- 28 Mart 2020
- 21.317
- 1
- 64.656
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazın ne yenir zaten başka. bebişinle sefanız olsun ohhKizlar Ben iki gundur karpuz peynir yiyorum
Merhaba, diyete düzenli devam ediyorum diyemicem ama bu sizi demotive etmesin. Fotoğraf paylaşmaya devam ediyoruz, siz de bize katılın dilerseniz. Şu an güncel kilom 87 88 arasında. Paylasim yapmayi unutuyorum hep. Kahvaltimi simdi paylaşıyorumAy merhaba :) bi an kendimiz siz sandım ölçüler aynı , tabii ilk başladığınızla n’aptınız nasıl gidiyor , güncel kilonuz nedir :) biraz sizinle motive olabilir miyim:::))
Toplamda kaç kilo verdiniz. Bütün sayfaları okuyamadım :)Tabaklarınız muhteşem görünüyor bu arada.Tencereye su koydumz kaseye biraz yağ sürdüm ve yumurtayayı kaseye kırıp pişirdım. Üzerine karabiber ve limon sıktım. Kuru incir, peynir, 2 dilim ekmek, zeytin, bir küçük elma ve su ile birlikte tükettim.
Bir suredir diyet yapmiyorum. 92 ye kadar çıkmıştım. Şu an 87 88 civarıyım.Toplamda kaç kilo verdiniz. Bütün sayfaları okuyamadım :)Tabaklarınız muhteşem görünüyor bu arada.
Ben paylaşamam sabah patso akşam çiğköfte.Dunku cozutmalarimdan sonra saglikliya donus : siyah fasulyeli bol eksili salata
Çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim.Selam kızlar konunuz şahane olmuş , özellikle pamuk musun nesin çok güzel paylasimlar yapmışsınız. Bende şuan farklı grupla kilo vermeye çalışıyorum fikir vermesi açısından çok verimli bir grup burası :) hala devam ediyormusunuz
Ben bir süre önce 92 olmuştum yine. Durup dururken 90'a indim. Geçenlerde 89'u da gördüm. Yağlarım mum oldu, eriyor. Diyet miyet hak getire. bugün de gün varm vicdanım gibi oldu bu bildirim.Pamukçum iki aylık Türk yemekleri diyetinden sonra +3 kg ile kaldığım yerden devam.
Evde sadece süt, kahve, ceviz, elma ve kuru incir olduğu için ilk kahvaltımı bu şekilde yapıp market alışverişine gideceğim. Son üç ay çok iyi beslenip fazla kilosuz bitirmeliyim bu süreci.
Sen, sizde ne var ne yok ? pamuk musun nesin
Merhaba. Hamileyken neden diyet yapiyorsunuz? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Dunku cozutmalarimdan sonra saglikliya donus : siyah fasulyeli bol eksili salata
Merhaba , kesinlikle diet yakmiyorum ancak bir ögün hamurisi yemissem mesela diger öğüne salata yemeye çalışıyorum ki sağlıklı beslenmiş olayım. Sağolsun pamuk musun nesin beni Fahri üye olarak kabul etti grubaMerhaba. Hamileyken neden diyet yapiyorsunuz? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
wooooowww harika cok sevindim mashaAllah.. ben de tatilde ara vermistim biraz geri kaldim insallah simdi yola devammmBen bir süre önce 92 olmuştum yine. Durup dururken 90'a indim. Geçenlerde 89'u da gördüm. Yağlarım mum oldu, eriyor. Diyet miyet hak getire. bugün de gün varm vicdanım gibi oldu bu bildirim.