapabilecek durumda bilmiyorum. Herkes kendi seçeneklerini ve önerilerini yazarsa belki eşleşme yaparız.
Benim step tahtam ve atlama ipim var. Bu ikisini yapabilirim. Yürüyüş yapabilirim. Chloe Ting, Lilly Sabri yapabilirim. Leslie sevmiyorum, işe yaramıyor gibi geliyor.
Aktif olanlari etiketliyorum. Etiket olmayip fikir vermek isteyen olursa başımın üstüne.
@19Temmuzda69um
My_Moonlight06
UcanSupurge
Zumba da cok guzel fikir. Ben bir ara deniyordum ama sevmedigim sarkilar çıkınca sinirleniyorum, bırakıyorum.Ben dün yürüyüş yaptım hava güneşli oldukça çocuklarla yürüyüşe çıkabilirim açık hava onlara da bana da iyi geliyor benim de atlama ipim var dizlerimi ağrıtmadıkça ip atlamak daha etkili geliyor bana zumba, Leslie de olur
Eline saglikEgzersiz konusunda ne yapacagiz kizlar? Benim birkaç seçeneğim var. Kimler hangilerini yapabilecek durumda bilmiyorum. Herkes kendi seçeneklerini ve önerilerini yazarsa belki eşleşme yaparız.
Benim step tahtam ve atlama ipim var. Bu ikisini yapabilirim. Yürüyüş yapabilirim. Chloe Ting, Lilly Sabri yapabilirim. Leslie sevmiyorum, işe yaramıyor gibi geliyor.
Aktif olanlari etiketliyorum. Etiket olmayip fikir vermek isteyen olursa başımın üstüne.
@19Temmuzda69um
My_Moonlight06
UcanSupurge
Leslie gibi mi?Eline saglikben sadece adımlama yapabilirimm.
Yok, sadece adım.Leslie gibi mi?
EnfesssssÖğle yemeği alışkanlığım yoktur ama acıkınca salata yapmak istedim. Tuzsuz, ton balıklı.
Eki Görüntüle 3068451
Ay ben de hemen değiştirip veya ilerletiyorumZumba da cok guzel fikir. Ben bir ara deniyordum ama sevmedigim sarkilar çıkınca sinirleniyorum, bırakıyorum.
Of of çok sağlıklı ve lezzetliÖğle yemeği alışkanlığım yoktur ama acıkınca salata yapmak istedim. Tuzsuz, ton balıklı.
Eki Görüntüle 3068451
Öyle obur biriyim ki, şu hamburger göbek bile canımın hamburger cekmesine sebep oldu.
Sorma, ben de çok açımÖyle obur biriyim ki, şu hamburger göbek bile canımın hamburger cekmesine sebep oldu.
MmmmÖğle yemeği alışkanlığım yoktur ama acıkınca salata yapmak istedim. Tuzsuz, ton balıklı.
Eki Görüntüle 3068451
Ayben bende sana bununla ilgili yazicaktim canım...Egzersiz konusunda ne yapacagiz kizlar? Benim birkaç seçeneğim var. Kimler hangilerini yapabilecek durumda bilmiyorum. Herkes kendi seçeneklerini ve önerilerini yazarsa belki eşleşme yaparız.
@19Temmuzda69um
My_Moonlight06
UcanSupurge
Linklere cok sevindim. En yakin zamanda yapayim.Ayben bende sana bununla ilgili yazicaktim canım...
Ben şahsen öncelikle dans etmeyi çok seviyorum her türlü dansı yapabildiğim için spor niyetine uyguluyorum.. tabi sadece bu değil pilates ve yürüyüş Leslie ile bence çok işe yarıyor ama düzenli yapmak gerek birde hep aynı video değil de diğerlerini de yapmak lazım çünkü yeni başlayanlar programları ayrı digerleri ayrı..
Yüzme en sevdiğim spordur ancak malsef her zaman gidemiyorum yazin bu fırsatı değerlendirme niyetindeyim İnshaAllah..
Squat mutlaka yapmamız lazım kızlar çok büyük faydası var..
Spor yaparken cardio dan ziyade kasları çalıştırmaya özen göstermemiz gerekir.. çünki böyle yaptığımızda sporu bitirsek bile kaslar çalışmaya ve eritmeye devam eder hatta biz uykuda iken bile .. cardio da ise sadece o anlık kalori yakıyorsunuz bitince o da duruyor.. Ancak pilates gibi squat gibi sporlar bitince bile yakmaya devam ediyor..
Size bu tarz sporla alakalı bir iki video paylaşayım belki yapmak isterseniz ben kendimden biliyorum çok aşırı faydası var..
Yalnız dikkat edin hergün aynı sporu yapmayın bir gün farklı diğer gün farklı bir bölgenizi çalıştırın.. yoksa zararlı olur..
Bir de plank haraketi vardır çok önemlidir vücudunuzun bütün kaslarını çalıştırirsinz.. sırf bunu birl yaparak kilo vermek mümkün..
Mutlaka bakicamAyben bende sana bununla ilgili yazicaktim canım...
Ben şahsen öncelikle dans etmeyi çok seviyorum her türlü dansı yapabildiğim için spor niyetine uyguluyorum.. tabi sadece bu değil pilates ve yürüyüş Leslie ile bence çok işe yarıyor ama düzenli yapmak gerek birde hep aynı video değil de diğerlerini de yapmak lazım çünkü yeni başlayanlar programları ayrı digerleri ayrı..
Yüzme en sevdiğim spordur ancak malsef her zaman gidemiyorum yazin bu fırsatı değerlendirme niyetindeyim İnshaAllah..
Squat mutlaka yapmamız lazım kızlar çok büyük faydası var..
Spor yaparken cardio dan ziyade kasları çalıştırmaya özen göstermemiz gerekir.. çünki böyle yaptığımızda sporu bitirsek bile kaslar çalışmaya ve eritmeye devam eder hatta biz uykuda iken bile .. cardio da ise sadece o anlık kalori yakıyorsunuz bitince o da duruyor.. Ancak pilates gibi squat gibi sporlar bitince bile yakmaya devam ediyor..
Size bu tarz sporla alakalı bir iki video paylaşayım belki yapmak isterseniz ben kendimden biliyorum çok aşırı faydası var..
Yalnız dikkat edin hergün aynı sporu yapmayın bir gün farklı diğer gün farklı bir bölgenizi çalıştırın.. yoksa zararlı olur..
Bir de plank haraketi vardır çok önemlidir vücudunuzun bütün kaslarını çalıştırirsinz.. sırf bunu birl yaparak kilo vermek mümkün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?