• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Bravo ya vallaha.. ben de 3 litre içmeye çalışıyorum da gün içinde içerken hesaplayamiyorun yoğunluktan..

Bir cam şişem var 1 litrelik işte baya doldurup doldurup içiyorum da henüz sayamadim 3 litreyi buldu mu diye 😒
Ben 1,5 ar litre aliyorum. Doldurma vb ugrasmiyorum. 1,5 isyerinde. 1,5 da evde 💃💃

Açıklamaya 1 dilim ekmek yazdım, yedim ama 1 dilim yedim. Aslında yemesem daha iyi olacak gibi. Ama canim istiyor.🥲
Vallahi ben ekmeği çok nadir yemeye çalışıyorum geçen kahvaltıda iki dilim vardı işte ondan sonra yok.. daha çabuk kilo veriliyor ekmek göbek yapıyor çok fena karbonhidrat yüklüyor 😟

Ne vardı şu istediğini yeyip kilo almayanlardan olaydikkk 😒😒😒

Vallahi ben ekmeği çok nadir yemeye çalışıyorum geçen kahvaltıda iki dilim vardı işte ondan sonra yok.. daha çabuk kilo veriliyor ekmek göbek yapıyor çok fena karbonhidrat yüklüyor 😟

Ne vardı şu istediğini yeyip kilo almayanlardan olaydikkk 😒😒😒
Biz nefes alsak gobek yagina dönüşüyor sanki🥺

Çok motive degilim aslinda. Ruhsal durumum cok iyi degil. Biraz iyi olsa daha sıkı sarılırım.
Hadi yaaa 😔

Allah biran önce alsın sıkıntını İnshaAllah.. Bunun için burdayiz canım birbirimizi motive edicez.. bugün sen bana yarın ben sana böyle bu işler.. mod düşürmek yok hem ayrıca kilo verdikçe daha çok motive olacağız..😍 Spor yaparsan mutluluk hormonu salgılanır ve eminim daha iyi hissedeceksin kendini.. 💪🏻

Boyle ruhsaldurumlarda cok sıkmak iyi gelmiyor
Cok haklisin. Zaten bizler stresli durumlarda yemeden içmeden kesilmiyoruz tam aksi oluyor. Rahatlamak için yemeğe saldiriyoruz. Neyse ki o durumda değilim şükür. Ama mutlu oldugum da soylenemez.

Back