• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Uçan süpürge canım sen misin🤭 benim kilolarla başım dertte aldıklarımı veremeden hamile kaldım ama artık yapacak bir şey yok bebişi sağ salim vaktinde doğurayım başka bir şey istemiyorum sonrasında veririz yine🤣😅 sen neler yapıyorsun nasılsın bebiş kocaman olmuştur😍
Ya şimdi fark ettim gebelik takvimini yay bebesi olacak demek ha tebrik ederim sağ salim kucağınıza alın inşallah canım benim 🧿
Evet benim züpürge kardeş nick değişikliği yaptım hiç dert etme çok almamışsın zaten kontrollü gidersen 80i bile görmezsin doğuma giderken

Ya şimdi fark ettim gebelik takvimini yay bebesi olacak demek ha tebrik ederim sağ salim kucağınıza alın inşallah canım benim 🧿
Evet benim züpürge kardeş nick değişikliği yaptım hiç dert etme çok almamışsın zaten kontrollü gidersen 80i bile görmezsin doğuma giderken
Bu arada ben de yay burcuyum :ıslık: ona ayrıca sevinmiş olabilirim 🙈

Sabah kahvaltım çilekli yulaf.
20220517_111340.jpg

Geceden hazırlayıp buzdolabina koyuyoruz, sabah hazır olmuş oluyor. Her meyve ile yapilabilir. Ben kavanoza hazırlıyorum. Bir yere gideceksem yanima alıyorum. Okula, işe götürmeye de çok uygun.

2 yemek kaşığı yulaf, 100 ml süt, 4 5 tane çilek ana tarif bu. Ben ekstra 1 tatlı kaşığı çiya tohumu ve 1 çay kaşığı bal ekledim.

Muz ile yaptigim zaman bal eklemiyorum. Ekşi seven kiviyle yapabilir. Elma+tarçın ile yapılabilir.

Pişirip yemekten daha lezzetli oluyor. Yaz için çok uygun, serin serin yenir.🥰😋

20220517_111357.jpg

Sabah kahvaltım çilekli yulaf.
Eki Görüntüle 3067623

Geceden hazırlayıp buzdolabina koyuyoruz, sabah hazır olmuş oluyor. Her meyve ile yapilabilir. Ben kavanoza hazırlıyorum. Bir yere gideceksem yanima alıyorum. Okula, işe götürmeye de çok uygun.

2 yemek kaşığı yulaf, 100 ml süt, 4 5 tane çilek ana tarif bu. Ben ekstra 1 tatlı kaşığı çiya tohumu ve 1 çay kaşığı bal ekledim.

Muz ile yaptigim zaman bal eklemiyorum. Ekşi seven kiviyle yapabilir. Elma+tarçın ile yapılabilir.

Pişirip yemekten daha lezzetli oluyor. Yaz için çok uygun, serin serin yenir.🥰😋

Eki Görüntüle 3067624
Mmmmm çok güzel görünüyor 😋😋

Fotoğraflı yapacağız menüleri tamamdır canım ben dün adapte sayılmazdım arkadaş buluşmamız vardı yine de çok cozutmadım
Her gün her güne uymuyor, misafir geliyor yemezsek ayip oluyor. Tüm gün dışarıda oluyoruz, tuvalet sorunu nedeniyle su içemiyoruz. Seni cok iyi anliyorum. Bugün başlamak hiç başlamamaktan daha iyidir.🥰

Back